Luleå HF

85576 inlägg · 860 ämnen

Forum

1930189 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så jämför vi läget i serietabellerna för Luleå Hockey och Apan.

SHL
1. Luleå Hockey
10. Apan
Kollapsen för Apans s k "representationslag", uppbyggt genom att köpa in hur många primadonnor för vingpositioner som de fått tag på, medan de avskaffat riktiga centrar och ytterligare rollspelare och komplementspelare i APans "hockey".

SDHL
2. Luleå
Luleå är i princip etta förstås - enda anledningen till att DaMooDoo toppar är att de spelat fyra matcher fler än Luleå. Apan är inte ens med men spelar som bekant i lägsta tänkbara serien, där dock BurkaDamen är starkare, speciellt i kraft av sin överlägsna målskillnad.

J20 SuperElit
3. Luleå
9. Apan
Luleå kämpar i toppen medan Apan jobbar för att undvika sista platsen.

J18 Elit
Ja, se där. En tabell där Apans lag ligger före Luleås. De hopvärvade B-junisarna fungerar fortfarande. Innan de lämnar Apan för att slippa hamna i händerna på CryBert, mummelklockare och Dalton för usla småpengar av snål-Apan, medan Näsan kastar ut jättebetalningar på primadonnor. För att de unga spelarna ska få slita ihjäl sig på skitjobbet, medan de överbetalda primadonnorna står och rättar till frisyrerna.
Uppladdat:

450x184-skarmavbild-2018-12-12-kl-212213.png

450x176-skarmavbild-2018-12-12-kl-212300.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, vad tänker Apans riktiga supportrar om Apans ledning?

• Vilka tränare finns på marknaden ? Vem kan vara intressant ?

• Jag blir bara så luttrad när man ser detta! Samuelsson verkar vara både sportchef och tränare i dagens aik. Den här säsongen villjag lägga bakom mig så fort som möjligt. Hoppas bara vi slipper kvala!

• Verkar som.tränaren har ordet över sportchefen i så fall men.....av de nya spelarna i år hur många tror du Samuelsson hade godtagit ifall han tillträtt direkt efter finalerna?

• Han var nog inofficiellt klar långt innan dess. Med andra ord så har han nog påverkat truppen en hel del.

• Just detta som är så oroande. Lindgren verkar inte veta hur han ska bygga laget! Går på spelare som funkat hyfsat på andra ställen men som kanske inte alls passar in hos oss och vårt sätt att spela. Dessutom en del vilda chansningar på dyra spelare som inte faller ut som det ska. Aaltonen, Alvarez, Bud, Ellis, Cumiskey, Hedberg mm. Gör sig av med spelare som Olofsson som jag tycker var helt fel! Varför spelar Höglander i RBK? Vi saknar tydliga rollspelare utan vi sitter på en drös 1a och 2a line gubbar som inte är beredda att köra start stopp i bp. Nu är det säkert många andra delar som spelar in men det är ändå många bäckar som blivit en stor flod nu på sista tiden. Trenden är mycket oroande men visst hoppas jag att jag har fel.

• Behövs med andra ord ny sportchef och förstetränare.
Testa gärna någon som är på väg upp och lyckats med små medel.

• Vad som behövs är: General manager, sportchef, huvudscout som hjälper sportchefen, sen nya hungriga tränare.

Det känns som att de har koll på läget. Bedömer saken ungefär som vi gör här. Apan behöver skeppa hela gänget.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Hej Knegare! Jo, jag läste det också därefter. Vet ej om det fanns på Norran, kan ju inte läsa de artiklarna, men inkopierat på nordkraft.

Läste dessutom övrigt skrivet där och det var lika kloka och fördömande synpunkter överlag, inklusive uppskattning av de uttalanden du kopierade in. Läser ofta vad som skrivs där på nordkraft för att få en uppfattning om vad normala apsupportrar anser om det ena och det andra, som motvikt till vad monstrumen pysslar med på apsidan här på snacket.

Allvarligt talat börjar det kännas besvärligt att slå mot apan, eftersom allt tycks gå så illa för klubben överallt numera, och att hoppa på den som ligger känns inte bra.

Hade allt varit normalt skulle man antagligen debatterat vad som gått fel på ett mer civiliserat och resonabelt vis, och dit kommer man kanske med tiden. Men tyvärr har det varit så många apfärgade som uppfört sig så illa så länge - och ofta i anti-Luleå-riktning - under de år som "allt tycktes gå bra" för Apan, och det känns som att många av de som legat bakom de illvilliga angreppen fortfarande finns kvar, representerande Apan. Både som ledare, tränare, spelare och supportrar; även om de flesta sistnämnda förstås är bra folk; speglat på nordkraft samt här när du och Blister hör av er. Tyvärr kan man inte säga detsamma om Apboken, där apmonstrumen förföljande, förlöjligande monumentalangrepp på allt och andra aldrig kan ursäktas och när Apan nu vacklar är det svårt att inte lätta på klådan i fingrarna genom att låta dessa monster äta upp all skit de kastat under så många år.

Men jag tror att det måste, och kommer att komma större förändringar framöver när det gäller Apan.

• tränarsidan har fallerat sedan flera år tillbaka och signalerna, när nu CryBert inte får påskrivet för fortsättning, är att ändringar är på gång. Trots att Apan försökt får de ingen rejäl huvudtränare, eftersom de har barlasten CryBert och mummelklockare att släpa på.

• Näsan har inte det som behövs och det tränarstöd som behövs för att lugga till sig lämpliga spelare och i grunden en hockeyidé som dessa spelare ska följa. Crybert och mummelklockares inställning verkar bara vara gamla "tuta och kör" och när det inte fungerar som ett självspelande piano har de ingen kompetens att förstå varför inte, trots att de självberömde sig så infernaliskt när det gick bra för laget - vilket nu tydligt framgår inte var tack vare, utan trots dem. Och Tommy Dalton kan knappast tillföra så mycket i den här miljön - vad skulle det vara? Nu, drar vi ihop oss och spelar fint styrspel i försvaret och satar på kontringar, a la Warulfven? Medan de andra två maler på "tuta och kör, tuta och kör!"

