Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722965

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Ang eventuella värvningar så måste det väl ändå finnas med 1st ev förstärkning i budgeten iaf eller hur lägger dom upp budget någon som vet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Forsberg 1978: Gårdagens förlust kom inte alls som någon överraskning. Vi är ett krislag som befinner sig i fritt fall, vi har en ledning som sitter med armarna i kors och tittar på. Jag hade hoppats att BZ var en sportchef som agerade när det behövdes. Men icke, precis lika handlingsförlamad som den förra. Ahlbrandt blev plötsligt tillgänglig. En spelare i Rhödin-klass men jag vet inte om Brynäsledningen ens tänkte tanken att knyta upp honom.
Här har vi förklaringen till att experterna nästan alltid ser Brynäs som ett bottenlag.
BEDRÖVLIGT!!!!!!!
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Forsberg 1978: Budgeten tror jag är jäkligt tajt i år med tanke på att man inte vill backa ekonomiskt ännu en säsong.

Med tanke på en dyr förlängning som Rödin, och ett par dyra nyförvärv är jag ganska övertygad om att hela spelarbudgeten är använd. Varför spara pengarna till ett tillfälle mitt under säsong när spelarmarknaden är betydligt mer skral gentemot under sommaren/våren?

Så om man ska värva spelare i detta läge, vet i alla fall jag inte var man ska ta dom pengarna ifrån. Men det kanske alla som skriker efter nyförvärv kan förklara?
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Forsberg 1978: jo pengar finns ju i budgeten helt klart och BZ letar ju efter förstärkning i detta nu. Iofs så har vi vi ju tagit in Alcén redan men nog finns pengar kvar för en tvåmånadsvärvning i alla fall. Det kommer en värvning om BZ hittar nåt han vill lägga degen på, tro mig.
Kommentera