Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722933

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Jaken: Instämmer, hoppas på ny sportchef som inte bara snackar en jävla massa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Rossa: Så jävla patetiska figurer i detta forum!

Bengtzén gav oss Salmela. Största stjärnvärvningen sedan Timonen och det utan att det är lock out. Dessutom på ett vanligt kontrakt, inte artist... Han värvade Pudas, han värvade Zanetti. Två spelare ni skällde och dömde ut honom för men vars spelare ni på kort tid tagit till era hjärtan. Han återinförde en krigarmentalitet i klubben och tog in Bulan. Detta har lyft mediokra backar som Kilström till landslagsnivå och Sundqvist till en nivå han inte besuttit på många år. Att sedan Rödin får låret uppsnittat, nämnde Salmela blir sönderskjuten och ett spännande nyförvärv som Vrana får käken mosad är ju inget som någon på förhand kunnat spå. Även en uppåtgående ung Nörstebö har fått säsongen spolierad av olyckshändelse, inte av förslitning. Att Bertilsson går skadad igen är väl det enda av dessa case som gick att förutspå.

När ovanstående närmast sanslösa scenarion inträffar dömer ni åter ut BZ för uteblivna panikvärvningar. Att slänga pengar på överbetalda divor som sprider osämja är vad ni förespråkar. Jag känner mig trygg med att man är noggrann i urvalet.

Den stora plumpen i cv:t är ju nummer 8. Men säg den sportchef som inte gör felvärvningar...
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Rossa: Haha seriöst inlägg
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Vore intressant med ett reportage om Salmela och Bertilssons rehab! Känner på mig att dom inte är tillbaka efter Novemberuppehållet!
Kommentera