Luleå HF

88911 inlägg · 862 ämnen

Forum

1978994 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Haha!
Passande öde för skithålslaget och skithålsschtaan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Inte oväntat, så skitnödigt som Apan uppträtt senaste åren förstår man att Apschtaan utsätts för detta. Det är ju inte första gången och säkerligen inte sista.

Man får ju hoppas att det är norr om Trossgränd, där Fläskberget bor 15 meter från älven; annars är det synd om de som bor väster om Fläskberget.
+3
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, så måste det vara. Han gnuggar barret mot Fläskberget och fläskkotlettstuket är genomfört.

Verkligen vidrig "intervju" som den fläskkotlettfrisyrerade genomför med Fläskberget.

Ställer en massa frågor under en knapp timme, varav majoriteten fullständigt hockeyorelaterade, gissningsvis för att åhörarna ska få "lära känna Fläskberget närmare".

Men efter denna långa intervju känner man, att känner Fläskberget, det gör man inte. Meningslösa frågor, intetsägande svar.

Typ den lön Fläskberget hade senaste säsongen var INTE den högsta han haft hos Apan, han var visserligen född i Apschtaan men flyttade tidigt *ohörbart* till Norrköping, han lyckas gissa vilket datum ett av hans barn är född, när det gäller musik gillar han...äsch, det var så meningslöst att det la jag inte ens på minnet.

Men inga som helst frågor om alla filmningar, om att han erkänt att han fuskar, om alla lögner han blivit överbevisad om, hans upprepade avstängningar, hans överfall på målvakter och Apans sportsliga och ekonomiska katastrof senaste åren, varför publiken sviker Apan allt mer och hur snabbt de kommer att ramla ur elitserien SHL.

Nej, det var äckligt. Som att se brännvinsjournalisten slicka Fläskbergets fotsulor en knapp timme. Bläh!
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, du har rätt. Skulle kunnat blocka denne dönkan honom på livstid redan nu, men det lär ju ske snabbt sedan han för sista gången släppts in i augusti.

När det gäller denne Simon talar ju det mesta för att det är trollet själv, i en av alla hans signaturvarianter. Han registrerade sig tidigare i våras och anledningen var troligen den att trollet insett att hans vanliga stil - att skryta över Apan och använda det för att trakkassera de som höll på andra lag - började rinna ut, minst sagt, eftersom Apan inte var så mycket att skryta med längre.

Bedömer att det finns många tecken som talar i samma riktning - att trollets härjningar på Hockeysnacket håller på att ebba ut - och det känns fint.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han kanske tagit ister från fläskberget för att få till sin kotlettfrilla?? Jag som trott han använt brylcreem!!!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Är uppenbart att dessa du blockat bara är sketna hatare eller troll. Han som får ny chans om 3 veckor har redan bevisat att han är en nolla gång på gång så han kommer naturligtvis inte att bättra sig. Det patetiska med den nollan är att han verkar tro att han är smart men istället är det uppenbart att han är ganska trög. Det är bland det mest patetiska jag vet...folk som är korkade men som tror att dom är smarta och beter sig drygt. Så du kan gott blocka honom på livstid redan nu vad mig anbelangar, han har redan fått fler chanser än vad som är skäligt. Fast kan dock vara kul att se han göra bort sig en sista gång så att man kan säga"vad var det jag sa". Han kanske är lite mindre stursk nu med tanke på att hans lag har åkt ut ur shl. Nästa säsong spelar förhoppningsvis inte hans andralag heller i shl och då lär han försvinna från hockeysnack helt och hållet. Hatarna har inget genuint intresse av hockey och när deras lag harvar i lägre liga har dom näppeligen intresse av att hänga på en sådan här sajt. Hatare och mobbare vill slå från överläge, vilket dom har svårt att göra när deras lag inte spelar i shl. Ska bli skönt att slippa skiten! :)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fruktansvärda nyheter!

Den vidrige brännvinsjournalisten Fehlman - som sparkats från all media sedan han ljugit och skämt ut sig gång på gång - var ju extremt insyltad med Apklubben och användes som en nyttig idiot för att sprida lögner s k apsanningar Apan ville ha ut, ofta för att förfölja Luleå Hockey - vilket Fehlman ljög i tidningen om och refererade till "anonyma källor" - försvann ju tack och lov.

Men nu har han smygit sig in igen! FY FAN!

Brännvinsjournalisten sitter nu och smyger med "Skellefteå AIK-podden" och har förorenat nätet med 8 poddar mars 2018 - februari 2019 och på nedanstående länk pratar han 54 min med Fläskberget. Två så vidriga lögnare samlade, usch!

Jag tog en klädnypa för näsan för att stå ut och lät skitsnacket pågå medan jag pysslade med väsentligheter. Och lyssnade med ett halvt öre varpå jag fick reda på :......... Ingenting alls!

Så extremt töntiga frågor och man märker tt det är en brännvinsjournalist som står för det meningslösa frågandet.

Och ändå kan Fläskberget inte svara utan börjar varje inlägg med

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh...typiskt för en som funderar *vad ska jag ljuga på det då, innan han inser att det bara är en meningslös skitfråga*.

Men är man diagnostiserad lögnare, fuskare, filmare och lögnare är det väl symptomatiskt att han uppför sig så där.

Samtidigt kan man konstatera att vare sig brännsvinsjournalisen eller Fläskberget skulle platsa i MENSA ens om de fick lägga ihop respektive IQ, snarare att det skulle klia i fingrarna för varje legitimerad läkare, som hörde det förvirrade tramset, att skriva vårdintyg för att medelst polishandräckning ombesörja transporten till de låsta lokalerna med spännbälten och tvångströjor.
Uppladdat:

255x300-skarmavbild-2018-10-31-kl-194839_1.png

302x300-skarmavbild-2016-06-11-kl-191807_8.png

322x300-skarmavbild-2017-08-01-kl-105815_4.png

+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De få, som ger "stöd" åt aptrollen nu är de, som blivit avstängda på Luleå Hockeys sida och de ljuger tungorna svarta om orsaken.

Nu har vi t ex dönkan, som förklarar att:

2019-07-18:
Att han skriver så mycket skit om Skellefteå tror jag i grunden bygger på hans avundsjuka. Han är grymt avundsjuk på Skellefteå i allt vad klubben gör. Jag frågade han för länge sedan om han visste vem Göte Almqvist var o då blev han som tokig o stängde av mig på Luleås forum.

Men sanningen är följande att han stängdes av på följande sätt:

2019-02-09 15:53
Duncan: Du fick din chans att delta på denna sida men det enda du använt denna chans till är att lägga in två ultrakorta inlägg som enbart syftade till att få skriva "råttan från Luleå" samt "Ni är ju värsta köplaget i hela serien".

Trots att du fått denna vänliga möjlighet misslyckas du med att förklara vad du menar. Du vet om att du fick kort tid på dig och nu har det gått två dygn utan att du svarar.

Du fortsätter alltså att visa att du inte är intresserad av att diskutera hockey men tar dig återigen friheten att använda vår sida som en spottkopp och jag antar att du inte är överraskad när du finner att nu händer precis samma sak som vid tidigare tillfällen:

• dina "inlägg" raderas.
• du blir avstängd. Och som tidigare blir avstängningen längre än vid föregående.

Ajöss med dig!Sammanfattningsvis har denne dönkan kommit in på vår sida för att kasta skit på Luleå och då har han tillfrågats om vad han menar för att ge honom chansen att diskutera. Och han skiter alltid i att svara på sådant utan fortsätter bara att kasta skit. Och blir då blockerad: först väldigt kortvarigt, men efter varje gång för en ännu längre period. Nu är han blockerad ytterligare tre veckor och blir därefter insläppt igen.

