Luleå HF

87159 inlägg · 861 ämnen

Forum

1950028 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och Apans Djuse anmäld till disciplinnämnden medan Apans supportrar visar upp sådan inkompetens att de har mage att jämföra det med Emils utvisning första matchminuten som aporna i efterhand menar skulle varit fem minuter och match.

Jag tycker att Djuses påhopp är fult och respektlöst men trots allt att Fläskbergets är ännu farligare där bara turen räddade Jalvanti från att bli uppskuren i ansikte och hals av Fläskbergets skridskor. Inte för att en avstängning på Fläskberget skulle ha någon praktisk effekt men visst vore en sorti med en lång avstängning passande.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag brukar ju kolla in nordkraft där vanligtvis kunniga supportrar uttalar sig. Så också igår, där de mycket korrekt pekade på allt misslyckat med Apans spelare inklusive beklagade att de hade psykbrytet som inte gjorde något och mycket hellre skulle haft Isac Lundeström som var kung på isen.

Men efter matchen bubblade ett antal apsupportrar av det sexfingriga slaget upp och då fick man se ansiktet på sådana som mordhotade en chefredaktörs barn och skar sönder däcken på hennes bil under ett år, i stället för att klandra Apans spelare som ställde till med suparfest under brinnande kvalspel:

Känner mig så jävla förbannad på Luleå klacken hur fan kan man bete sig så

på 90talet så möttes vi på OK... gå och ta hand om dom, dom handlar alltid färdkost där före dom åker hem.... gogogo bite

Håller med bryr mig egentligen inte så mycket om att vi förlorade ikväll. Luleås klack måste vara den vidrigaste i Sverige.

samla upp er och ta han om dom då... eller ska vi gamla gubbar gå först ?

Kan inte släppa att en av klubbens största profiler i modern tids karriär troligtvis tar slut till tonerna av "filmare" från lukeåfansen. Låt oss INTE glömma det här. Hämnd skall komma. Jävla as

Bittert om det ska sluta såhär för Jimmie. Enligt mitt tycke den största i klubben historia.

Varför sänka sig till deras nivå? Skadan uppstår vid en olycklig situation. Lulespelaren siktade inte direkt in sig. Att sedan klacken beter sig som svin betyder inte att vi supportrar ska börja efterapa lulebornas sinnesslöa sätt.

Tycker så j-a synd om Jimmy om karriären slutar såhär...

Men samtidigt, vi ska inte sjunka till deras nivå? Ska man aldrig kunna säga ifrån ?

Ge idioterna vad dom tål så kanske dom lär sig en läxa, eller är ni rädda ?

Du får gå först.

Satt bredvid Luleåklacken idag, det var pinsamt att uppleva. Jag trodde att hata pissa kulturen i stort var borta när det gäller klackramsor men icket. Och att det mest var vuxna personer som betedde sig på det viset gör det ju inte bättre.

Tar du rygg så är det helt ok... men ditt svar säger ju vem du är

Slutade med sånt för länge sedan. Men kör du.

Dom kommer inte lära sig ett skit av det. Snarare kommer de bara piska upp stämningen ännu mer.

men vi visar lite stake... mer än vi gjorde ikv

Allt har sin tid.

Allvarligt !!! Va fn är viktigt ? Står vi upp för våran klubb.... eller ska vi gnälla på allt skit ? Skärp er för fn ? Ni vet inte vad vi får utstå med som inte är i bygden, så håll bara käften.

Att Luleås klack beter sig på detta vis är ingen nyhet. Fernholms karriär efter Forsbergs överfall avslutades t ex med låt han dö, låt han dö.

