Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1722977

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Forsberg 1978: Gårdagens förlust kom inte alls som någon överraskning. Vi är ett krislag som befinner sig i fritt fall, vi har en ledning som sitter med armarna i kors och tittar på. Jag hade hoppats att BZ var en sportchef som agerade när det behövdes. Men icke, precis lika handlingsförlamad som den förra. Ahlbrandt blev plötsligt tillgänglig. En spelare i Rhödin-klass men jag vet inte om Brynäsledningen ens tänkte tanken att knyta upp honom.
Här har vi förklaringen till att experterna nästan alltid ser Brynäs som ett bottenlag.
BEDRÖVLIGT!!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: Är ditt och andras förslag verkligen på riktigt att vi ska värva några spelare som ska in i truppen nu? Utöver de skadade spelarna som vi betalar lön för ska vi alltså betala ny lön till två tre nya spelare? När de skadade kommer tillbaka, då ska de som värvades fortfarande ha lön, men kanske inte spela?

Väldigt konstigt resonemang, kan jag tycka. Budgeten ska alltså överskridas, klubbens framtida ekonomi ska äventyras?

Det är ingen KRIS, vi är i en svacka beroende på många skador och sjukdomar. Ett lag som Modo är i kris....
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: Arlbrandt ville ju flytta hem och bosätta sig i sverige och sökte ett längre kontrakt vilket inte BZ kunde erbjuda i detta läge. Dessutom har ju Per varit klar med att han ville komma hem till sin moderförening och spela för dem så ingenting hade nog kunna få honom till Brynäs.
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: Sedvanligt dravel från en gnällspik som saknar det mesta vad gäller kunskap eller insyn när det gäller det som sker bakom kulisserna i föreningen.
Jag vet att BZ försökte värva Arlbrandt men HV bjöd över och han ville dessutom dit.
Det enda jag håller med om i ditt inlägg var det sista ordet: BEDRÖVLIGT.
Det sammanfattar rätt bra din s.k analys av läget.
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: "Men icke, precis lika handlingsförlamad som den förra. Ahlbrandt blev plötsligt tillgänglig. En spelare i Rhödin-klass men jag vet inte om Brynäsledningen ens tänkte tanken att knyta upp honom."

Precis som du säger, du vet inte och ändå klagar du.
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: Ja man har två backar hemma på grund av sjukdom. Då går det inte att sitta med armarna i kors. Ett solklart värvningsläge ;-)
Vet vi statusen på Anssi? Bertilsson har jag räknat bort för länge sen. Ett av få misstag av BZ, det och värvningen av Porseland är väl de misstag man kan tillskriva honom.

Men det är ganska intressant ändå. Nu öppnade Brynäs på ett överraskande bra sätt, ett sätt som har varit något av ett drömscenario. Sedan har skador och andra saker påverkat resultaten och "den onda spiralen" startade.

Men en sån här "kris", kan man värva sig ur den? För hur många spelare skulle man behöva värva? Ska vi ersätta Salmela, Bertilsson och Porseland? Ska vi ersätta Rödin, ersätta de spelare som inte levererar på den nivå man kan önska? exempelvis tvillingarna, Ollas, Enterfeldt, Brodecki?

Det blir en del jobb för bengtzén i så fall ;-)
Kommentera