Prognosen är att han då som vanligt hoppar in och kastar skit på Luleå och skiter i att svara på tilltal för att förklara sig. Någon som bara och konsekvent använder vår sida som spottkopp är vi definitivt inte intresserade av. Så då blir han avstängd ännu längre tid än senast.

Och efter en tid dyker han upp bland trollen och ljuger igen "jag bara nämnde Göte Almqvist, så blev jag avstängd".

Din j-a lögnare! Du får alltså en sista chans om tre veckor, men uppför du dig som en skit igen har vi tröttnat på att slösa tid på dig och då blir du avstängd på livstid.Detsamma gäller förstås den så kallade Simon Karlsson, som registrerade sig på snacket i våras och på fyra veckor lyckades bli avstängd på fyra av hockeysnackets sidor, sedan han klivit in och låtsas vara "supporter" av klubben vars sida han för tillfället var på. Och efter några inlägg började han förolämpa spelare, tränare, ledare eller supportrar av klubben. Och blev avstängd, på sida efter sida inklusive Luleå Hockeys sida.

Nu hoppar samme "tyckare" in på Apsidan för att meddela sitt stöd för trollen samt för att meddela att han "minsann är Luleåsupporter sen urminnes tider och kommer så att förbli tills jag trillar av pin".

Jodå. Säkert.
Själva kan vi konstatera att när det viktiga beslutet att inte mata trollen togs av så många vettiga skribenter tystnade Apsidan.

På fyra veckor ett enda inlägg.

Och sedan hade trollen samlat sig för "motattack" genom att de själva och enstaka "vittnen" - som alla "råkade" dela erfarenheten att ha blivit avstängda på Luleå Hockeys sida pga gravt dåligt uppförande - började ösa skit på Luleåsidans moderator.

Den givna frågan är hur många av dessa så kallade skribenter som är det maligna trollet, i falska kläder?

Vi kan sammanfattningsvis konstatera att uppropet att inte mata trollen visats vara glädjande effektivt. Jag har svårt att tro att de överlever speciellt länge på Apsidan, eftersom deras skitsnack, hån och förolämpningar nu inte får några svar.

Prognosen är att Hockeysnacket blir rensat från dessa otyg och att platsen därefter kommer att bli det den syftar till att vara. En plats där hockeyintresserade från olika klubbar kan träffas och på ett hyggligt civiliserat sätt prata hockey med såväl, de som tänker hockey på samma sätt, som de, som tänker annorlunda om hockey. En virtuell läktare under match och en virtuell möteslokal när de inte är match där vi kan träffas och prata om det som ligger oss så kärt, i hjärtat. Hockey. Utan saboterande troll.

Denna efterlängtade förändring är på god väg att infrias.

Uppropet "Mata inte trollen!" fungerar!
+6
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, om Jocke. Han har blivit mer och mer osynlig. Får ju varje år alla de bästa chanserna för att stå och skjuta, vilket han gör, men det mesta blir bara skit.

Men med så mycket tjingpax på PP o s v får han ju poäng, och tidigare tillräckligt för att toppa SHL poängligor etc, vilket sanny och swikegård felaktigt uppfattar som att "highsticking" är ligans bästa spelare, vilket bara är skitsnack. Och numera lyckas han och Möller, trots alla de chanser de får, inte längre ligga högt i SHLs poängligor utan är distanserade av många.

Och - än mer viktigt - seriens poängligor innehåller bara dessa två apor - övriga apor finns inte med utan det är bara spelare från andra lag. Bl a eftersom Apan konsekvent inte ger andra spelare chansen utan det är bara dessa två highsticking/möller som ska ha alla chanser och får ihop till någon poäng per match, men slarvar bort nästan alla andra chanser de får alltså.

Apans poängliga SHL 2018-2019:

1 Lindström, Joakim 42
2 Möller, Oscar 38
3 Holloway, Bud 26
4 Pudas, Jonathan 26
5 Wingerli, Andreas 24
6 Olimb, Mathis 24
7 Djuse, Emil 22
8 Ericsson, Jimmie 19
9 Pettersson, Adam 17
10 Eriksson, Albin 16
11 Alvarez, Robin 13
12 Hedberg, Edwin 12
13 Berglund, Filip 11
14 Norén, Patrik 10
15 Söderlund, Tim** 9
16 Aaltonen, Juhamatti 9
17 Alm, Johan 9
18 Lindgren, Fredrik 7
19 Granberg, Petter 7
20 Lindström, Linus 6
21 Lundin, Albin** 6
22 Jensen, Jesper** 3
23 Berggren, Jonatan 3
24 Sundsvik, Albin 1

Intressanta iakttagelser:

OS-linan Möller-highsticking 22%

Pudas-Swingerli 14%

Sparkade spelare 37%

Övriga apor 27%

De, som framträder, är ju igen-kligen Pudas och swingerli. Köpespelaren Pudas var ju en dominerande apa speciellt under våren. Och bl a beror det förstås på att också han slängdes in med highsticking-möller när det skulle powerplayas. Swingerli däremot fick ösa pinnar på egen hand och lyckades hyggligt - men vilken potential hade denne haft om han fått fler chanser och inte fått acceptera att i Apan är det bara highsticking-möller som ska ha allt?

Faktum är ändå att alla bekväma primadonnor dock - trots att möller-highsticking skulle ha alla bra chanser - petade in närmare 40% av apans pinnar och nu ska holloway och övriga ersättas av lille hugg, fröden och olofsson: oprövade kort på SHL-nivå.

Hur kommer det att gå?

Nja, inte, är väl svaret.

De s k spetsspelarna highsticking-möller kommer fortsatt att få alla braiga chanser, eftersom sanny-skrikegård och övriga apa efter-media kommer att påstå att de är seriens bästigaste, vilket de naturligtvis inte är. Och någon center att placera mellan dem - helt nödvändigt - har Apan inte lyckats hitta, eftersom de inte har råd att delta i budgivningen när alla andra SHL-lag köpt på sig alla dugliga centrar som funnits tillgängliga.

Och highsticking är definitivt i nedförsbacken vilket kommer att dra ned effekten av möller ytterligare.

Nej, Apans produktion framåt kommer att sjunka ytterligare i år. Hoppet klubben har, för att undvika bottenplatserna, är att de är skitstabila bakåt och kompenserar kommande svaga produktion framåt med en j-a effektvt försvarsspel och få insläppta.

Det är ju troligt när man förfogar över sådana fantastiska målvakter som mannekängen Armalis, lille gustaf och den där norskimporten....

He he he he...
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jocke är 35 år vilket innebär att han är i en ålder där han borde börja tappa. Jocke är således inte vad han var för några år sedan. Jockar på hög nivå kan han dock dela ut.

Möller är bara 30 år så han lär vara lika bra som förra året tyvärr.

Fläskius bergius är 39 och slut sedan länge.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Mycket troligt scenario du målar upp, Perro. Många olika varianter som kan inträffa när det gäller Apan kommande säsong, men du skissar nog upp den mest sannolika. Apan kan mycket möjligt välja att släppa in det trötta Fläskberget igen, i förhoppning att hans kompetens när det gäller filmningar, fusk och fulspel ska "hjälpa" Apan, men de saknar helikopterperspektiv för att förstå att all skit detta Fläskberg tar med sig sammantaget kommer att sänka laget. Tror inte Lill-Nisses farsa och Forssell har tillräcklig kunskap och medel för att hålla Fläskberget borta som rookies bland SHL-lagledningar och för övrigt tycks de inte ha några stålar att handla för, sedan Näsans vilda köpfest och ApPeas misslyckade lyxsatsningar tömt kassakistan.