KOMMENTAR: När det gäller det sistnämnda inlägget känner vi alla igen handstilen och ja, mycket riktigt, det är Ossianmonstrumet som uttalar sig.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Knivskarp analys broder.
Och du Blister som Pitebo är det inte dax att lämna den mörka sidan och konvertera till Luleå?
Alla Norrbottningar förutom den arga kvänen Pudas är välkommen in i gemenskapen där hockeyframtiden ligger ljus :-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Som nästan varje gång vi möts en otroligt spännande match ända in i kaklet. Uppe i Luleå har vi haft mycket spel, men torskat. Här nere har ni haft mycket spel, men torskat.

Trots allt vill jag nog uppfatta att Luleå vinner med ett lag som är mer komplett och fungerande i alla lagdelar.

Vaktsidan
Lassi är på Lassinivå i år. Apan avlossar många skott på distans men Lassi plockar det mesta och ger inga returer. Jag vill nog tycka att mannekängen faktiskt gjorde en bra match för Apan också även om Lassi antagligen hade tagit det första målet.

Backsidan
Luleå var i stort sett konsekvent på plats och tillät inte Apan att komma in centralt utan tvingade till skott på distans. Apans motsvarande föll igenom ett flertal gånger och Luleå kom 3 mot 2, 2 mot 1, 4 mot 0! flera gånger men lyckades inte utnyttja detta.

Detta försvarsspel byggde förstås mer på hela femmans samspel än bara backarna - ett samspel där Luleå fungerade perfekt, medan Apans linor inte kunde bidra till försvaret lika bra.

Forwards
Apan visade mest upp de ej fungerande linor man visat upp hela säsongen - alldeles för bekväma för att ge sig in centralt där det är tufft. den snabba edwin-tim-swingerlilinan kom ingen vart utan klistrades bara fast vid sarg. och primadonnorna var mer eller mindre osynliga hela matchen: spelade psykbrytet, holloway, alvarez, olimb? De syntes inte. Luleås linor mer samspelta och kunde dessutom snabbt bryta igenom centralt t ex vid båda målen där Isac Lundeström var en gigant.

Är bara att inse faktum. Tåget med den moderna hockeyn har gått och Apan står kvar på perrongen.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du har helt rätt. Se bilderna nedan.

Jalvanti slår precis iväg pucken när Fläskberget kommer fram och efter bilden kastar han sig upp mot Jalvanti som inte har balans utan som synes på bild två faller handlöst baklänges. Samtidigt som Fläskberget efter sin monstertackling inte kan står på benen utan går omkull på isen.

På bild tre syns resultat. Jalvanti faller försvarslös mot isen och är ytterst nära att få Fläskbergets rakknivsvassa skridskoskena i ansiktet eller halsen.

Det kunde faktiskt ha gått hur illa som helst och i efterhand är man tacksam att Jalvanti överlevde det fula angreppet av ett ålderstiget Fläskberg som inte har teknik att dela ut en juste tackling utan bombar in i motståndaren och själv åker ned på isen och blottar tvenne mordvapen för den försvarslöse som faller mot dessa.

n fruktansvärd brist på respekt, för att citera Apwallson.
Uppladdat:

415x300-skarmavbild-2019-02-22-kl-083106.png

450x247-skarmavbild-2019-02-22-kl-083145.png

450x129-skarmavbild-2019-02-22-kl-083243.png

+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Man kan väl konstatera att hade inte Jump hoppat in tacklingen på Jalvanti hade han sluppit hoppa omkring på kryckor idag på sin 39 årsdag. Krya på dig och gå vidare i livet.

Grattis till pensioneringen filmare!
Saknad av ingen hos oss motståndare :-)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gick inte så bra för Anders Nilsson i natt. Förlust med 4-0 efter 31-30 i skott för New Jersey.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Gratulerar till vinsten, ni var det bättre laget, matchen vart ändå bättre än vad jag hade hoppats på och jag ser det ändå som ett steg framåt sen Frölunda matchen och med lite tur hade vi kanske kvitterat i slutet. Tyvärr så borde vi ha väntat med att skeppa Aaltonen för det kan komma mer skador innan de är över...
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En riktigt dryg arbetsdag slutade iaf på ett bra sätt :-)
Skål Luleåbröder
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: He he. Vi har svåra Fulunda, tredjeplatsplacerade. Och ni har avhängda Timrå. Jo, sääääkert att vi tar serieledningen.

