Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1723006

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
kennys: Är ditt och andras förslag verkligen på riktigt att vi ska värva några spelare som ska in i truppen nu? Utöver de skadade spelarna som vi betalar lön för ska vi alltså betala ny lön till två tre nya spelare? När de skadade kommer tillbaka, då ska de som värvades fortfarande ha lön, men kanske inte spela?

Väldigt konstigt resonemang, kan jag tycka. Budgeten ska alltså överskridas, klubbens framtida ekonomi ska äventyras?

Det är ingen KRIS, vi är i en svacka beroende på många skador och sjukdomar. Ett lag som Modo är i kris....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Zappaholic: "Det är ingen KRIS, vi är i en svacka beroende på många skador och sjukdomar. Ett lag som Modo är i kris...."
Hur vet du det? Lulea var i en kris under hösten men har en rejält uppåtgående trend, nästan spegelvänt läge mot Brynäs faktiskt. Eller hade Luleå en formsvacka under hösten pga olika skäl eler var det en kris? Brynäs spel började faktiskt hacka under december när vi inte hade alla dessa skador och sjukdomar.

Modo har bättre formtabell än oss de senaste 5 (Modo 2-1-2, Brynäs 1-0-4) så var lite försiktig med den typen av jämförelser. Sen kan jag hålla med om att Modo som förening är i kris, men, what else is new ;-)
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Zappaholic: Vilket problem skulle Brynäs haft om man värvat Per Ahlbrant menar du?
Skulle bli ett jätteproblem om Anton Rhödin mot all förmodan skulle komma tillbaka. Då skulle klubben plötsligt ha 3 klassforwards. Hjälp
Kommentera

Sv: Karlskrona HK - Brynäs IF 27/1-16
Zappaholic: Skulle man följa några av de panikåtgärder som föreslås här så skulle det bli panik längre fram. Var så säker.

Vi förlorar och förlorar och ser till att lagen börjar underskatta oss igen, det är då det vänder, lagom till slutspelet ;-)
Kommentera