Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722944

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
bradberry: Håller helt med. Dom som kastar skit på Bengtzén måste ha extremt lätt för att glömma bort saker. Alla brynäsare var nöjda under september/oktober. I princip alla var överens om att Bengtzén gjorde en bra silly season när man hade fått utvärdera nyförvärven.

När sedan våra två bästa backar blir skadade och vår bästa forward, får folk helt plötsligt för sig att Bengtzén gjort ett dåligt jobb. Ungefär som att dom själva hade kunnat förutspå denna otur, men att Bengtzén hade oförmågan att göra det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Skrubben:
Jag har inget att anmärka på Bengtzén jag heller.
Det gäller att tänka mer långsiktigt och även om det för närvarande är ett totalt mörker utan skönjbar ljusning i sikte så vore det oansvarigt att riskera ekonomin på panikvärvningar.
Det kommer en säsong efter denna med och Bengtzén ska tänka långsiktigt. Om det nu värvas så hoppas jag att det blir en genomtänkt värvning både kortsiktigt och långsiktigt.

För att citera Triad "... det är mörkt nu med det blir ljusare igen"
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Skrubben: Den sanslösa oturen till trots med alla skador och sjukdomar så gäller det ju att vara försedd med en tillräckligt bred och för all del spetsig trupp för att hålla ställningarna när det börjar krisa. Det är ju där bristen visar sig i Brynäs nu med allt som hänt och att inga ansatser som faktiskt är möjliga (ta in nya spelare) utnyttjas av ledningen när inte det egna materialet räcker till.
Sen är inte jag helsäker på att vi ens skadefria i det långa loppet varit ett lag för övre tabellhalvan. Men det får ju under alla förhållanden inte vara så att ett lag faller samman och är så beroende av två-tre spelares frånvaro som nu är fallet.
Kommentera