Min gissning är den att ert snitt på fem gjorde mål per match tar ett kliv uppåt på lördag.

Nåja. Ha det fint och vår kamp i topp fortsätter - om vi kan hålla oss kvar och följa med er fruktansvärda svit och form.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju sparkat fru distriktsläkaren och har en ortoped som lagläkare i år. Mer passande förstås. Nu säger ortopeden att Fläskbergets vadsena är snittad och då är det så. Jag brukar ju ifrågasätta en del medicinska bedömningar - i synnerhet de tidigare av fru distriktsläkaren - men en delvis kapad akillessena tar inte ens en ortoped miste på så de kan vi lita på.

Fläskbergets sena sys ihop ikväll och sedan är han ingipsad resten av säsongen medan senan läker. Säsongen är över för Fläskberget och med naturligtvis därmed också karriären.

Jag tänker inte glädja mig åt att någon skadas - även om jag tycker hjärnskakningarna är värre än en senruptur (tar sin tid, men är en vanlig skada t o m som spontanruptur för folk som är ute och joggar och kommer att läka utan problem) - men jag finner det passande att Fläskberget får avsluta karriären genom att förlora hemma mot Luleå samtidigt som publiken skanderar filmare eftersom han fuskat hela sin karriär.
+7
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tror att ni tar serieledningen nästa omgång då vi kommer att kraftigt underskatta våra motståndare men om vi är på tårna lär vi bättra på målskillnaden men jag tvivlar.
Ha en fortsatt trevlig kväll och njut av segerns sötma.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Tja, man blir som dom man umgås med ... ska dock försöka bättra mig, men nu är det ju så att #21 i åratal helt medvetet och systematiskt har utsatt andra spelare för skador, klart fulaste spelaren i SHL. Ofta får man vara nöjd efter ett derby när ingen har skadats. Faktiskt skönt att det är över. Svårt att se det på nåt annat sätt. Det är värt en skål.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och trevliga besked från NHL.

Ottawa möter New Jersey borta kl 01.00 i natt svensk tid och redan i morgon spelar man hemma mot Columbus.

Coach Boucher intervjuas och får frågan:
-Anderson in net?
-No. Nilsson. I want to give him the chans right away after the last match. And Andy will take the match tomorrow.

För mig känns det som att Boucher är övertygad om att Anders är hans vakt och skitkul att han för första gången någonsin får en coach som tror på honom! Många andra borde ha gjort det, men de svek.

Härligt, Anders, bara att hoppa upp på hästen igen! Ge järnet!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jo jag var också inne där och kikade, uppvigling till att ge sig på Luleåklacken på OK parkeringen, moget och detta skrivet av 50-plussare.
Deras bitterhet är ljuv musik i mina öron.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Känner mig rätt neutral i sammanhanget men du har en attityd som helt klart platsar hos trollen i Ske-boken!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: kollade apsidan, patetiskt mumlande om osportslig publik, och det kommer från den värsta knallkorken av alla. Helt sanslös brist på omdöme! 🤪
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jag kommenterar mig själv, en så j-la skön känsla. Bästa segern och j-Jump slipper vi se förorena rinkarna fler gånger. Ahhhhhh.....🍸🍺🎉🍾
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Femhundra från lokalbefolkningen saknades. de visste hur det skulle sluta!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag delar glädjen och känslan. en riktigt fin kväll, Skål, tammefan kamrater!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Finns inget att tillägga. Nöjd, nöjd, nöjd! Hoppas att #21 grisen får byta yrke nu! Det var ju inte fullsatt heller.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Skål själv!
ses omgång 51!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dags att uppdatera tabellen när samtliga lag spelat 43 matcher av 52.