Mindre än tre veckor kvar till Apans "första isträning" och nu förbereder sig sekten genom att damma av färgerna för ansiktsmålning och verktygen för fiskdamm.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Känns fint att veta att han hämtar sig efter apsupportrarnas "kreativa påhitt" att hänga Jontedockan under en bro.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Vår japanska stjärna med skadad akillessena, tråkigt, men även om det tar tid kommer hon tillbaka.

Lite skillnad jämfört med om det gäller ett snart 40-årigt Fläskberg, som redan innan skadan var helt slut och vars knän inte längre fungerar sedan de utsatts för den formidabla fettövervikten i många år.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Många uppmärksammade förstärkningar av de flesta SHL-lag har publicerats med jämna mellanrum, men Apan har inte längre råd att delta i kampen om toppspelare - efter Näsans vilda köpfest under sina tre år som ansvarig - och de får vänta in vad som blir över, sedan övriga SHL-klubbar plockat vad de önskar.

Och mindre kunniga apsupportrar, som sett namn efter namn valt bort Apan, börjar lyfta helt orimliga förhoppningar av typen Adam P - som misslyckats år efter år - kommer att slå igenom; eller att Fläskberget studsar in igen och visar sig plötsligt kunna spela hockey.

Och Apan kommer att "fortsätta dominera SHL"....jo, hejsan.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vem ska hjälpa Möller? Ja kanske fläskberget?

När det går tungt för skaik till hösten börjar det komma artiklar i Norran om att fläskberget känner sig frisk och stark samt att han funderar på att göra comeback för att hjälpa laget i sitt hjärta. När det basuneras ut att "Fläskberget skriver på för resten av säsongen" i slutet av november så blir fansen som galna av lycka! Fläskberget säger i intervjuer att han är taggad och att dom ska till slutspel. Hatarna skriver lyriskt att fläskberget kan jämföras med Gretzky och Messier...nu blir det glud!!! Första matchen han spelar åker han ner i hörnet i anfallszonen och låtsas titta åt ett helt annat håll än mot målet... sedan tar han sats och "råkar" ramma den oberedda målvakten som skriker av smärta och förvåning när han får fläskbergets kropp över sig. Fläskberget hoppas på att medspelarna nu kan göra mål när målvakten är satt ur spel, alternativt att han lyckats skada målvakten. Fläskberget gör aaaaallltt för att skaik ska vinna, han filmar och gör fula överfall matchen igenom. Jocke blir inspirerad och visar att även han kan...han delar ut en jövulsk jocke över truten på en oförberedd motståndare. Dock förlorar skaik matchen.

Det blir aldrig någon fläskbergseffekt.

Skaik går inte till slutspel istället får dom kvala.

Jimmie avslutar säsongen (och karriären?) med att få matchstraff för boarding när han rammar målvakten i sjunde avgörande matchen varvid motståndarna avgör i efterföljande pp.

Vem vet hur det kommer att gå till, ovanstående är såklart spekulationer. Jag är dock ganska säker på att fläskberget kommer att göra comeback under säsongen och att det kommer att låta som att han är en "frälsare" som kämpar sig tillbaka för "föreningens, schtaans och fansens skull"....
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Träffade Jonte H på grönan idag. Han såg ut att må bra 😊
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket tråkigt, hoppas på bra läkning. Nu måste nog Glader hitta någon ny!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: och där drog Linköping upp sin förstacenter ur trollerihatten, Peppe Lund, där ser man.
Nu verkar alla lag klart på den viktiga posten utom Apan som säkerligen försökt på alla men naturligtvis fått nobben.

Man blir glad!

Men Ossian/Yoda har lösningen på Nordkraft....mannen från blygden, killen som aldrig lyft och nu närmar sig 30-sträcket, Adam Petterson. Han är lösningen enl trollet utan å ä och ö-prickar troligtvis sittandes på ett Internetcafé i Thailand sörplande inhemskt vin med sugrör från box.

Nej mitt tips att Apan gör Oskars ner till kvalspel ligger fast och troligtvis blir det ett 4:e bokslut i rad med röda siffror.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, det blir spännande. Luleå Hockey gick ju bara bättre och bättre sedan vi avancerat till Elitserien ända till dess att vi tagit Gludet 1996 och borde förstås ha tagit det 1995-1997.

Men sedan drabbades vi hårt av ekonomiska problem och i många år var det hockey med kniven mot strupen. Regelbundet inledde vi Elitserien svagt och låg länge i botten, ibland mer eller mindre avhängda. Men Taavola - han tränade ju laget många av de svåra åren - satt lugn i båten och körde med samma uppställning match efter match. Och i laget hade vi många ikoner som spelade mer eller mindre hela sina karriärer i Luleå; t ex Bulan, Burra, Ågi, Skuggan med flera. Och med denna stomme kom vi till slut igång och fick spelet att stämma - klättrade till slut upp från streckområdet, blev ett av ligans bästa lag efter nyår och krånglade oss till slutspel, år efter år efter år.

Så vi kunde hantera det där.

Om Apan - förhoppningsvis - nu åker ned i samma sits är det osannolikt att de kan vara lika pålitliga som vi var när vi behövde det. Mer troligt är att den mentala kollapsen breder ut sig och de blir mer och mer paralyserade. Det är ju så Apan alltid har fungerat, jojo-laget. Och vilka spelare har de som nu - om det behövs - ska visa klubbhjärta och få igång de övriga?

Våren 2019 var det Oscar Möller som agerade och fick igång resten någorlunda, utan hans insats hade det blivit bara pannkaka och säkert missat slutspel. Men orkar han göra det igen, så ensam som han är? Vem ska han få hjälp av? Latmasken highsticking? De misslyckade apbackarna där de flesta inte visat det minsta aphjärta på många år? Edwin Hedberg, en Norskar i målet eller mummelklockare?

Det kan bli en kul säsong, på många sätt :-)
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tänk om säsongen utvecklar sig så att skithålslaget harvar i botten redan från start och sedan kröner dom det hela genom att åka ut ur shl! Dom kan åtminstone vara stolta över att laget uteslutande består av spelare från egna led, från blygden.

Flera av de du blockerat visade sig vara nyttiga idioter till hatarna som de nu gör gemensam sak med i skithålsboken. Bevisar bara att blockeringarna var nödvändiga och rimliga så vi slipper deras hat här.
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Snyggt! Vi avslöjade ju pulvret redan tidigare eftersom vi kände igen handstilen och nu prickar du fast honom fullständigt.

Har för övrigt noterat att en del av de avstängda nya nicken har svårt att förstå att efter komma eller punkt skriver man ett mellanrum. Ett oskick, som i stort sett bara Trolltanten kör med, illustrerande att denne (dessa) har lika svårt att läsa och skriva som att förstå hockey och poesi.