• Den överlägsna inställningen att "Apan minsann tränar upp småpojkar bästigare än alla andra och de går direkt in i A-laget och levererar innan de blir NHL-stjärnor" har havererat sedan åratal och det framgår tydligt att stödet för att kunna påstå det i stor utsträckning vilade på duktiga pojkar de roffat åt sig; en gratisväg som numera är stängd. Nu behöver Apan anpassa sig till nya tider där de själva inte kan få fram speciellt många fungerande junisar samtidigt som Apan liksom alla andra lag drabbats av att spelare drar eftersom de erbjuds bättre villkor i andra klubbar.

• Och sedan sektmentaliteten. I viss mån till framgång strävande men i alltför många exempel något som kommit att sänka klubben framför allt utåt men även inåt.

• Sedan blir ju laget änk-ligen av med Fläskberget efter den här säsongen, och även om inte Erik Forssell finns kvar måste de ju hitta en kapten som kan göra Apan mer civiliserad. Men svårt att se vem det skulle vara? Någon av de yngre från blygden duger ju inte och ingen av köpespelarna har ju den cred som behövs. Kanske blir Möller? Men lite svårt att veta om han skulle palla att representera på det viset.

• Plus blir väl Apan aldrig av med ApPea, som verkar vara en drivande kraft bakom de trista inslagen från Aphåll.

Nå, vi får se. Intressant blir det iaf.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Läste detta nyss...

Tränare för Skellefteå AIK:s U16 är Johan Karlsson, som mår dåligt över det som inträffat.

– För två veckor sedan hade vi en stor genomgång och tittat på SHL:s videoutbildning om hur man ska tackla, agera och ta emot en tackling. Vi i AIK har varit tydliga att man tacklar för att vinna puck och att spela blad mot blad är det som gäller. Men vi får aldrig gå mot huvudet, säger Johan Karlsson.

– Och så händer det här, det är helt förkastligt. Jag är så ledsen, förbannad och besviken, fortsätter han.

"Horribla”
Den första tacklingen kom i mittzon och från "blindside" och ledde till en utvisning 2+10 minuter. I slutet av matchen, strax efter att Modo gjort 9–7 i tom kasse, kom ytterligare en tackling mot huvudet från den blinda sidan.

– Båda tacklingarna är fullständigt horribla. Finns ingen anledning att tackla så. Det är solklara matchstraff och killen som bara fick 2+10 fick inte spela klart matchen. Jag räknar också med att spelarna blir avstängda av förbundet. Blir det inte så kommer vi stänga av spelarna själva, säger Karlsson och tillägger:

– Jag vill vara tydlig med att vi som ledare aldrig någonsin hetsat spelare under en match. Vi är tydliga med att vi ska ha respekt för motståndare och domare. Så när detta händer blir man bara alldeles tom. Det tar bort all glädje från sporten. Jag har varit ledare i 15–20 år och aldrig varit med om något liknande. Bett om ursäkt
Johan Karlsson är som ni märker väldigt ledsen och besviken. På måndagskvällen hade ledarteamet ett långt möte med laget.

– Spelarna som delade ut smällarna fick också ringa och be om ursäkt till Modos spelare. De var känslosamt men det är viktigt att de förstår vilka konsekvenser detta kan få. Jag har även pratat med Modos tränare och bett om ursäkt. Och de har konstaterats att en av spelarna fått en hjärnskakning och det är så tråkigt och förkastligt.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att när vi offentliggör Apans skandalösa härva förklarar Apmonstrumet att "nivån är kriminell i Luleåboken"...

Nja, det är inte kriminellt att tala sanning, inte när det gäller den formen av sanning som är sann; inte falsk som apsanning.

Men det är förvisso kriminellt att uppföra sig som de båda apmonstrumen gjort i Apboken och jag konstaterar att den boken stängdes ned för en tid sedan p g a dessa monstrums inlägg när civila åklagarmyndigheten beslutade utreda det som där förekom.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu är det hög tid att konstatera att Apbyken stinker något förbannat illa!

Och är någon överraskad?

En ledning i sekten som i åratal spritt lögner, gärna via nyttiga idioter i lokalpressen när lögnerna luktar så vidrigt att de själva inte kunnat stå för dem. Och så snart de börjat ligga illa till utser de en stackars syndabock, som de skyller allt på, medan de själva lägger locket på och vägrar svara på frågor, om så måste gråta på presskonferenser och huta med gruvarbetarna.

Att ledningen därefter gång på gång utser landets fulaste Fläskberg - en filmare och fulspelare som offentligt erkänt att han fuskar - till lagkapten som därefter 1) blir en ledare för andra 2) får rättighet att tala med domare utan att bli utvisad och utnyttjar den rätten till att gnälla och klaga och förstöra matcher.

Och med den påbyggnaden är det inte förvånande att laget numera - med Fläskberget och galnlingen highsticking lindström fått de egna spelarna att leverera klubbor i ansiktet på motståndare och filmningar då "benen försvinner" vilket förstår sporten då sportslighet, respekt och fair play blir ett minne blott.

Och som ett vidrigt stöd för uppförandet brinner säkringarna på den skogstokige lindström på trettio seriematcher vid fyra tillfällen varvid han blir avstängd för två av överfallen, men slipper undan de två övriga, eftersom aprunkarna swikegård och sanny i SeMer bara skrattar "he he, den jocke, den jocke" och ger den klenfege lärlingen order om att INTE anmäla det till difiplinnämnden eftersom de två aponanisterna i så fall ser till att lärlingen får sparken från TV eller skäller ut honom i live TV. Och aprunkarnas bastubadarkompis CryBert faller i gråt över att ha sådana fina vänner".

Är det någon som förvånas över att med den apstrukturen och apstrategien följer de unga spelarna efter.