Luleå hänger på hiskeliga Warulfven i toppen. Och sedan har vi ett hopp på 5 poäng eller mer till övriga lag.

Jag tog en lång tabell idag eftersom jag räknade med att vi annars inte skulle upptäcka Apan. Men se, där är Apan. På undre halvan.

Apan har 2-9 poäng minus till lagen högre upp (då räknar jag inte de två ouppnåeliga i topp 14-15 pinnar ovanför).

Men svårt arr se hur Apan ska nå något av lagen ovanför. Snarare inser man att de kommer att dra ifrån.

Däremot är avståndet nedåt inte stort. 0 poäng till Röglet. 2 poäng till Pölsan. 3 poäng till Pungen. Något eller några av de lag kommer att passera Apan.

Om det vore så att de hade ett lag, men aj, vad de är ihåliga. Backar som helsa surven är misstagsrisker, framför mannekängen i mål som tycks kasta in puckar. Och så anfallsspelet där de dyraste köpespelarna är helt osynliga, bekväma primadonnor vid sargen som de är. Medan de som ilsknar till blir avstängda. Och Fläskberget har väl nu lagt ned karriären.

man blir glad
Uppladdat:

450x203-skarmavbild-2019-02-21-kl-214856.png

450x198-skarmavbild-2019-02-21-kl-214907.png

450x201-skarmavbild-2019-02-21-kl-214917.png

450x202-skarmavbild-2019-02-21-kl-214926.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skål för en trevlig kväll :)
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så jävla glad, det här var den bästa dagen!

Vi spöar Apan BORTA och för 2:a gången denna säsong, en omöjlighet bara för några år sedan.
Och som vi gör det, äger hallen som vore det en hemmamatch och stänger ner en prattlande Apa, ja man blir glad.
Och som om det inte vore nog förpassar vi Apan till regioner långt ner i tabellen där de inte vistats på en 8-9 säsonger.
Och en hopptacklande Jump får till sist igen för eoner av fulspel med shit happens-skada som troligtvis endar karriären, ett avslut med en derbyförlust jo den svider nog, hörde jag karma :-)

Sådana här kvällar får man inte uppleva många av per säsong så jag firar med en stadig grogg eller 7-8 stycken och tar ut en semesterdag i morgon.
Skål ta mig fan kamrater!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De spekulerar i svår skada på Fläskberget. Redan innan dess var han kass och hann uppenbarligen inte med. Kanske är det det sista vi ser av honom?

I så fall en passande avslutning. Ledas ut från isen i Apkraft arena när Apan fär stryk av Luleå och publiken skanderar filmare.

Påminner om när Lobben avslutade sin karriär med att tas från isen på matchstraff sedan han vevat samuralslag med klubban mot Tomas Holmströms knäveck.

Eller när Trottoarkantens sigge torskade mot Luleå och bommade slutspel varpå han tyckte det var lämpligt att skada och ta bort Vaclav Burda från Luleås slutspel.

Nu talar jag ju om spelare som kunde prestera under sin karrtär, vilket inte gäller för Fläskberget om vi inte räknar filmningar.

Men i vilket fall blir det ett passande slut för Fläskberget, om det är hans slut. Vi hoppas det!
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Tack! Lindberg får söka på akuten i skellefteå.
-Vad har hänt?
-Jag trodde vi skulle kvittera men de räddade och vann och jag hann inte stoppa mig utan drabbades av en retrograd uttömning.!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå K R O S S A R Apan ,ed 1-2 och tar alla tre poängen!

Nu ligger Apan 14 poäng bakom Luleå med 9 matcher kvar att spela. Det räcker alltså inte ens om de tar in 1,5 poäng på Luleå varje match som återstår.

Vi kan alltså vinka jö-jö till Apan för denna seriesäsong. Apan är MYCKET närmare bottenplaceringar, 0-2-3 poäng ned till plats 9-10-11.