Och så hyllar vi Näsan, mannen som loooovade att Apan skulle dominera SHL och såg till att det blev av genom att köpa så många köpespelare att Apan backade >28 miljoner på tre år, samtidigt som laget som regel åkte ut i kvarten. Vackert, Näsan!
Uppladdat:

450x298-skarmavbild-2016-09-07-kl-135044_0.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Noterar att ditt senaste inlägg var det 88888 inlägget i Luleboken, lite kul!
Noterar också att även Ossian på Nordkraft har problem med å ä och ö, say no more!
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bokslutet för säsongen 2018-2019:

Luleå + 17 miljoner,
Warulfven + 10,2 miljoner
Frölunda + 8,6 miljoner
Djurgårn + 8,1 miljoner,
HV71 + 7,9 miljoner,
Läjkers + 4,9 miljoner,
Röglet + 3,4 miljoner
Pölsan + 1,2 miljoner,
Öret + 0,3 miljoner,
Pungen - 2 miljoner,
Apan - 7,8 miljoner,

Oskarshamn + 1,6 miljoner,
Leksand - 6,9 miljoner,

Luleå Hockey kan vara riktigt nöjda. Frukthamsters initiativ till att skapa en härlig ljus- och ljudupplevelse, i kombination med Bulans och Skuggans ledarskap samt övriga Luleåledares och -spelares lika imponerande insatser drog massor av publik och sponsorer för herrarna och för damerna gick det minst lika bra med världsmästerskap, publikrekord, ligaseger och svenskt mästerskap och att damsäsongen gick med vinst...

Man blir glad.

Och det är ju bara att erkänna att Näsans tre förgyllda år som Apans högste operativt ansvarige blev succé såväl sportsligt (nytt rekord 1 gjort mål i bäst av sju finalmatcher, 2 ggr ut i kvarten) som ekonomiskt (>28 miljoner back) och han fick helt rätt i påståendet att "Apan ska fortsätta att dominera SHL".

Nu förstår vi andra förstås inte riktigt vad Aporna menar med att dominera...kan det vara en specialterm på apdialekt, som betyder något annat, igen-kligen?

• "Apan ska fortsätta att misslyckas i SHL"?
• "Apan ska fortsätta att apa efter andra lag i SHL"?
• "Apan ska fortsätta att skämma ut sig i SHL"?
• "Apan ska fortsätta att filma, fuska och fjanta sig i SHL"?
• "Apan ska fortsätta att ramla ur SHL"?
• "Apan ska kvala upp Burkölen till SHL"?
• "Apan ska gå i konkurs och sparkas ur SHL"?
Uppladdat:

386x300-skarmavbild-2016-10-15-kl-173658_10.png

+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Mycket imponerande att se hur klubbarna fyller på lagen för kommande säsong och du har helt rätt: just nu är det bara Oskars som på papperet inte är bättre än dysenteriernas dysenterisekt Apan.

Apans enorma förlustrekord betyder ju att de inte har några stålar att handla för och det signalerar att de sportsliga resultat kan väntas att bli rejält sämre nu. Senaste åren har de ju hackat och senast var det nära att de blev kvar under strecken och hade missat ens sociala slutspelet.

Blir det ännu sämre i år?

Blir det kvalspel?

Eller ska superstjärnan från blygden, Fläskberget, kliva in och frälsa laget?
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, det vore trevligt. Pölsan anses ju komma från Norrland, om än sydland bland norrland, men Gävlarna har ju gång efter annan siktat på att tillhöra Svealand i stället så det vete fan om de ska räknas.

"vete fan", ja det är så det heter. Inte "Jag vet i fan" eller någon annan skit som media rapporterar att folk säger - och detta utan att media reagerar. Eftersom det inte finns några journalister längre snart. Vete är presens konjunktiv av verbet veta, en verbform ingen använder sedan urminnes tider, men den finns ändå i en del uttryck - t ex "Leve Sverige!" - och använder man ett uttryck ska det användas korrekt förstås. Inte "jag vet i fan".

Hur värdelöst var det ovan nämnda vetandet? Speciellt på en hockeysida?

Säkert hemskt mycket mer värdelösast än inläggen på apsupportrars sida, av typen "jämra apledare, jag skrev ju att hade de bara köpt in Ovechkin skulle Apan ha lyckats mycket bättre - varför lyssnar de inte på mig, fårskallarne?"

Nog om detta. Pölsan halvt borta alltså och det innebär att vi numera bara har ett enda anrikt lag från Norrland i Elitserien SHL.

Luleå Hockey.

Så jag tycker det vore hög tid att vi får med oss Burkölen, MooDoo och Timrå igen.

Och gärna då genom att Västerbottens fina lag Burkölen byter plats med platslagens platslag, Apan, som siktar på drygt 100% köpespelare kommande säsong.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och upp ur trollerihatten drar Örebro en 1:a center vid namn Stoa, där ser man.
Lag efter lag fyller på med klasspelare, alla utom Apan som ser mer och mer ut att ha sämsta laget förutom Oskarshamn med Oskars har ju inte värvat klart så änn kan Apan bli med sämst trupp.

Hoppas hoppas, gör oss glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Skulle skaik åka ut skulle jag bli så sjukt glad. Vore mycket roligare med löven eller modo i shl. Hm är många lag jag hellre ser i shl än skaik:
Förutom de som är i shl idag vore det önskvärt om någon av dessa tog skaiks plats:

Modo
Löven
Timrå
SSK
AIK
Västerås
Mora

Har säkert glömt nåt lag. Visst får man vara aningen orealistisk kan jag räkna upp 10 lag till men ovanstående lag är rimliga.
+5
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och idag hyller vi Rekordklubben - Apan!

Det går inte att ifrågasätta - Apan är verkligen en rekordklubb med en massa fina rekordskalper i sitt apbälte. Mycket svårt att tro att någon annan förening någonsin ska kunna sätta sä många rekord. Vad sägs exempelvis om:

• Apan är den enda klubb som lyckats spela en finalserie över sju matcher - och göra bara ett enda mål!

• Den s k "OS-linan" från Apan är den enda lina som blivit uttagen mer än ett halvår före OS och väl där leverera bara ett enda mål!

• Apans förlust på drygt 28 miljoner på bara tre år är också det ett rekord som knappast kommer att slås. Ett rekord som genomfördes av förste inköpare Näsan, som kastade ut miljoner efter miljoner på bekväma primadonnor.

• Och - frågar man sig - är köpeklubben Apan på gång med att sätta rekord på andelen köpespelare i Elitserien/SHL? Ja, det är mycket som talar för det.

Vi kontrollerar den trupp som på Apan - på den officiella hemsidan - presenterar som "Lagbygget 2019/2020":

MÅLVAKTER

Gustaf Lindvall
• Köpespelare från Sundsvall, Timrå, MooDoo, Västerås, Tingsryd, Arlanda och Riktiga AIK.

Mantas Armalis
• Köpespelare från Haninge, Djurgårn, Mora, Söderhamn/Ljusne, Borlänge, Tranås, San Jose, Riga

Oskar Östlund
• Köpespelare från Valbo, Pölsan, Oppala/Sätra, HV71, Löjkers, Kronan, Bregenzerwald, Storhamar

Ja, när det gäller vaktsidan blev det full pott, som alltid: Apan har enbart köpevakter fröstås

BACKAR

Filip Berglund
• Köpespelare från Bergsbyn

Petter Granberg
• Köpespelare från Malmberget/Gällivare, Piteå, Toronto, Toronto Marlies, Nashville, Milwaukee Admirals

Patrik Norén
• Köpespelare från Säter, Skedvi, Trottoarkanten, Timrå, Almtuna

Jonathan Pudas
• Köpespelare från Kiruna, Hronan Pölsan

Jacob Andersson
• Köpespelare från Vännäs, Västerås, Burkölen

Arvid Lundberg
• Köpespelare från Clemensnäs, Piteå, Läjkers

Niclas Burström
• Köpespelare från Jörn, Vityaz Podolsk, Yugra Khanty-Mansiysk
, Läjkers

Adam Wilsby
• Köpespelare från Enebyberg, SDFE, Riktiga AIK

Philip Broberg
• Köpespelare från Öret, Riktiga AIK

Ja, inte oväntat. Även backsidan är också fylld av köpespelare.