Speciellt som Apan i åratal lurat till sig unga pojkar som de hemsökt per telefon sedan pojkarna är i 12-13-årsåldern och när de slutligen lurat dem att flytta femtio mil hemifrån till Apan som övertar föräldraansvaret - då blir "reservföräldrarna påkomna av Skolinspektionen" med kränkande särbehandling i sekteristisk anda".

På kort tid har vi nu haft "supertalang går bärsärkargång i Skellefteås nattliv och överfaller kroggäster, ordningsmän och poliser" sant "supertalang siktar in sig och tacklar från blindside axeln i ansiktet på motståndare och stängs av på fem matcher. Och i helgen "16-åriga apor överfaller pojkar i MooDoo med våldsamma attacker mot huvuden som hämnd eftersom MooDoo är bättre på hockey och precis vänt matchen".

Gång på gång har Apan lyckats lägga locket på genom att bara säga "det blir lärpengar. Vi har vidtagit åtgärder. Nu svarar vi inte på några fler frågor".

Men den här gången blev det bara för mycket. Enligt sådana som tycks ha varit vittnen på matchen eldades apspelarna på av sina tränare, men nu, när byken inte gick att stoppa eftersom härvan kom upp i social media där ex-spelare efter ex-spelare vittnade om vilken j-a idioti det handlade om (innan dess var det munkavle på ApPravda Norran), går tränarna ut och levererar syndabockar. Det är pojkarna som är skyldiga - själv är Apan förstås komplett oskyldig "som alltid". Den ene säger att spelarna får ringa och säga förlåt, den andre säger att #förste överfallaren fick inte spela mer i matchen (det var någon minut kvar)" och allt låter lika falskt som det alltid gör när Apan är i blåsväder.

Städa upp i den j-a apbyken nu! Sekten har saboterat svensk hockey alldeles för länge. Släng ut dem och säg nej till den vidriga sekterismen.

Rör Inte Min Hockeyspelare!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och på Apsidan kommer hockeysnillet apmonstrumet - mannen/tanten som aldrig någonsin lyckats att skriva "att" - och förklarar

"Det lyste inte direkt hunger från laget. Det här blev nog bäst som det blev. Glädjande de briljerar ibland så man vet de har helt andra nivåer i sig."

Ja, harrejavvlar vilken idioti som frodas när de, som är fäder till sina egna systrar, försöker få till det.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det blir en riktigt röd avslutning av Europamästerskapet.

I ena semifinalen möter två röda tjurar varandra och i den andra semin möts två rödskinn.

Det blir emd all säkerhet public-succéer i alla fyra städerna och vi kan inte nog tacka för att Apan med tomma läktaren sparkas ut och inte längre kan skämma ut svensk hockey i Champions.

Varför vill ingen se på Apan?

Ja, förutom att de är så tråkiga men sin o-hockey är det Apans överstepräster vi har att skylla på. Kom ihåg att i flera år snackade de så j-a mycket skit om turneringen "Kalla Anka-turnering mellan lag från blåbärsländer" gick snacket från Apans ledning och allt bara för att de j-a snålaporna var så grönjävulskt avundsjuka på att Luleå Hockey gått in och satsat flera miljoner på turneringen tillsammans med 25 av Europas övriga storklubbar, medan apjävlarna nobbat att delta eftersom de krävde att få allt grattis.

Ajöss, snål-j-a-apor!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit!

Kärpäts match slutade 1-1 och de är utslagna med ett mål för lite.

München kvitterar på Malmö efter 4 min PP och Malmö är också de utslagna.

Det betyder att vi får en ren Red Bulls-srmifinal och vinnaren möter vinnaren mellan Frölunda och Plzen i final 5 februari.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1.40 kvar av tredje och Malmö får spela PP!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sju minuter kvar och Malmö sätter 5-4 i matchen mot München och därmed är det sammanlagt oavgjort 6-6 med sju minuter kvara av tredje.

I Uleå står det fortfarande 1-1 och sammanlagt 3-4 för Salzburg, som dock spelar box just nu, men 11 min kvar av tredje.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag håller med du:-)

I den turneringen vi äger delvis är det klart att vi ska ha med ett lag från den plats där man utvecklade den perfekta pilsnerölen :-) Att de dessutom spelar inför 4-5 000 och fler åskådare visar bara att de är värdiga att delta.

När det gäller Apan - som lirar i tom arena - har de visat sig ej värdiga att delta och nu räknar jag med att i fortsättningen kan vi marknadsför "Europaturneringen - garanterat apfri!"

Apan håller på att kollapsa. Köpespelande primadonnor som åker fram och tillbaka efter sargen kryddat med folk från blygden som delar ut jockar och fläskisar samt utbildar ungdomar att överfalla andra i U16 och i SHL när supertalangerna inte är ute på stan och super och blir satta i fyllecell Nej, den där klubben vill vi inte se längre- De borde skaffa sig en Riktig värdegrund. Kanske kan de köpa en av Riktiga AIK. Eller av Luleå Hockey..
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Ja, du har rätt. Apan gör sig bäst i Allsvenskan. Inte passande att ett lag där alla utom köpespelarna använder sexfingriga handskar ska irriteras omkring i SHL och CHL :-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aporna satte 0-1 i PP med 2,5 minut kvar.

Jag kan inte se matchen - den sänds ju inte på någon av de mer spridda kanalerna - men jag anar att "benen försvann" för någon apa som levererade en fläskis.

Men i sista minuten av matchen tar Plzen ut vakten och kvittrar.

Efter 10 min OT utan mål blev det straffläggning.

Köpespelaren Pudas målade på första straffen medan tjecken missade. Men sedan satte tjeckerna tre straffar i rad på köpespelaren lindvall som antagligen krisade ihop. Samtidigt som Apan missade allt - Dalton släppte ju bl a fram OS-linan och då förstår man att det inte kan gå.

