björn power

649 inlägg · 8886 besökare

Fakta om björn power

Klubb
Utloggad @ 2024-06-21 09:57
Status
18. Inneboende
Erfarenhet
Länkar
Luleå
Från
14 oktober 2003
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

Jag är från den härliga staden Luleå, omgiven av vatten mitt i ljusa kusten som med sina långgrunda sandstränder vid drygt 1 300 underbara öar, kobbar och skär, samt en av Svea Rikes största älvar (Luleälven) gör det till ett paradis att utöva alla former av natur och skärgårdsaktiviteter. visitlulea.se/sv/

Likväl så är det ishockeyn som dominerar mitt sportintresse, spelade själv i en av föreningarna som 1977 gick samman till dagens Luleå HF nämligen anrika IFK Luleå. Min egen karriär avslutades rätt snart då jag insåg min begränsning och har sedan dess placerats på supporterläktaren där jag hoppas bli kvar till "döden skiljer oss åt".


Mycket fint filmklipp om Luleå Hockey Förenings grundare, Seard Åberg:

Hockeyhjärta

Som ni alla vet är det viktigt att känna sin historia, vi LHF:are har turligt nog en del som ligger på nätet, den gode Arpe666 har bland annat lagt ut detta härliga klipp

http://www.youtube.com/watch?v=0ijNwBxb2l8

EXTRA-EXTRA! 2011-11-23 Luleå HF:s Drömmfemma presenteras tillsammans med tröjhissning för #35 Jarmo Myllys    

www.youtube.com/watch?v=9Vc0hOpO5S4

Själv har jag lagt ut en del material från åren innan vårt avancemang till es så håll tillgodo i "mitt" filarkiv här i HS.

Härlig inramning i Delfinen/ Coop Norrbotten Arena, under slutspelet 2022 stod hela hallen matcherna igenom, fantastisk stämning. LHFs egen låt "Vårat Gäng!" (från 1984) spelas och sjungs inför varje match.

https://www.youtube.com/watch?v=QdBGHGbbvFo