Brynäs IF

714152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703203

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Brynäsgubbe: "Var vill du komma med den här diskussionen?"

Är det så svårt att fatta?
Jag vill veta vilken typ av skada det nu gäller, inget annat.
Ponera att den nya förbättrade träningen har gjort att Bertil nu är fri från den tidigare efterhängsna skadan och att det nu handlar om ex en oturlig slashing eller liknande.
Är det då så jävla begåvat att skeppa honom för att han blivit slashad och måste vila nån match eller två?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Huge: Och varför en massa hemlighetsmakeri kring hans skada när man har varit öppen med andras? Ditt resonemang om att man hemlighåller skador håller inte. Sänt gör man i slutspelstider när man gärna går över gränser att få bort spelare från sina motståndare. Men vilket lag vill hjälpa alla andra lag utom just det lag där den skadade spelaren finns? Det borde till och med du begripa. Jag menar, JAG gör ju det trots begränsade läskunskaper.

Sett till Bertilssons skadehistorik så känns det som det vettigaste att ersätta honom istället för att befinna sig i ständig limbo om hans skadad eller inte skadad. Man kan samtidigt passa på att låna ut Porseland och frigöra kapital för att ta in en ny back.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Huge: Tycker det är en konstig diskussion kring Bertilsson. Innan vi vet vad det är för typ av skada känns det ju något obegåvat att börja fundera över om han ska ta time out resten av säsongen eller inte få förlängt.

Eventuelltkanskemöjligen-diskussion byggd på ingenting ger ju just...ingenting.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Snart bär det av mot Brynäsland, hela familjen i full mundering, ska bli så sjukt kul:)
Kommentera