Trots 0-0-dyrkarnas ambitioner blev vi av med dem från VÅR turnering, Europamästerskapet, i kvarten "som vanligt" och det känns fint.

Enda gången Apan kommit förbi kvarten råkade de ju på Luleå och blev förstås utslagna.

Känns fint, inte bara för att hockeyn blir bättre n'är vi slipper se ett lag av köpe-primadonnor som bara åker bekvänt fram och tillbaka efter sargen.

Utan också eftersom det är rent patetiskt att se ett lag komma till slutspel om Europamästerskapet och när klubben arrangerar match kommer bara 100 närmast sörjande och tittar på, trots att APan med en apsanning räknar 1400 extra åskådare som "sitter" på tomma stolar, för kommunen står för biljetterna.

Är säker på att tjeckerna hade minst 4000 på matchen, antagligen fler.

Nu får vi Frölunda-Plzen 8 januari följt av Plzen-Frölunda 15 februari i semifinal och jag är säker på att det blir publikfester. Mycket trevligt att "tomma läktare" Apan är utsparkade. Arr Frölunda går dit är säkert, eftersom de just nu leder sammanlagt med 9-2 och 15 min kvar att spela.

När det gäller den andra semifinalen pågår matcherna och sammanlagt har vi:

• Malmö-München 5-6 med 15 min kvar av tredje.
• Kärpät-Salzburg 3-4 med 17 min kvar av tredje.

Båda Red Bulls-lagen i semi mot varandra med dessa resultat.

Vore ju konstigt. Kärpät-Malmö väntade semifinalister, speciellt Kärpät; våra vänner från Uleå, som är starkt vinnartippade.

Nå, den feta damen har inte framfört sin aria ännu.

Men Apan slipper vi nu i Europamästerskapet och oddsen är låga för att de aldrig får vara med igen.

Man blir glad.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Pilzen blev just nu mitt favvolag i Tjeckien!
Apan med 5 raka torsk är påväg mot ett nytt torkdynastiskt rekord.
Man är glad!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skellefteå gör som vanligt, blir utslagna ur CHL.

Dom räcker inte till, känns lite allsvenskan läge just nu.
+5
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att 0-0-dyrkarna Apan har lyckats länge i Plzen. Bara drygt en halv period kvar och 0-0.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Intressant! Nu har både huvud och ass uttalat sig, men är det en läpparnas beskännelse "he he det blir en läropeng" som kommer bara eftersom drevet ledsnat på Apans alla unga spelare som siktar på att skda hjärnor på motståndare eller menar de allvar?

Tills vidare tror jag på det förstnämnda "vi har vidtagit åtgärder, nu blir det locket på"....
+1
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Se där! Då hoppas vi att det inte bara är ord, för att komma undan drevet utan att något händer. Plus - som du säger - att om Apan menar allvar måste de agera när något sådant här har inträffat.

När det gäller Apan tvivlar jag tyvärr på att de kommer att göra något annat än att lägga locket på, som tidigare "vi har vidtagit åtgärder".
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tränaren duckar inte för vad som hänt, får se om föreningen i övrigt har något att säga.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, tänk att vara ansvarig för det där.

"OK" för att highsticking begår vildsinta överfall och skyddas av aprunkarna på SeMer och "OK" för att Fläskberget överfaller vakter och "OK" för att Apans supertalanger super och delar ut vingar till restauranggäster, ordningsmän och poliser.

Men det här är värre.

Kommer Apan att lägga locket på som vanligt och förklara att det är lärpengar och de har minsann värdegrunnnnnnnd?
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, tänk att vara ansvarig för det där.

"OK" för att highsticking begår vildsinta överfall och skyddas av aprunkarna på SeMer och "OK" för att Fläskberget överfaller vakter och "OK" för att Apans supertalanger super och delar ut vingar till restauranggäster, ordningsmän och poliser.

Men det här är värre.

Kommer Apan att lägga locket på som vanligt och förklara att det är lärpengar och de har minsann värdegrunnnnnnnd?
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser ut som en korkad sociopat
+3
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Ja, Gudars skymning.U16 Region Norr, där MooDoo är överlägsen serieledare, Apan tvåa. I bortamatchen hade Apan haft ledningen gång på gång och hade 5-7 med 9 minuter kvar av tredje. Men MooDoo vinner med 9-7 och det är förstås desperationen av att möta ett bättre lag som för det att snurra till i skallen på apspelare OCH apledare.

Kollade upp laget och en vardera från Bure, Burträsk och Norsjö, resten från Apan, Clemens och Lejon. Alltså komplett dominans från Apschtaan direkt, signalerade att Apan inte längre lyckas sno åt sig pojkar från Norrbotten och Umeå till gymmet.

Ledarna heter Head Coach: Karlsson, Johan Assistant Coach: Reimer, Andre

Det är de två som står och tittar på medan U-16-aporna överfaller MooDooister.

Alla vet ju vad en apsanning är. En ren lögn alltså, men floskler som Apan hittat på som värdegrunnnnnnd och sedan agerar de tvärtom. Visionen för Apans ungdomar påstås vara:

"Tydliga mål har satts upp av föreningen kring ungdomsverksamheten. Föreningen vill ge en så bra utbildning och stimulans till spelarna som möjligt och även ge ungdomar en bra fostran i uppträdande på och utanför rinken."

Jaharru!

Intressant att läsa alla kommentarer från olika håll och man kan sammanfatta det med att de ropar på att de egna apledarna INTE ska låta dessa spelare lira nästa match (vet inte om det är utslutet med extern bestraffning?) Så det blir ju intressant att se vad som händer. Å andra sidan...om det är nedanstående som har fått spelarna att agera som de gör, vem straffas då?

Enligt Apan själv fick de några SM-glud eftersom de hade sådan fantastisk träning och utveckling av egna ungdomar, från egna led, från egna bygden.

Att de stal talanger från Burkölen och Norrbotten och fyllde på med köpespelare? Nejdå, inte alls.

