Brynäs IF

714168 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1703212

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Huge: Och varför en massa hemlighetsmakeri kring hans skada när man har varit öppen med andras? Ditt resonemang om att man hemlighåller skador håller inte. Sänt gör man i slutspelstider när man gärna går över gränser att få bort spelare från sina motståndare. Men vilket lag vill hjälpa alla andra lag utom just det lag där den skadade spelaren finns? Det borde till och med du begripa. Jag menar, JAG gör ju det trots begränsade läskunskaper.

Sett till Bertilssons skadehistorik så känns det som det vettigaste att ersätta honom istället för att befinna sig i ständig limbo om hans skadad eller inte skadad. Man kan samtidigt passa på att låna ut Porseland och frigöra kapital för att ta in en ny back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Powerfade: "Och varför en massa hemlighetsmakeri kring hans skada när man har varit öppen med andras?"

Därför att det handlar om olika typer av skada. Ex ett ben- eller käkbrott är ju en typ av skada där motståndaren inte har nån som helst fördel av att känna till den, om man nu tänkt sig att försöka slå upp skadan när spelaren ifråga kommer tillbaka.
Därför finns det heller ingen anledning att mörka den typen av skada.

Nu kan det ju vara så att Bertil fått en skada där man vilar honom av säkerhetsskäl och att den är av en typ som lätt kan slås upp om motståndaren vill och dessutom känner till skadans art och var den sitter.

"Ditt resonemang om att man hemlighåller skador håller inte. Sänt gör man i slutspelstider när man gärna går över gränser att få bort spelare från sina motståndare"

Såvitt jag vet så har alla lag blivit mer restriktiva med att avslöja skador, rent generellt. Gäller alltså inte enbart i slutspel, som du påstår.
Isf är väl Olden och Ollas skador tydliga exempel på att det gäller under hela säsongen och inte bara under slutspelet.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå HF 8/10-15
Powerfade: Jag tolkar det som att han är snart tillbaka. Skulle det vara en långtidsskada, som Vranas, tror jag att man går ut med vad det är för skada.
Kommentera