En del apor försöker men alldeles för många har lagt av och latar sig.
Såg någon Holloway idag?
Såg någon Olimb idag?
Såg någon psykbrytet lindström idag?
Dessutom har linan hedberg-swingerli-söderlund helt försvunnit. De skulle ju vara snabba och köra karusellhockey i motståndarnas zon men inte en jävel av dessa lyckades med något idag: så snart de ville in, klämdes de fast mot sargen och tappade pucken.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis! Stor risk för 🙈🔵🔵 på Lindberg ikväll 😂😂
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1.05 kvar 1-2.

Apan tar tidut och kär nu 6 mot 5, har tagit vakten och har tom kasse.

KOM IGEN NU, LULEÅ! KÄMPA!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Herregud vilken ful "benen försvinner" av Norén, långt efter att en situation är över "försvinner nenen" på Norén och det är skrattretande. Blir ingen utvisning men det borde blivit - för filmning.

Luleå hade skott i stolpen på femminuters-PP men väsenligen åstadkom man inte mycket och det är inte godkänt.

12 minuter kvar av tredje, 0-2, och lite rockandrollhockey gram och tillbaka.---och precis på ett sådant skitläge får
Luleå har lurats att hänga med i Apans slarvspel.

Nu ramlar Fläskberget omkull igen och leds ut. Luleåklacken skanderar helt korrekt filmare, filmare helt korrekt eftersom han är en fuskig filmare och kontinuerligt får veta det. Då blir apklacken sur och tycks göra sådana där trista "hälsningar" med armarna. Trist stil.

10 minuter kvar 1-2 och just nu kraftbryt.

Kom igen nu, Luleå, spela hockey på riktigt. Skit i Apans tjafs och hafs-hockey.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det smärtar väl hårt som fan att till sist inse att Luleå är förbi på alla plan, organisation, fans, sportsliga resultat efter att Apan legat före oss en 7-8 år men inget är för evigt och det börjar gå upp för även den mest strutsande Schtaaaaaanmedborgaren. Och oj vad det svider.

Man är glad!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Tycks som att Apan försöker kompensera brist på talang och kompetens - med att vara fula. Som vanligt.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Japp
När inte varken spel eller förstånd finnes då tar de till fulspelet
Hollywood skulle behöva en lära-gå-vagn för småbarn för att hålla sig på benen...
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Häromdagen åkte Apan på två matchstraff och med hänsyn till hur den galne kvänen uppfört sig kan det mycket väl bli så idag också.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja underbart! Många Luleåspelare som är betydligt vassare än Apans bekväma primadonnor. Men ska man lyfta fram någon är ställningen

Apan - Isac "inger tar pucken av mig" Lundeström 0-2

Apan yrar om att de varit nära ibland men harrejavvlar - Luleå har kommit flera spelare nakna flera gånger, inklusive 4 mot 0! Men varje gång kommit för nära som blir de häpna - kan verkligen ett motståndarförsvar vara så uselt som Apans?

Dessutom har Älvsbyn-Höjdhopparen missat ett flertal aputvisningar. Skärpning!

Fläskberget försökte med "benen försvinner" i första utan att lyckas, höll sig lugn i andra - och räkna på att nu laddar han för en rejäl Hollywood tidigt i tredje.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Emil Djuse
Vilken tomhylsa
Alltid någon Sket spelare som får hjärnsläpp när de åker på stryk. Trodde mer att det skulle bli Pudas som säkringen skulle gå för.
.Ja herrejösses vilket sorgligt gäng
Man brukar prata om mental träning. Men det måste finnas förutsättningar för det så det förklarar saken...
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: FYFAN VAD FULT AV FULDJUSE!

Erik Gustafssom har puck nära sargen och Djuse kommer i full fart bakifrån, lyfter armarna och söter medvetet Eriks huvud rakt in i sargen!

5 minuter och matchstraff!