Och nu får vi svart på vitt för hur de utvecklar egna junisar. Med värdegrunnnnnnd!
Uppladdat:

183x300-skarmavbild-2018-12-10-kl-225101.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: såhär lär man ut ”hockey” på aplekis
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och i morgon är det dags för andra halvlek av kvartsfinalerna i CHL.

Hickey-Einstein på apsidan har ju förklarat att de tre matcherna i CHL (inklusive en resa till bortamatch i Norge) som Apan lirat under långa speluppehåll varit så uttröttande för de stackars aporna som därför inte orkat med de 25 SHL-omgångarna där man varit så framgångsrika att de belägger en hedrande 10e plats.

Så Apan kan ju välja att lägga sig nu, så de slipper eventuellt upp till tre ytterligare matcher.

Ställningen efter tre spelade perioder är 3-3 och nu ska de tre återstående perioderna spelas i Plzen. Matchen går i "Home Monitoring Arena", byggd 1969 och med plats för 8400 åskådare. I bilden nedan ses arenan innan en match. Tidigare i gruppspelet har Plzen haft runt 4000 åskådare per match, men nu räknar man förstås med storpublik eftersom folk väntas gå man ur huse för att se apor lira "hockey". Det lär dock inte bli ett sådant publiktryck som Apan mobiliserade i hemmamatchen, med hela 100 åskådare samt ytterligare 1400 tomma stolar, men där kommunen betalat biljetterna.

Intressant att Apa Stingheads har hamnat på en sådan indiansida, där Tommy General Custer Daltons mannar - om de skulle slå indianderna från Plzen - kommer att möta indianderna från Götet. Förutsatt att de sistnämnda slår ut sitt tjeckiska lag, från Brno, men med 4-1 med sig från bortamatchen ser det ju tämligen klart ut.

Ja, det blir något att se fram emåt.

Slaget vid Little Bighome Monitoring Arena.
Uppladdat:

380x300-apastingheads_1.png

323x300-64.png

300x300-31.png

426x300-skarmavbild-2018-12-10-kl-084701.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Känns som att Tommy Daltons dagar hos Apan är räknade. Nu gäller det inte spelet och resultaten men Tommy bryter ju mot värdegrunnnnnden och sektens första budord och det kan väl ingen komma undan med?

Se nedanstående PK med Cam Abbott efter matchen mot Rögle, där Dalton förklarar att resultatet bl a berodde på att Röglarna var bra (!)

Minns all PK med Apwallson, Apholm, Ap-CryBert och Apmummelklockare. Då jävlar har det aldrig erkänts att motståndarna varit bra "vi unnar ingen annan framgång". Alla förklaringar har landat antingen i att Apan inte gjort det ena eller andra, alternativt att de blivit "hårt straffade av domarna på ett sätt som visat en fruktansvärd brist på respekt för Apan".

Ur led är tiden. Apan har en tränare som erkänner att motståndarna är bra.

Troligen är det vad Norran syftar på när de förklarar att "AIK måste ta alla illasinnade indicier på allvar". Gissningsvis anser de att Dalton måste sparkas efter helgerånet. Men förvirrande att de skriver AIK som är helt oskyldiga när det handlar om Apan.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, mycket talar för att kaosköpelaget håller på att kollapsa nu. Kolla bara bilden nedan där en av Norrans aprunkarjournalister går ut med en rubrik som gör att man inser att det blir skämskudde på artikeln i fråga. Själv kan jag inte läsa den eftersom Norran inbillar sig att jag ska pynta 99 bagare för det tvivelaktiga nöjet.

Men det är klart att de måste leta skyldiga till denna kollapshockey.

Att de måste byta ut alla tränarna och sportchefen är ju tydligt. Att de behöver sparka majoriteten av primadonnor och skaffa sig riktiga forwards är lika uppenbart det.

Men hur är det med backsidan?

• Alm, behöver man säga mer. En spelare som inget lag har råd att ha som back, med anledning av alla tok-misstag han levererar som skulle man tro att han satsat stora pengar på Apaförlust.

• Pudas och Djuse. Tidigare fungerande backar men på senare tid har ju även de tappat stilen på ett sätt som får en att tro att det är Alm som coachar dem.

• Berglund. Inledde hyggligt för några år sedan men har utvecklats åt helt fel håll och det enda han numera imponerar med är hans fläskisar där hans "ben försvinner" för att filma sig till PP.

• Petter Granberg. Håller någorlunda, men är knappast någon som ska tillhöra de bästa backarna, snarare ett någorlunda komplement till en rejäl back.

• Lindqvist. Näsans brorsa som la av och drog till TrottoarKanten för några år sedan men släpades tillbaka och nu försöker vara defensivt trygg men att han är överårig syns när snabba forwards brutal blåser förbi honom eller åker åttor runt näsbrorsan.

Backuppsättningen är redan undermålig från start och när de får bära alltför mycket defensivt ansvar eftersom primadonnorna är för fina för sådant faller de ihop. Med all sannolikhet är de "råd" de får från backansvarig CryBert av den arten att de lagt av att lyssna på hans gråtilskna påhitt och det känns ju till och med utåt att när CryBert ska ha backgenomgång lirar spelarna vändåtta eller skickar SMS till varandra "Hotar han med gruvan igen går jag på toa ock kräks!" "Jag kan inte höra vad han säger när han står och bölar hela tiden!" "Vad fan snackar karln om? Sibirien? Sina barn? Klimathotet? Är vi inte här för att spela hockey?"...
Uppladdat:

450x241-skarmavbild-2018-12-09-kl-172603.png

+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi noterar att Apan förbereder sig för att sparka CryBert (länk).

Det är naturligtvis nödvändigt. CryBert har ju aldrig tillfört något annat än att ha skämt ut Apan offerntligt på upprepade presskonferenser och mot motståndarspelare och -supportrar med mera. När det gäller det riktiga uppdraget med jobbet fick han ju "glans" några år när han red på resultaten av det som Anders Forsberg byggt upp, sedan han huggit kniven i ryggen på honom. Annars fanns ju Wallson där några år vilket hindrade att CryBerts "kompetens" fick någon effekt, men sedan har det blivit tydligt.