FORWARDS
Adam Pettersson
• Köpespelare från Sundsvall

Andreas Wingerli
• Köpespelare från Lycksele

Joakim Lindström
• Köpespelare från MooDoo, Troja-Ljungby, Sundsvall, Syraccuse, Columbus, Iowa Chops, Phoenix, San Antonio, Torpedo, Colorado, Sr Louis, Toronto, St Petersburg

Linus Lindström
• Köpespelare från Karlskoga

Jacob Olofsson
• Köpespelare från Boden, Luleå, Timrå

Jesper Frödén
• Köpespelare från Farsta, Huddinge, södertälje, Riktiga AIK

Rickard Hugg
• Köpespelare från Hudiksvall, Morsan, Orsan, Trottoarkanten, Kitchener,

Oscar Möller
• Köpespelare från Spånga, Djurgårn, Chilliwck, Manchester, Los Angeles, AK Bars

Robin Alvarez
• Köpespelare från Pantern, Malmö, Djurgårn

Edwin Hedberg
• Köpespelare från Östersund, Brunflo, MooDoo, Timrå, Zagreb, Rögle

Albin Eriksson
• Köpespelare från Bollnäs

Jonathan Berggren
• Köpespelare från Enköping

Ja, även forwardsidan är helt fylld att köpespelare!

Apan lovade ju kommunen dyrt och heligt att spela med >50% spelare från blygden, och därefter öste kommunen dopingpengar på Apan. Men när Tommy Dalton tog upp Apan i Elitserien bestod laget - som vi alla vet - av hela 95% köpespelare.

Plastlagens PLASTLAG, köpeklubbarnas KÖPEKLUBB!

Nu är 100% av truppen bestående av köpespelare! Det måste ju vara ett oslagbart rekord?

Men vänta nu. Apan påstår att de ska köpe in en center och en vinge till, innan de handlat färdigt för i år. Nu har visserligen inget hänt på månader, men Apan väntar ju på spelar-REA så de ska ha råd. Och då kommer det att bli två köpespelare till!

Men om de redan har lyckats nå 100% köpespelar - och handlar in två köpespelare till…då måste de ju nå mer än 100% köpespelare?

Det kan tyckas omöjligt, men Rekordklubben Apan fixar det!

MER ÄN 100% KÖPESPELARE!

Apan sätter ett nytt oslagbart rekord!

Vi gratulerar!
+8
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, du har rätt. Trots alla apsanningar om att de har en jättefylld kassa är årets brist på inköp - förutom från andrasorteringen - facit för att köpeklubben Apan nu tömt kassakistan, tidigare fylld till bredden sedan kommunen släckt alla julgranar och skyfflat in >10 miljoner på apkontot år efter år efter år.

Men det s k "egna kapitalet" består gissningsvis av "ApPeas lyxrestaurang i Aparenan, där bara folk som inte bytt underkläder senaste tio åren står och hinkar billig fulöl". Av ApPea uppskattad till ett värde av 20-30 miljoner. Och så vidare.

Tycker du gör en kompetent prognos. Av alla SHL-lagen är det just nu bara Oskars som ser ut att bli svagare än Apan. Från och med nästa säsong blir det bara ett enda lag som tvingas lämna SHL, men nu till våren 2020 är det två lag. Och om Apan bara har Oskars bakom sig...

Vi hoppas att kvalspelen mellan SHL-Allsvenskan när de nu genomförs för sista gången kommer att innehålla höjdaren, det efterlängtade Västerbottensdaerbyt mellan Apan och Burkölen:-)
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och där drog HV upp Ikonen ur trollerihatten, där ser man.
Ännu en spelare av klass till SHL men inget till Apan, nej på apfronten intet nytt förutom att Jump tror sig skriva på när han kan gå igen och hälen sitter kvar (fniss).

I min bok är det bara Oskarhamn som har svagare lag än Apan just nu men det kan ändras......Oskarshamn har ju inte värvat klart ännu.... :-)
Det här blir en rolig säsong.
Man är glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vi fortsätter att med ljus och lykta hitta positiva vinklingar och saker som Apan kan hyllas för.

Dagens granskning gäller Fläskbergets intervju på Hockeysnacket (länk). Där finner man, apropos Apans väldiga tapp av publik och ekonomiska bakslag, följande intressanta uttalande av Apans mångåriga lagkapten och den som haft uppdraget att föra ut Apans värdegrunnnnnnd:

"Min tro är att den här staden vill se ett lag som gör det där lilla extra när det är tight. Men som hockeyn är idag kan det ju rendera i avstängningar. Rent publikmässigt behöver ju inte det vara till en nackdel. Det kommer kanske en avstängning som varken klubb eller fans håller med om och då blir ju det en snackis som i sig kan dra folk."

Vad menar karln?

Analysera det han säger och den enda tolkningen man kan göra är att Fläskberget rekommenderar att Apan ska köra igång med riktigt fula överfall, fusk och filmningar för "det drar publik" i Apschtaan.

Helt j-a sjuk uppfattning om vad hockey är och det är bara att gratulera svensk hockeypublik för att vi slipper detta fuskande, filmande, fulspelande, fyrtioåriga fläskberg på SHL-isar i fortsättningen.

Men nog vore det kul om de släppte in honom igen. Han kommer ju att sänka sitt eget lag ordentligt och det känns rättvist att den klubb, som skämt ut sig så vidrigt genom att ha en sådan osportslig myglare som lagkapten, får betala dyrt för vad de ställt till med.

Ja, det var det helt säkert mest positiva vi kunde skriva om Apan idag. Allt annat var ännu värre.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rytter: Jo, du har helt rätt. Denne Simon ömsar skinn och låtsas hålla på än det ena, sen det andra laget för att kunna ösa hån och förolämpningar.

Han dök upp i våras på Luleå Hockeys sida och då fick jag varningar från andra moderatorer. Då läste jag igenom Simons inläggshistoria och fann att det var samma mönster hela tiden:
1. Han gick in på ett plank, inledde med ett antal och frekventa hockeyrelaterade frågor och fick svar. Vanligen påstod han sig vara supporter av något lag, som passade hans inlägg.
2. Och redan efter några dagar började han hoppa på spelare/ledare i klubben, fick svar, och då hoppade han på de som svarat honom. Och för varje inlägg alltmer förolämpande och hånande.

Jag blockerade honom på Luleåsidan redan då, när han bara börjat håna hos oss, med hänvisning till hans historik, som visade att han ljög och sket i hockeyn; ville bara förstöra och förolämpa andra. Noterade att han på bara en månad sedan han reggat sig på snacket, lyckades blir portad på fyra sidor.

Det är illustrativt att se hur de, som blockerats efter att de grovt misskött sig, ansluter till trollens hysteriska anfall som - vilka ord de än använder - bara handlar om följande typexempel.

"På Luleåsidan rapporteras hur många miljoner vi går back, hur många köpespelare vi har i laget, hur våra spelare misslyckas...inte undra på att vi blir upprörda och fullt legitimt måste ösa inlägg efter inlägg om pedofili, dildos, 100 miljoner spermier i analen, koncentrationsläger och så vidare! Våra svar är ju poetiska och roliga, till skillnad från de som skriver om hockey, på en hockeysida."

Och med stöd av ovan nämnde Simon och liknande "hockeytyckare" illustrerande det gamla grekiska talesättet att i de blindas land är synålen kung.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Simon Karlsson, han som påstår sig vara luleåsupporter.

Hans första inlägg var ett långt hånande inlägg i modoboken angående modos förlust mot leksand i game 7. Men det intressanta är vad han skriver om sig själv.

