Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1073161

Sv: Djurgården - Frölunda

mok: Nu ska jag först säga det att jag tror att Kent Norberg har nog med stake att kunna sparka en tränare. Men, det kan antagligen bli jobbigt om så skulle ske. Kent Norberg är mycket god vän med Ulf Dahlén vilket gör det hela liiiiiite mer känsligt (trots att jag vet att det proffessionella alltid måste gå först och att både Kenta och Uffe är medveten om det).

Det jag funderar på är: om det skulle bli aktuellt att byta tränare, skulle det kunna innebära en kort sessior även för general manager, eller sitter han stensäkert?

Nu kryper jag tillbaka under min sten och fortsätter bearbeta min egen ångest. Jag har också en hel del att fundera på. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Frölunda
250kg kärlek: Tror säkerligen NUbben har modem att kicka Dahlen om det skulle komma dit och Dahlen får helt enkelt acceptera detta. Men jag tror att Frölunda behöver den stabilitet m,an kan få och den får man absolut inte genom att kicka ännu en tränare. Behåll båda men omfördela kanske rollerna en aning mellan Dahlen/Karlsson.

Sen stensäkert sitter nog ingen men dagens Frölunda har fortfarande sjukdomar som bottnar sej i flera års "misshandel" av laget samt möjligen fel spelarprofiler. Vi har för många "bra" spelare som agerar på egen hand, vi är inget lag i dagsläget. Vi har inte dom som sätter på sej blåstället o tuggar tagtråd, kastar sej. Acke är den av dom vi hade behövt ha kvar honom. Han offrar ALLT för Frölunda.

Freddan sliter på och gör det bra men han är allt för ensam, JOhan Andersson, Johansson får spela för lite för när dom gör det gör dom det bra.

Våra sk stjärnor måste känna flåset från dessa spelare men jag tror oxå kedjorna skall spela längre tid tillsammans och inte byta så fort minsta motgång kommer.
Kommentera