Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703191

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Kan fortfarande inte greppa det faktum att Thomas Greiss floppade i BIF-dressen så sent som säsongen 10-11. Kollar Islanders-Blackhawks i natt och han känns betydligt tryggare mot de regerande Stanley Cup-mästarna än vad han någonsin gjorde mot Modo och Linköping. Märklig sport, detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Steenm: gällande Greiss så är det svårt att se, ja. Men jag tror det var Honken som i en intervju för några år sen förklarade att det är mycket, mycket svårare för en målvakt att gå ner i seriesystemet än vad det är för t.ex en utespelare. Målvakterna tränar specifikt för ett visst typ av spel på en viss typ av planstorlek med en viss typ av skottvinklar. Som målvakt är du utsatt för du står ju där, på ett ställe jämfört med utespelare som kan positionera sig på ett annat sätt.

Jag var ner på första träningen när Greiss kom till Gävle och helvete, han tog precis allting. Tror knappt ett skott gick förbi på hela träningen. Men sen så var det ju en annan historia när han fick möta motståndare...resten är historia
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Porseland är bänkad fast Bertilsson är borta. Misslyckad värvning som sitter på bänken och kostar pengar, var tänkt som 2-3:e back. Försök bryta kontraktet och ta in en ersättare för dem pengarna.
Kommentera