1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701090

Sv: Tidigare lag
Sawchuk: Försvarar inte Huras taktik att spela man/man då det kräver minimalt med individuella misstag. Hoppas innerligt att Modo övergår til zonförsvar men menar ändå att man/man är det ultimata försvarsspelet dock är det i praktiken svårt att implicera och få till det. Ytterligare en aspekt ligger i att även med ett fungerande man/man defensivt gör att omställningen till anfall måste anpassas. Summasumarum, jävligt komplicerat spelsätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tidigare lag
Nog tror jag Huras och gänget skulle kunna få ihop det här med ett bra fungerande effektivt försvar men inte på den korta tid dom tror, och hade varit en sak om dom varit öppen med det under silly season och varnat att större delen den här säsongen är för att få systemet att sitta till 100% så det kommer vara lite upp och ner under säsongens gång, men prata slutspel och bland topp lagen och sen ser det så här illa ut så blir det lite för stor omställning för somliga.

Och med mer aktiva mer erfarna andra tränare tror jag att det kunde gått mycket snabbare och slutspel kunde varit en trovärdig dröm, med Gradin och Alavaara tror jag man nog får vänta till nästa säsong med sån dröm.
Kommentera