Först var det Öberg med firma CryBert/mummelklockare och det gick åt helvete varpå Öberg sparkades. Sedan lyckades Näsan inte hitta någon som ville ta huvudtränaruppdraget i Apan bl a eftersom de skulle få CryBert/mummelklockare på köpet. Och då fick dessa två assar ta hela ansvaret, och då gick det åt helvete igen.

Nu lyckas Näsan övertala Tommy Dalton att ta uppdraget, inte så konstigt eftersom ingen annan frågade efter Dalton sedan han sparkats av sina senaste klubbar och alla visste att Daltons hockey var Dalton bra på, men den hockey duger inte längre.

Och samtidigt har det blivit tydligt att CryBert inte bidrar med något alls. När Forsberg värvade honom hade han ju gått i Rönkens skola som ass i Almtuna och kunde informera Apan om det, vilket innebar att de fick ett frösvar som dög för första gången någonsin. Men sedan har det helt havererat och CryBerts bidrag för båset är likvärdig med NHL-stjärnan Alm är på isen.

Frågan är vad de ska göra med mummelklockare då? Han har väl varit bortåt tio säsonger ass-ansvarig på den fronten och senaste åren har det blivit tydligt vad han kan bidra på: en hockey som inte gör mål. Jag har dock inte kollat upp hur långt kontrakt han har. Visst behöver Apan i första hand bli av med CryBert eftersom ingen vill till Apan så länge han är kvar, men de måste ju också bli av med den värdelösa mumlaren mummelklockare.

Men det stannar inte där.

Näsan har varit borta från hockey i tio år och arbetat inom köp- och sälj och nu har han haft ansvaret i flera år och köpt och köpt och köpt och konsekvensen är ett lag som inte fungerar, eftersom det är helt felkonstruerat med minst dubbelt så många primadonnor som ett lag orkar med, speciellt om laget som i Apans fall i stort sett saknar komplementspelare.

Så det borde vara helt nödvändigt att sparka Näsan och skaffa en kompetent sportchef. Vore jag Apan skulle jag fundera på hur mycket det kostar att skaffa en sådan från Timrå.

Ja, CryBert håller på att bli sparkad till våren och frågan är vad han gör då? Vilket lag skulle vara intresserad av hans tjänster? Inget alls är min gissning. I alla fall inte i SHL och knappast i Allsvenskan heller.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så konstaterar vi att nu kan vi dagligen fram till och med 19 december njuta av nedanstående tabellställning för landets yppersta elitligor för män och för kvinnor.

Fick bara plats med de översta 9 platserna så någon Apa hittar vi förstås inte. Har för mig att förklaringen är att de inte ens är med, åtminstone i ena ligan, snart inte heller i andra ligan.
Uppladdat:

450x259-skarmavbild-2018-12-09-kl-151357.png

+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den lilla DIF-supportersvans som skrev skit blir dock övertrumfad av Einstein på Apsidan som räknat ut att orsaken till att Apan ligger på plats 10 är att de slitit ihjäl sig på två matcher mot ett norskt lag och en match mot ett tjeckiskt lag i CHL under perioder där de för övrigt var spellediga under någon vecka:-)

Jag såg ju första halvan av matchen mot Plzen och kan inte riktigt se att Aporna slet ihjäl sig där.

Men annars har hockey-Einstein en alternativ förklaring. I slutet av den långa raden av förluster som Apan radade upp i sin rekordjakt skadade sig en junis och har sedan inte kunnat spela. Och det är förstås avsaknaden av denne supertalang som påverkat Apspelet, enligt Einstein.

Jag vill nog påstå att den nämnde "skribenten" och hans vindsörplande apmonstrumskompis gör en viss nytta.

Jag menar: vem som helst , som läser något producerat av dessa tankens giganter, måste ju känna sig som oerhört begåvade och kunniga. Så någon nytta gör det:-)
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: He he, det var underhållande. Många DIF-skribenter uppfattar man som kunniga och sansade, men det fanns några som verkligen valde den missriktade, sexfingrade "bedömningen" i stället. Vilket säger mer om dem än om något annat som vanligt:-)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Tackar, tackar! Gårdarna har tydligen många borta, liksom ni hade senast, och det har nog haft betydelse för matchbilderna.

Annars imponerad av att Warulfven vinner två "seriefinaler" i rad med 1-0 och innan dess har alla dessa uddamålsvinster i rad. Känns som ett lag som kommer att vara svårt för något annat lag att rå på.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Äsch, inget att bry sig om...bara apor från Skansen :-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha sjukt rolig läsning. Dom snackar om inavel, sexfingrade etc samt är enögda vad gäller utvisningar...tex att Urboms utvisning var fel, det var minsann Einar som hindrade Urbom att ta sig framåt så han föll. Nån vettig kommentar finns dock! Men lustigt att dom inte fattar att sexfingriga håller till i schtaan.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Strong insats idag alltid lika roligt när Jurgarden får stryk och Grattis till en lång serieledning.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Håller med dig! En fin dag! Planerar också leta upp en lämplig rulle att njuta klart kvällen med. Men innan dess lyfter jag till dig mitt vackra glas med Luleå Hockeys loga på utsidan och Staropramen på insidan.

Skål, tammefan!
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo, om centrarna. Är väl så att en fungerande lina i första han byggs upp genom en center som klarar spelet både framåt och bakåt och sedan gäller det att hitta bra vingar att komplettera med.

Apan tycks inte ha begripit det där utan har öst ut pengar på att fylla på laget med skyttekungsvingar, utan att begripa att de blir tämligen värdelösa själva, speciellt som de är indoktrinerade primadonnor. Och sedan har de inga centrar som duger till. Ta bara en sådan sak som att Fläskberget myglade sig kvar, trots att han aldrig når upp i en hastighet som skulle passerat en Zanussi.