Tydligen är han leksandsupporter också. Bara kolla historiken på hans inlägg, det är inte så många att gå igenom.

"Som blåvit supporter från Berguvens förlovade Landskap kan man inte annat än känna en obeskrivlig lycka när man bevittnar detta idrottsliga antiklimax.
Trots att det var ett bra tag sedan detta inträffade känns det än idag som om det vore IGÅR som miraklet ägde rum.

Ps: För en MoDosupporter; Hur smakar glassen som är inbakad i "struten" som B.M i nedanstående länk obarmhärtigt snärtar in i nätmaskorna bakom en maktlös A.R ???...

Samtidigt frågar man sig vilka känslor som genomsyrar olycksfågeln O.R, när han helt maktlös, mitt i det "fördunklade" rampljuset bevittnar apokalypsen.."
+6
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu händer det saker som innebär att vår hårdbevakning för att identifiera positiva rapporter för vilka Apan kan hyllas har hittat några Gludkorn.

ApPravda Norran meddelar att "...NN valdes som näst högst genom tiderna från Apschtaan!"

Det gäller NHL-draften och det är måste jag ha missat. Kan det vara lille linus på linjen lindström, sparkad och återköpt av Apan i fjol, som omrankats?

Nej, det handlade om Broberg. Jag trodde ju att han kom från, och utvecklats av Öret, och nu på slutet av Riktiga AIK. Apan har han däremot aldrig spelat för.

Men icke. Norran har omedelbums fått denne att komma från blygden, och återigen inser vi att Apbygden inkluderar hela världen, när så behövs för att visa hur bästigast Apan är på att utveckla helt egna produkter från helt egna blygden.

Vidare meddelar Norran "Apans glädjebesked: Supertalangen spelar i SHL kommande säsong!"

"Supertalang"?

Ja, just det. Det är ju så Apan/Norran beskriver alla junisar de köpt in från när och fjärran. Förra köpejunisen Norran utnämnde till supertalang var ju den där som polismyndigheten fick finka, sedan denne verkligen visat att en supertalang super och överfaller kroggäster, vakter och poliser. Applåderad av ApPea som ansåg att det handlade om en fin läropeng.

Vi tackar för dessa goda nyheter från Aphåll, där vi fått reda på att Apblygden sträcker sig över hela världen, att alla som köps in av Apan per definition är supertalanger, och som vi känner till blir alla Apans supertalanger superstjärnor i NHL, vilket visas av att på en lista över de 21 bäst betalda svenskarna i NHL
dominerar de f d supertalangerna från apblygden fullständigt. Och innehar hela 0,0 platser!

1. Erik Karlsson, San Jose Sharks, 14,5 miljoner dollar.
2. William Nylander, Toronto, nio miljoner dollar
3-5. Oliver Ekman Larsson, Arizona, Nicklas Bäckström, Washington och Victor Hedman, Tampa Bay. Åtta miljoner dollar.
6-7. Henrik Lundqvist, New York Rangers och Alexander Edler, Vancouver Canucks. Sju miljoner dollar.
8-11. Filip Forsberg, Nashville, Gabriel Landeskog, Colorado, Gustav Nyquist, Columbus och Niklas Hjalmarsson, Arizona. Sex miljoner dollar.
12. William Karlsson, Vegas. 5,9 miljoner dollar.
13-14. Elias Lindholm och Mikael Backlund, Calgary. 5,85 miljoner dollar.
15-16. Anton Strålman, Florida och Alexander Steen, St. Louis. 5,5 miljoner dollar
17-18. Mika Zibanejad, New York Rangers och Alexander Wennberg, Columbus. 5,35 miljoner dollar.
19. Patric Hörnqvist, Pittsburgh, 5,3 miljoner dollar.
20-21. Jakob Silfverberg, och Hampus Lindholm Anaheim. 5,25 miljoner dollar.

Att det helt saknas apor på denna lista är helt fel och så snart ApPravda Norran informerat NHL om att Apan bara utbildar NHL-stjärnor kommer alla ex-apors löner naturligtvis att korrigeras. Troligen passerar de samtliga Erik Karlsson.

På Hockeysverige har en skribent - som liksom av en händelse kommer från Apschtaan och är f d misslyckad hockeyspelare från sk Lejon - bedömt att huvudintresset för Sveriges hockey idag är Näsans brorsa som nu lyckats bli sparkad av Apan för andra gången.
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, det är underbart! När det gäller SHL-vakterna kommande säsong har hockeynews träffat helt rätt:

"I Joel Lassinantti och David Rautio har Luleå seriens bästa målvaktspar, mycket på grund av den stabilitet bägge visat upp under en längre tid. Den förstnämnde har visat vilken hög nivå han kan hålla, inte minst förra säsongen då han blev utsedd till SHL:s bästa målvakt. David Rautio har varit SHL-målvakt de senaste nio säsongerna, och nu är han dessutom tillbaka hemma i Luleå. Om jag hade varit tränare för Luleå hade jag inte varit ett dugg orolig för att slänga in honom, om något nu skulle hända Lassinantti. "

Men vi får komma ihåg att detta är en prognos FÖRE säsong. När serien väl startat kan det inte uteslutas att bland Apans tre vakter - som alla är som bästigast när det gäller att kasta in puckar - kommer konkurrensen att innebära att någon misslyckas kapitalt och lyckas inte kasta in puckarna. Blir det Lille Gustaf, Mannekängen eller en Norskar? Slumpmässigt borde någon av dessa tre köpespelare lyckas olyckas.
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he, nu har också duncan följt simonkarlsson in på apsidan där samtliga nu försöker övertrumfa varandra för att förklara hur jättestygg Luleåsidans moderator är.

Det innebär att samtliga som blockerats på Luleåsidan nu sitter på Apsidan och gnäller om det - alla, förutom "vanessafriend" som blockerades med motiveringen "spam" efter att ha skickat upprepade erbjudanden om "körkort, pass, mm".

Väntar med spänning på att även vanessafriend ansluter till de fem, som är ledsna i ögat, och kräver sin mänskliga rättighet att få spamma på Luleå Hockeys sida.

Apboken tycks ha konverterat till en virtuell Pudaslåda där de fem straffade tätt omslingrade tävlar om att gny "Jag är hemskt mycket jätteledsen,...Snyft, snyft*..Buhuuuuuuuuu"
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Även en ny ranking av bästa målvaktspar i SHL.
Och vinnarna är .... trumvirvel ... trumvirvel .....

LULEÅ

med Sveriges bästa målvaktspar. Känns tryggt och bra.

https://hockeynews.se...cles/9653/
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så fortsätter den kontinuerliga rapporteringen om positiva nyheter avseende Apan. Dags att hylla aporne för följande: .....................................Zzzzzzz
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he. Skrattretande är bara förnamnet. Kanske dags att Apsidan byter namn nu, när de förstärkts av simon, som registrerade sig på snacket i mars och lyckades bli avstängd på fyra av snackets sidor på bara några veckor.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jo. jag håller med. Att bara ge fyra stjärnor i stället för fem när det gäller att bedöma Bulan och de andra? Det känns inte korrekt.

Luleå var mycket starka senaste säsongen och redan när den tog slut hade Bulan och Skuggan ordnat truppen för den kommande säsongen - och det uppfattas som en rejäl förstärkning. Enda bekymret är just nu om Sellgren väljer att ta chansen i Nordamerika, men det kommer ledningen säkert att kunna hantera.

Men hur starka blir vi relativt övriga lag? Ju längre denna silly season pågår, desto mer undrar man. Många förändringar i många lag och svårt att värdera vad det kommer att innebära.

