Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703667

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
modomille: Precis, det handlar om vad man gör på isen. Så att ens bilda sig en uppfattning baserat på vad våra "experter" tycker är befängt. De har absolut ingen som helst koll så man undrar varför de ens försöker sig på att tippa.

Är man "expert" ska man istället belysa de faktorer som verkligen påverkar.

När det gäller den gångna säsongen i aspekt som faktor till den nya säsongen.
Vad hade man för förutsättningar förra säsongen, varför gick det som det gick? Hade man nyckelspelare skadade? Vad hade tränaren för inverkan på resultatet etc etc

Och ser man då framåt. Vad har förändrats av dessa förutsättningar inför den kommande säsongen? Utvecklingspotentialen på de unga spelare som är kvar sedan föregående säsong. Nyförvärv/spelartapp. Och så vidare...

Detta skall alltså göras på samtliga lag i SHL och sedan jämföras med varandra. På det så kommer det aspekter som spelschema och såna faktorer in.

Tanken på att Wennerholm, Roos och allt vad de heter besitter kunskaperna att göra en sån analys är skrattretande. Ser man på vad Wennerholm producerar under en säsong med sina listor och annat bjäbb så blir det svårt att ta ett sånt "experttips" på allvar. Om en journalist gör djuplodande och intressanta reportage och artiklar så blir denne genast mer trovärdig. Några sådana journalister finns inte i sverige. I alla fall inte när det gäller ishockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 10/10-15
modomille: Skulle säga att det är helt obegripligt att Modos ledning inte insett att hur mycket pengar de än bränner på föredettingar så funkar det inte i elitserien. Och nej Modo hade inte ett bättre lag innan säsongen. Kanske hade varit i närheten om några av era gubbar varit 10 år yngre, men nu är de inte det.
Hur många matcher dröjer det innan Brasher värvas tillbaka?
Kommentera