Idioterna på applanket sitter och skäller Luleå för hockeymördare utan offensiv hockey. Själv läser jag tabellen och noterar att Luleå gjort fler mål än Apan, trots att apjävlarna fått enorm draghjälp av frikortet att ösa in 9-0 på Malmö för några veckor sedan.

Och värst är val Apans försvar, dels pga primadonnorna, men än mer eftersom de bara köpt på sig några backar som kan fungera något så när, men fyller på med kanonmat från blygden för att låtsas att de spelar med "egna spelare". Ta Alm, bara, en spelare från blygden som Apan påstår sig ha "utvecklat till NHL-stjärna" men alla ser att han är så j-a kass att det enda är att sparka honom till något lag några divisioner ned.
+6
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ett annat stort problem som SKAIK har är centeruppsättningen.
Vill minnas att Imp-Barbrud satt och smårunkade år deras centrar, men ärligt??

Adam Pettersson
Linus Lindström
Andreas Swingerli
Hollywood Eriksson
Mathis Olimb

Nja, denna centeruppsättning är snudd på bottenklass i SHL.
Deras poängmässigt bästa center sett till föregående säsonger är Adam Pettersson, som dock denna säsong totalt misslyckats.
I mina ögon vette fan om han ens platsar i Luleå denna säsong.
Hollywood och Swingerli är ju enbart duktiga på att utdela "jockar" och filma.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, vilken underbar dag detta var....mina grabbar har spelat hockey idag och det gick alldeles utmärkt, speciellt eftersom det var rätt handledning i båset ;-) .... Luleå vinner över Skansen och tar tillbaka första platsen i tabellen samtidigt som SKAIK blir utklassade av RÖGLE ?????
Nåväl, dags att öppna en pilsner och titta på en bra film....SKÅL tammefan Luleåbröder :-)
+5
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det var en svår match som jag fick följa på mobilen under bordet. Och vid ställningen 2-1 till Luleå trodde jag det var över, eftersom matcherna mot Djurgårn slutar på det viset mest hela tiden.

Men när gådarna tar ut vakt i slutet får vi lägga inte bara 3-1 utan också 4-1 i tom kasse vilket var precis det som krävdes för att vi skulle passera Warulfven och nu kommer Luleå att toppa tabellen närmaste 12 dagarna . Eller kanske längre, vi har Morsan hemma 19/12 när Ulfven har Öret hemma.

Tänk så underligt att trots att det varit så jämnt i toppskiktet har Luleå i stort sett toppat serien sedan 3 november då vi krossade Apan fram nu till åtminstone 19 december, dvs mer än sex veckor. Enda undantagen då Frölunda rankades högre en omgång på samma poäng, samma målskillnad men ett mer mål gjort, och senast då Ulfven rankades förbi på samma poäng men ett mål bättre målskillnad.

Det är förvisso fortsatt mycket jämnt och drygt halva serien kvar att spela. Vi kan räkna med att det kommer att bli väldiga omkastningar i tabellen beroende av hur lagen uppträder andra halvan.

Är inte speciellt rädd för att Luleå ska braka igenom. Den Bulanhockey som Bulan fick igång efter första handfull matcherna känns nåt grymt stabil. Alla spelare vet vad de ska göra och alla trivs i laget.

Det är härligt att vara Luleå-supporter:-)

I botten ser det ut som att det nu är hög risk för att Morsan, Timrå och Öret kan bli avhängda och fortsätter de lika jämnt som nu kan det ju bli fortsatt streckstrid in till målsnöret.

På tionde plats har vi Apan. De försöker och de försöker och det ser ju delvis ut som att de spelar hockey, men ändå lyckas de så dåligt med det som saken gäller: att vinna matcher.

Numera har väl alla utom de värsta aprunkarna insett att laget är felkomponerat. De har köpt in massor av spelare som kan "se ut som att de spelar hockey" men det leder ju så sällan till något. De skulle förstås behöva byta ut 2-3 spelare i varje femma för att det skulle fungera och det hr kommer de inte att kunna rätta till genom att sparka spelare eller sparka tränare.

Den som skulle ha behövt sparkas är förstås Näsan som köpt ihop detta felfungerande lag, samt de som varit Näsans stöd för att plocka ihop det här gänget: jag syftar till de båda ass-tränarna CryBert och Mummelklockare.

Kan Tommy Dalton få ordning på detta?

Nej, det tror jag inte. Jag tycker att Tommy är en duktig grabb, men allvarligt talat ifrågasätter jag om han hängt med och kan leda ett lag att tampas i elitserien för herrar i Sverige. Tommy kom ju hem till Warulfven 2014 och nådde plats 7 i serien, sparkades direkt ut av Pölsan i sociala slutspelet. Året efter kom Ulfven 5a, men sparkades direkt ut av Luleå i kvarten. Och då sparkades han av Warulfven. Sedan åkte han ned till kontinenten igen, men sparkades då av Ingolstadt.

Och då köper Näsan in honom till Apan. Man får ju förstå Näsan eftersom alla huvudtränare han försökt lura till sekten har tackat nej, men Näsan - som hade varit utanför hockeyn i tio år och arbetat som säljare - har ju själv ingen aning om vad som krävs i modern elithockey och får ta vad han kan - och Tommy Dalton blev svaret.

Nej, jag ser inte hur Apan ska kunna skärpa sig. "Jobba hårdare" verkar vara det enda de kan försöka, men när de inte har någon aning om vad de ska jobba med och när det dessutom inte hjälper eftersom laget är helt felkomponerat och fullständigt nedlusat med primadonnor som alla vill bli servade.... det går inte.

Vilken jätteskillnad mellan Luleå Hockeys situation och Apans situation. Känns ganska tydligt vilka som numera helt tagit över hockeyn i norr.

