Brynäs IF

713382 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722960

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Enaranger: I all bedrövelse så kanske gårdagens fadäs var en väckarklocka. En vinst igår hade kunna lugna för stunden men nu gäller det att hela laget rannsakar sig och verkligen ser till att jobba för varandra, minimerar misstagen och skärper till avsluten.
Trots många spelare borta så skall det ju inte vara på detta sätt med mängder av missade chanser i början på matcherna för att sedan bjuda på några baklängesmål och förlora.

Med Sunken och Kilström tillbaka så skall vi kunna täppa till därbak och även sätta Porseland på bänken tills vidare.

Framåt så har vi de vi har och här är Vrana en ljuspungt, mannberg är på väg tillbaka och Bogqvist såg spännande ut han med. Grabbarna skapar chanser, skjuter mest i SHL och Bulan får ta och fixa till det hela så att produktionen ökar (kanske framförallt i PP).

Bara att bita ihop och försöka gneta till sig lite poäng och sedan hoppas på ett gigantiskt lyft för laget när Salmela och Bertilsson kliver in och gör comeback. Det är i sådana här lägen det visar sig vilka som kan steppa upp och visa brynäshjärta och detta gäller både spelarna men även bland oss supportrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Carl Lejonkräk: Igår hade det sannolikt räckt med att Kilas och Sunken spelat, dom hade knappast bjudit på de misstag vi såg igår.
Nörstebö (iofs matchovan) hängde inte alls med vid 2-1 och även vid 3-2 såg det lite tafatt ut när Carlsson inte hängde med men ändå gjorde ett bra försök att rädda upp friläget som sen gav straffslag.
Och typiskt för ett lag i motgång så halvräddar förstås Starky och nästan styr in pucken själv.
KHK må ha bra form men trots att vi saknar nästan samtliga bärande spelare och gör en skaplig match så skulle vi ändå ha vunnit igår, sett till spelet och chanserna.
SAIK fick med sig 1 pinne därnere senast, vilket ändå sätter saker och ting i lite perspektiv när det gäller vår egen insats.
Kommentera