1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481557 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1701102

Sv: Tidigare lag
Nog tror jag Huras och gänget skulle kunna få ihop det här med ett bra fungerande effektivt försvar men inte på den korta tid dom tror, och hade varit en sak om dom varit öppen med det under silly season och varnat att större delen den här säsongen är för att få systemet att sitta till 100% så det kommer vara lite upp och ner under säsongens gång, men prata slutspel och bland topp lagen och sen ser det så här illa ut så blir det lite för stor omställning för somliga.

Och med mer aktiva mer erfarna andra tränare tror jag att det kunde gått mycket snabbare och slutspel kunde varit en trovärdig dröm, med Gradin och Alavaara tror jag man nog får vänta till nästa säsong med sån dröm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tidigare lag
Amitiel: Återigen Man/Man fungerar inte med stora ytterzoner och låg tolerans mot hakningar och fasthållningar vilket flera lag som varit bättre än Modo fått känna på. Det kommer inte spela någon roll hur länge vi tränar på det. Kom ihåg att motståndarna är rätt duktiga att åka skridskor också.

Ni kan ju själv prova med polarna på allmänhetens att hela tiden ligga en halv meter från honom på rätt sida mellan honom och målet överallt i egen zon samtidigt som ni har koll på spelet ska ni få se hur lätt det är i praktiken. Förmodligen kommer ni lik som Modospelarna vara på efterkälken efter två svängar även om er polare åker på lädret.

I matchen mot Linköping så hånade Linköping Modo genom att dra upp Modos backar mot blå linjen i egen zon och göra växlingar där. Detta var garanterat ett sätt för Linköping att säga "Hur korkade är ni? "
Kommentera