Man blir glad.
Uppladdat:

333x300-skarmavbild-2018-12-08-kl-212948.png

332x300-skarmavbild-2018-12-08-kl-213006.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I Luleå kör Bulan Big Makeover och ändrar kompositionen av samtliga linor.

Goalies
34. Lassinantti, Joel
31. Rubin, Niklas

1st Line
29. Gustafsson, Erik
23. Sellgren, Jesper

11. Emanuelsson, Petter
20. Connolly, Jack
36. Larsson, Emil

2nd Line
27. Lundkvist, Nils
19. Jalvanti, Joonas

10. Emanuelsson, Einar
16. Olausson, Niklas
96. Kovacs, Robin

3rd Line
39. Själin, Pontus
32. Engsund, Oscar

44. Guter, Mattias
14. Berglund, Jonas
24. Harju, Johan

4th Line
2. Styrman, Fredrik

9. Forsberg, Johan
15. Mattsson, Carl
52. Fabricius, Karl

Extra Players
5. Edström, Viktor (RW)

Jaha, strax nedsläpp då. Själv har jag hamnat i en riktigt eländig planering under denna december och blir - hur sjukt det är är - upptagen med annat kl. 18.00....
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, det betyder alltså att Luleå kommer att ligga tvåa i serien närmaste 12 dagarana OM vi inte skulle vinna med tre mål mot Djurgårn i den match som börjar om tio minuter.

Warulfven just nu på plats 1, efter att ha slagit lagen på plats 2 - Luleå - och plats 3 - Pungen med 1-0 inom 48 timmar. Dessa Ulfvar!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Warulfven är något extremt grymma numera. Har ungefär vunnit varje match med uddamålet senaste månaderna och efter att ha vunnit mot Luleå med 1-0 vinner de nu med 0-1 mot Pungen.

Fruktansvärt gäng att möta. De sätter ett mål och sedan stänger de matchen hur enklet som helst.

Warulfven ÄR Warulfven.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Röglet krossar Apan med 4-1. Apan har fastnat nere i tabellen och senare idag har vi

• Pölsan-Timrå
• Morsan-HV

OM Pölsan tar minst en pinne och HV minst två innebär det att Apan ramlar ända ned till plats 11 i tabellen.

Känns som att det finns goda möjligheter till det:-)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
"Sörensen bromsade till och slog med båda sina händer ett våldsamt slag som träffade över Brynässpelarens högra hand" skrev lärlingen och rapporterade Pungenspelaren Sörensen till difiplinnämnden.

Nog blev man förvånad att se en anmälan efter en slashing. Visst, det är inte rätt att slå, men det görs ju hela tiden och innebär normalt utvisning, om den inte läggs så att den accepteras enligt reglerna.

Men OK.

Och i samband med det ifrågasätter vi fortsatt lärlingen som sket i att anmäla highsicking när denne drog på en rejäl pungjocke i skrevet på Tedenby och fällde denne.

Men då blundade zebrorna och sden sket också lärlingen i att rapportera överfallet. Eftersom han blivit tillsagd av aprunkarna swikegård och sanny att "he he, den jocke, den jocke, han är väl för härlig". Så lärlingen förklarade i stället att "det var visserligen ett pungslag, men det var inte tillräckligt hårt för att motivera rapport".

Vilket strider mot allas uppfattning, det VAR hårt och det fällde Tedenby och det var helt omotiverat, bara ett fult överfall.

Men jocke har ju blivit avstängd upprepade ggr senaste året och hade han anmällts skulle han som återfallsförbrytare knappast kommit undan fem matcher.

Så aprunkarna i SeMer gav lärlingen order om att INTE anmäla.

Jag säger: FY FAN!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge och eltifoso: Ni har ju båda lyft den viktiga frågan om årets JuhlÖhl och själv har jag varit å ockuperad av annat att jag inte kunnat undersöka saken själv.

Men i eftermiddag insåg jag att det fanns en lucka för en mindre undersökning och slank in på ett nära bolag, där utbudet tyvärr var begränsat.

1. Billigare varianter 35-40 kr/l
Jag fann Mariestad och Falcon men hoppade över alla övriga som fanns tillgänliga på nivån, eftersom de stadigt varit oaptitliga, år efter år.
• Falcon. Ganska OK men inte så mycket JuhlÖhl.
• Mariestad. Bättre än Falcon, lite sötma att balansera bittern, precis som det bör vara med ett bra juhlöhl, även om den inte nådde någon högre nivå.

Testade också ett antal mer genomabetade varor:

2. Julhbrygder till 60-70 kr/l
Testade Mysinge midvinterblod mot Nils Oscars Kalasjulöl och Jämtlands julbrygd
• Mysinge. Ett fiasko som inte är värt ens 1/3 av priset. Misslyckad brygd, varning på stan!
• Nils Oscars Kalas. Åtminstone bättre, men inte så mycket att det motiverar det högre priset jämfört med t ex Mariestad under punkt 1.
• Jämtland. Kvällens vinnare. Jämtland har imponerat flera år i rad och gör det igen. De är duktiga där uppe i Jamtli. Vill inte påstå att årets Jämtöl är lika imponerande som tidigare - de har haft bättre omgångar. Men åtminsone bäst i denna begränsade testning, som naturligtvis skedde blint, innan man fick facit.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och som vi ser av tabellen nedan spöade Luleå TrottoarDamen igen efter att i tredje perioden ha dragit ifrån till 1-4, innan Trottoarerna tog ut Trottoarvakten och fick in 2-4.

Men nu väntar vi på att Luleå och DaMooDoo möts i B2B i mellandagarna, enda kvarvarande matcherna för de båda lagen 2018. Luleå har ju fyra färre matcher än DaMooDoo men om inte DaMooDooisterna inte tar minst 2p kommer de att passeras:-)

Gissa att DaMooDoo kommer att vara nervösa närmaste tre veckorna...
Uppladdat:

450x173-skarmavbild-2018-12-07-kl-211939.png

Kommentera

1930189 · »