Tänk att vi måste vänta runt sex veckor till innan vi får se vårt spännande Luleå i Champions! Man räknar dagarna, timmarna och minuterna...
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå rankas trea av Hockeynews, det är ju kul. Tycker nog man underskattat tränartrojkan och jag tror också att Sellgren återkommer i höst. Vi är starkare än de tror! Lätt att inse att FBK är andraplatsrankad och Frölunda Kul med sånt här och mer begåvat är Aftonbladets. Färjestad blir som vanligt att räkna med men vi ska tävla in i kaklet. Blir en trevlig vinter igen! 😀

https://hockeynews.se...cles/9656/
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sanna ord broder, kunde inte skrivit bättre själv. :-)

En annan iaktagelse betr apsidan är att i princip allt som där skrivits av andra utom Yoda och Barbruden har raderats oavsett om det skrivits i vänliga, relevanta eller i mera aggresiva ordalag mot Apan och Apbokens såkallade poesi. Alla inlägg förutom de skrivna av ”gubben i lådan” Peter.
Var och en drar sin egen slutsats.......

För övrigt noterar vi med tillfredställelse att det gått ännu en vecka utan att Apan hittat någon 1:a center. Och att tiden för att spela in den nya ack så viktiga pusselbiten i Daltons aphockey minskar för var dag som går vilket våra eminenta sportchefer i Luleå fixat för våran del för länge sedan.
Man blir glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så kör vi vidare med positiva och hyllande bedömningar av Apan.

Här kommer allt positivt jag kunnat hitta:...................Zzzzzzzzzzzzzzz........

Harrejavvlar vilken samling av pure white trash. Men duktiga på sexfingrad banjo.
Uppladdat:

367x300-skarmavbild-2017-08-01-kl-120112_20.png

+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Du är inte ensam - flera tror att "Peter" är ett alter ego till Yoda/Barbro. Dessa två har ju en historia av att ha figurerat samtidigt under så många namn att inte ens Apan själv har bytt namn lika ofta.

Vidare är det ett klassiskt trollknep att etablera parallella "nicks" för att dyka upp och fungera som stöd för trollet.

Jag vet inte säkert. Fakta är att denne Peter registrerade sig på snacket i höstas och då som neutral, utan klubbtillhörighet (när jag påpekade det för några månader sedan ändrade han och påstod sig vara Luleåsupporter).

"Peter" har inte varit närvarande så mycket. Skrivit lite på Luleåsidan då och då, men väsentligen allmängods och plattityder. Och dessutom lagt något inlägg på Apsidan per månad, men inte skrivit något på andra sidor.

Intressant nog visade han ett ovanligt intresse för regelverket som motiverar blockering på Luleåsidan, samtidigt som han klagade ordentligt på hur andra Luleåsidor hanteras.

När vår kampanj att inte mata trollen drog igång tystande ju trollen. Ett enda "pedofiliinlägg" på en månad, annars tyst.

Och DÅ! Dyker denne "Peter" upp och plötsligt kan han inte motstå att lägga en massa inlägg på Apsidan varefter de nymatade trollen svarar.

"Peter" informeras gång på gång på ett mycket vänligt sätt om den pågående kampanjen att inte mata trollen och att hans agerande förstör för alla vi andra, som kommit överens om att svälta trollen till döds, delvis pga den skit som de förorenar nätet med, det sätt som de uppträder mot andra, och dessutom pga det oförskämda bedrägeri där "moderatortanten" - eller om det är trollet själv (?) - sitter och eliminerar samtliga inlägg av andra, medan trollets vansinnigheter får stå kvar under påståendet att det handlar om "poesi".

Peter förklarar att han struntar i att han förstör för oss andra och saboterar vår kampanj, och för att riktigt visa det öser han inlägg på apsidan varpå trollen frodas, när sig och svarar med ytterligare inlägg.

Vidare svarar Peter INTE på brev, men på sidan svarar han på vänliga uppmaningar med att i stället börja angripa det som skrivs på Luleåsidan.

Hela situationen diskuteras brevledes mellan skribenter på Luleåsidan och många av de som står bakom kampanjen "Mata inte trollen!".

De flesta bedömer att "Peters" agerande är så suspekt att man måste misstänka att det i själva verket är trollet som ligger bakom signaturen.

Med denna bedömning och när "Peter" så tydligt visat att han väljer att jävlas med oss beslutas att han får en temporär avstängning.

Då exploderade "Peter" rejält och kastade in felstavade, grammatiskt inkorrekta inlägg med termer om diktatur, odemokratiskt, fascism, narcissism, Mao Tse Tung och jag vet inte vad. Vidare ljög han gång på gång och påstod att han fått information per mail från härvarande moderator samt svarat det ena och det andra - allting bara påhitt från hans sida.

Sant är att han bönade och bad om att få skriva på Luleåsidan igen och att sidans moderator förklarade att

"Om du fortsätter mata trollen blir du fortsatt blockerad. Väljer du att skriva på Apsidan, väljer du samtidigt bort att skriva på Luleåsidan. Men: om du inför det valet väljer bort Apsidan för att få tillgång till Luleåsidan avbryts omedelbart din blockering här. Och när du då blir insläppt får du som första inlägg förklara att du efter att ha funderat på saken valt så."

Men "Peter" svarar inte på fler brev utan väljer att i stället föra ut "debatten" på Apsidan där han påstår sig vara utsatt för diktatur-utpressning och öser ut en massa hitte-på och ljug.

Numera stavar han fel, skriver illa och missar att efter komma eller punkt följer ett mellanslag - något som knappast någon annan än den illiterate moderatorstanten på apsidan pysslar med. Snart börjar "Peter" väl att hoppa över ett flertal "att" i varje mening: det ord som "moderatorstanten" aldrig lärt sig använda.

Hela detta agerande av "Peter" styrker uppfattningen att han verkligen är en pseudonym, listigt placerad av trollet, och Luleåsidan gjorde bedömningen att helt säker kan man inte vara, men ett beslut måste fattas åt endera ena eller andra hållet. Och en långdragen skitdebatt i frågan kommer inte i fråga - det är i stället sådant som troll älskar att ha fått igång.

Men här är vi starka att fatta beslut som måste fattas och när en "clean breake" är påkallad drar vi oss inte för att utöva den makt, som innebär ett ansvar att använda den, när så behövs. Nicekn "Yoda", "Barbro", och "Peter" är således på livstid avstängda från Luleåsidan för trolleri.

Detta inlägg och svar till dig kommer ofelbart att leda till att trollen på apsidan öser på med sitt vanliga dravel, men det skiter vi i.

De flesta av oss tror alltså att din misstanke är helt befogad, Zappaholic!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vem är egentligen lule-reggade Peter inne på trollens forum?

Sättet han uttrycker sig på påminner starkt om Yoda/Barbro.

Börjar ana oråd...
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, hujedamig så tråkigt det är att behöva korrigera apsanningar och vederlägga lögnerna med fakta.

Nu gör jag ett lappkast och väljer tills vidare att enbart presentera positiv information och saker som Apan kan, bör och ska hyllas för.

Jag kommer att ta fram ljus och lykta för att hitta sådant och börjar direkt lägga ut sådan information.

Här kommer det:..................................................
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Avd. särskilt vidriga vidrigheter.

Mediahoran Fläskberget viker ut sig på bred front. Mannen har, som hockeyspelare, aldrig varit något speciellt och senaste åren är det tydligt att han inte hänger med längre. Långsam och helt utan balans hinner han inte med när motståndare svischar förbi honom och ingen kommer ihåg när han gjorde ett byte utan att tappa balansen och snubbla omkull på isen.