Vi hoppas att han nu blir avstängd lagom med att Jensen - en annan Apa som varit avstängd för våldsamt och medvetet överfall mot sarg kommer tillbaka.

Andra perioden över. 0-2 för Luleå.

Luleå Hockey inleder tredje perioden i 5 mot 4 i 3.50.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Djusa ditt jävla svin, spela hockey idiot!
Sitter en lång avstängning där och det tackar vi som ogillar Apan, grattis idiot!
+3
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du menar Sten Roland Unosson. En man som heter Sten 😂
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så jäkla snyggt
när våra ungdomar spelar ut
Sen snacka om poetisk rättvisa att Kovacs satte ettan
HÄRLIGT 😀
+5
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I detta nu leder alla topplag sina matcher.

• Skellefteå AIK - Luleå HF
• Brynäs IF - HV 71
• Timrå IK - Växjö Lakers HC
• Frölunda HC - Mora IK

Det innebär förstås att Bottenlagen inte närmar sig Apan men den andra sidan av myntet är den att topplagen drar ifrån Apan som får allt längre avstånd till topp 6:-)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Emil den rackarungen och kung Lunde assist, man blir glad och Ossian/Yoda/Stig från Varberg blir förtvivlad och lägger sig i fosterställning med dunken.

Livet är underbart!
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sovjetlir och Lindberg får plocka fram pincett och sockerbit tror jag 😂
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, ha ha ha - kvänen verkar vara CryBerts arvtagare numera.

APan inledde andra med att ha mer puck och komma in i vår zon, men eftersom de är så extremt bekväma blir det bara skott på avstånd som Lassi plockar samtliga.

Luleås PP var mycket, mycket bättre än Apans iaf.

Och fortsatt under andra har det blivit mer blandat, en del Luleå, en del Apa.

Nyss försökte superstjärnan Albin Lundin höja armarna och luras attd et var mål, men det var det förstås inte.

Och ÄNK-ligen slår rättvisan till. Det är Isac återgen som sätter en perfekt direktpassning till Emil som har halva målet öppet och klappar in 0-2!

SNYGGT!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gen galne kvänen drar en jätteholding på Farley och blir utvsad, Efter avblåsning brottar han ned farley på isen och sedan slår han och slår han på farley. Varför åker han inte på 2+2?

Vakna zebror.

Fan, i PP kommer Luleå 4 mot 0 men Emil som har puck blir omkulltrippad - utvising eller straff?

Ingendera.
Öhlund-Höjdhopparen "dömer"...
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kvänen Pudas som eggade upp sig inför förra derbyt med att skrika utsatt ”malmpengarna skall stanna i Kiruna” ett argument som tydligen var riktat mot Luleå men som ingen förstod.
Arg som ett bi for han fram som ett jehu efter varje avblåsning och såg så arg så arg ut och farlig och hotade verbalt med lådor, gruvhårdingar och annat jättehämskt.
Inför dagens derby hittade han sin trigger genom att på uppvärmningen greppa en mikrofon och uppmana ståplats med ramsor han själv komponerat och verkade farliga.
Är det så illa i Apschtaaaaan att spelare verbalt på isen måste uppmana ståplats att heja? Hela Sverige skrattar och ännu ett bevis på att Apans dagar är räknade.
Nå hur gick det? Well det äger en klack i hallen och den sjunger inga Apramsor, man blir glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En äkta benen försvinner på Lundeström som passerat en apa som trippat omkull honom - zebrorna blundar...
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Dalton intervjuas i paus: vi är utanför Luleå i deras zon, vi måste komma innanför Luleå.

Avd: talar du om Apans spel med bekväma primadonnor hela året?

Jaha, nu får vi se om fläskberget laddat, som senast vi möttes i inledningen av andra. Tippar på en filmning så snart han kommer på isen nu...

NU KÖR VI ANDRA!
+1
Kommentera

1950028 · »