Men när han "spelat" hockey, har han ändå märkts.

Genom fula överfall i synnerhet med specialiteten att gömma sig i bortre rinkhörnet och ta "fart" för att smyga sig på motståndarnas målvakt bakifrån och, sekunden innan de kolliderar, vända sig om och ramma in i vakten med den övergödda ändalykten som den murbräcka, med vilken han dammar in i den ovetande, oskyddade vakten medan Fläskberget utbrister "jag såg inget".

Och genom filmningar. Tidigare under sin karriär hade han för vana att kasta sig omkull på isen utan att någon nuddat honom, men där domarna inte hade uppsikt utan "gissade" att någon ojusthet blivit begången. Dessa filmningar har visats upp i massor av filmer där man i efterhand kunnat konstatera att det handlar om just filmningar och fusk. Hårt pressad har Fläskberget erkänt "Javisst fuskar jag. Jag gör allt för att Apan ska vinna och det inkluderar filmningar och fusk."

Senaste åren har han vidareutvecklat det hela och hans pladask på isen inträffar när någon motståndare har kontakt med honom, genom kropp eller klubba och då dånar Fläskberget omkull med en tyngd som hotar krossa isen. Efter att ha granskat det hela noggrant har man kunnat konstatera att allt beror på att "benen försvinner". I det kritiska momentet slänger Fläskberget upp båda sina ben, varpå han utan iskontakt naturligtvis faller pladask. Vidrigt, fuskigt och tyvärr ofta lyckat på så sätt att domarna låter sig luras.

Vad värre är, är att Fläskberget dessutom tränat upp andra apspelare i filmningarnas enligt Apan ädla konst och flera andra Apor her med framgång senaste året låtit sina ben "försvinna". Klart att de lyder, när Fläskberget vill filmutbilda dem - sekten Apan har ju genom att år efter år utse Fläskberget till lagkapten lagt sitt stöd för fusket.

Vi är många som med tacksamhet sett att Fläskberget nu är på väg bort. Överviktig och allmänt slut på alla möjliga sett. Men som den mediahora han är ska han ju som vanligt ut i media med sitt ointressanta hitte-på.

I dagarna viker han ut sig i ApPravda Norran och har dessutom lyckats lura Hockeysverige att ta in såpan Fläskberget (länk).

På Hockeysverige kan man läsa sådant som gör att man vill kräkas.

"Det var i derbyt mot Luleå den 21 februari som oturen var framme för veteranen och där och då tog säsongen slut för Jimmie Ericsson. "

Som antyder att Luleå var skyldiga, vilket Norran alltid vinklar orden till. Än värre blir det i ApPravda:

"Det har gått lite mer än fyra månader efter Jimmie Ericssons tunga skada mot Luleå. ...En tackling som såg tämligen ordinär ut, var betydligt värre än så. Lulebacken Joonas Jalvantis skridsko skar genom Jimmie Ericssons hälsena och vad. Skadan avslutade inte bara säsongen abrupt, utan satte också 39-åringens karriär i ett väldigt utsatt läge."

Det skrivna får ju okunniga läsare att tro att Jalvanti fult överfallit Fläskberget med skridskon som presumptivt mordvapen.

Sanningen är, som de flesta av oss känner till, att Jalvanti var helt oskyldig och rörde sig i närheten av sargen, när Fläskberget helt omotiverat laddat "fart" och kastar sig in mot Jalvanti till synes i syfte att fult överfalla honom. Någon tackling är det inte utan snarare att Fläskberget, innan han dammar in i Jalvanti, tappar balansen som vanligt, och som ett fettberg kollapsar mot Jalvanti som fås omkull och ramlar på det kollapsade Fläskberget, varvid hans skridsko träffar Fläskbergets vad och han skadas.

Det är vad som hände, men i sektens omgivning skriver man förstås om det hela eftersom fakta av sekten förklaras vara "fake news" och allt skrivs med aptermer om till att bli en Apsanning.

Usch!

Vidare påstår Fläskberget att han lovades Glud och gröna skogar i Ryssland om han fortsatte. Men det är ju återigen en apsanning, lagt för att ljuga upp Fläskbergets betydelse. Den riktiga sanningen är att hans säsong var misslyckad - av tolv SKA-forwards levererade 11 fler poäng än "stjärnan" Fläskberget på 12e och sista plats. Den ende som misslyckats ännu mer hos SKA är highsticking Lindström, som SKA fick sätta på läktaren, innan han som sin apkompis förstås fick sparken.

Men det blir värre.

Fläskberget påstår "Jag fick för länge sedan frågan från Apan om jag ville bli general manager eller sportchef. "

Detta kan visserligen vara en komplett lögn och Fläskberget kan låtsas att det var Aplasse J eller CryBert som frågade honom i bastun vilket inte kan bevisas.

Men jag utesluter inte att det var sektens tanke. Jag menar: om de år efter år är beredda att utse hockeyns mest osportslige spelare till lagkapten och företrädare för sitt lag, då kanske sekten t o m är beredda att sätta detta opålitlige och upp över öronen Apsanningsspridande fläskberg som GM eller sportchef.

Man kräks.

Nu är det ju Lill-Nisses farsa och Erik Forssell som har de rollerna, tack och lov, och man har ett hopp om att sektsmörjan ska vattnas ur laget.

När Fläskberget kom tillbaka från misslyckandet i KHL lurade/krävde han ju en lön som kostade Apan en halv miljon i månaden inklusive att han skulle bli lagkapten igen och dåvarande lagkaptenen Erik Forsell fick sparken av klubben. Men gick till Malmö, där han blev lagkapten.

Min gissning är den att Forssell hellre skär av sig handen än skriver under ett fortsatt kontrakt med Fläskberget, och att den som uppfostrat Lill-Nisse måste vara en sådan bra karl att inte heller han låter sig luras av mediahoran Fläskberget, som själv påstår att han tränar och rehabbar för fullt för att "komma igen".

Fläskberget får väl gå till sin tidigare klubb - SK Lejon - där han får låtsas "spela" på en för honom lämplig nivå, inklusive lura till sig sjuhundra nya "Hemma hos"-reportage där han viker ut sig och levererar apsanningar i sådan mängd att tungan svartnar.
Uppladdat:

261x300-skarmavbild-2016-04-19-kl-202049_8.png

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Skål på dig själv, Mike.F, från ett soligt södra Öland!

Jodå, det pågår semester och det är förbannat skönt att helt skita i vad diverse aptroll pysslar med, förhoppningsvis ett initiativ som blir livslångt.

Naturligtvis bevakas Apan ändå, framför allt eftersom så många lag redan ordnat upp förtroendeingivande trupper för nästa säsong, medan Apan inte tycks ha råd med något annat än andrasortering av no-names. Lite intressant att se exakt hur långt Apan tänker falla kommande säsong. Trottoarkanten kanske Apan inte når upp till och vilka räddningsplankor återstår då? Oskars och Öret kanske, men vete fan om inte åtminstone Öret kommer loss också?

I så fall kanske vi kan se fram emot ett kvalspel våren 2020 mellan Apan och något allsvenskt lag som tycks vara på G? Jag tänker på ett lag, beläget i södra Västerbotten. Är ju då sista gången med dubbelkval - våren 2021 upphör kvalen mellan SHL-botten och AS-toppen helt; då blir det direktnedflyttning för SHL:s bottenlag.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: skulle inte du ha apsemester Sven???? gör nu som jag och koppla av lite så skålar jag från ett soligt Bohuslän 🍺🍺

Mike.F
+3
Kommentera

1978994 · »