AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Forum

2170354 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Simon Karlsson: Skitsnack Simon. AIK imponerade. Du måste ju ha klart för dig att dom spelade mot Timrå. Bra gjort med tanke på förra matchen då det blev 8-0 för Timrå.
Kommentera

Sv: Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
puffe:
Solna har kommunbidrag!
"
Med en uppbackning av en grupp hemliga privata finansiärer som satsar ?miljontals kronor? gör AIK en storsatsning i Hockeyallsvenskan.

Samtidigt har AIK Hockey en miljonskuld till Solna stad ? som nu tar till drastiska metoder mot klubben.

? Man har använt kommunen som bankomat på ett fult sätt. Det sticker i ögonen, säger Peter Edholm (L), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Solna Stad.
"
Kommentera

Sv: Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Simon Karlsson: Fast nu kan du vara lite glad. Ni undgick ju raka vägen till ettan o har nu spenderbyxor igen. Corona ställer då till det. Du skriver bra förresten
Kommentera

AIK TRÖJA
Någon som har en ”AIK endade mot polis” tröja till salu
Kommentera

Sv: Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Simon Karlsson: Under Gårdagskvällen blev vi alla rejält varse vad en skarpladdad explosiv sprängladdning apterad av Alfred Nobels krutstinna Dynamitgubbar från Karlskoga, kan åstadkomma.
Det blev en fruktansvärd förödelse med ödesdigra konsekvenser som följd.

Denna kolossala explosion inträffade drygt 2 minuter in i den andra perioden och fullkomligt pulvriserade AIK:s gnagarkeeper,hela målburen, samt blev TOTALT demolariserande för det mikroskopiska självförtroende som i stunden fortfarande fanns kvar inuti allas våra tappra men redan innan, smått tillintetgjorda Gnagare...
Sen hände inget mer under drabbningen som slutade 0-1. Detta som ett resultat av sprängningen som ju gjorde att resten av matchen blev Totalt SÖNDERTRASAD!!...

Under Lördagskvällen spikades det dessvärre in ytterligare spikar i AIK:s negativa Kvalspiral.
Detta genom att Mora besegrade Kristianstad med 7-4 samt att Västervik tog 2 poäng hemma mot Tingsryd.
Båda dessa resultat var också rejält missgynnande för AIK..

Från det ena till det andra.
Kvaliten hos AIK:s fruktade vapen, nämligen deras Gnagargaddar, har under denna säsong bara blivit sämre och sämre, och är nu i så fruktansvärt dåligt skick att Gnagargaddarna helt och hållet har vittrat sönder..

Och som vi ju alla förstår, är det '"extra besvärligt'" för allas våra Gnagare att kunna "gnaga" ner motståndarna, när AIK:s Gnagare nu helt saknar Gnagargaddar...

Men... i dagarna har det florerat obekräftade rykten om att Anders Gozzi och Torbjörn Törnqvist a.k.a TT, ska ha fört diskussioner kring att TT ska bidra med en Julgåva till AIK, där han ska bekosta en totalrenovering av sina Gnagares Gnagargaddar.

Enligt ryktena ska detta ske genom att Alla AIK:s för tillfället Tandlösa Gnagare, vilket i nuläget gäller ALLA spelare, ska få varsin 'skräddarsydd' TITANPROTES installerad i sina tandlösa käftar.

Detta så att det förhoppningsvis åter ska finnas 'lite bett' hos allas våra Gnagare vad gäller att hädanefter åtminstone lite oftare än som varit fallet under en längre tid, kunna 'Gnaga' ner motståndarna...

Summan av dessa för AIK:s vidkommande livsvitala Ingrepp beräknas enligt de obekräftade ryktena ligga på ca 1 miljon kr, pengar som följaktligen skänks till AIK av Torbjörn Törnqvist.

Ps: Enligt Swehockey bevittnades matchen mellan AIK och BIK under Fredagskvällen av MASSIVA 2656 åskådare ????????
Enligt Swehockey var alltså nästan var tredje stol på Hovet bemannad under Fredagskvällen ???????

Detta måste vara ett av de största påhitten och en av de större Travestierna man hört på MYCKET MYCKET Länge, då det var ungefärligen 1000 åskådare på plats, vilket innebär att det i stället, OCH i VERKLIGHETEN endast var ca 1/8 av åskådarplatserna som var besatta.
Men... under rådande förhållanden måste 1000 åskådare betraktas som riktigt hyfsat.

Nu återstår 10 Hemmamatcher för AIK säsongen 19-20.

Det skulle förvåna nåt ENORMT om AIK på NÅGON ENDA utav sina återstående 9 i Praktiken Helt Betydelselösa matcher som spelas på Hovet, (undantaget GRATISmatchen i Januari då Lillpröjsarens Tröja ska hissas), har MER än 1000 VERKLIGA!!! åskådare på plats...
Detta för att AIK i skrivande stund, med ca 98% säkerhet nu är Öronmärkt för spel i den Negativa Kvalserien..
Kommentera

Mardrömmen på Hockeyplanen BARA FORTSÄTTER för AIK !!!!!
Jaa, det blev ALLT ANNAT än en Minnesvärd hockeykväll under onsdagen(första perioden undantagen), då AIK Föga Förvånande förlorade mot Tingsryds barbariska Rövare anförda av Nils Dacke. Resultatet skrevs till 5-2. Spelplats Tingsryds Kokheta Islada Dackehallen.
Tingsryds skoningslösa rövarkollektiv lyckades som sagt vid hela 5 tillfällen genomborra AIK:s hjälplösa tillika Tandlösa Gnagarkeeper med 5 välriktade Pilar avfyrade från deras kraftfulla fruktade Armborstar.

AIK lyckades dessvärre "BARA" rycka åt sig en medioker 2-måls ledning efter första perioden.
Att denna 2-måls ledning skulle räcka till seger var ju naturligtvis bara en stilla dröm..
Det hade nog behövts Minst en 3-måls ledning efter 2 spelade perioder för att AIK realistiskt sett skulle ha haft en rimlig chans att kunna inkassera denna 3-poängare...

Och som om det INTE RÄCKTE med detta elände, denna för AIK extremt ÖDESDIGRA Onsdagskväll..

Det blev idel bakslag för AIK denna ödesmättade Onsdagskväll.
Till att börja med lyckades Södertälje ta 2 imponerande poäng borta mot Västerås, följt av ett ännu tyngre bakslag , då Mora tog 2 poäng borta mot Almtuna. Detta för att avslutas med det ABSOLUT TYNGSTA Bakslaget för AIK denna monumentalt katastrofala Onsdagskväll, genom att Västervik lyckades plocka hem en för dem sensationell och Minst sagt BLYTUNG!!!! 3-poängare Borta mot Vita Kusen..

Det annalkande negativa kvalet för AIK närmar sig därför ännu snabbare nu, på ett Otäckt och OBEVEKLIGT sätt!..,och i RAKETFART!!!!!

På Fredag den 20 Dec stundar så det effektiva Brunkargänget från Karlskoga för AIK på Hovet.

Man undrar i sitt stilla sinne hur "Få" sunda Gnagare som Orkar bemöda sig med att äntra Hovet, "kasta bort" ett par hundringar bara för att se Hopplöshetens AIK åka på Ytterligare ett mycket sannolikt nederlag???...
Beats me...

Dock ska väl Swehockey fabricera Publiksiffran till att bli ca 1000 personer fler än vad som i verkligheten bevittnar tillställningen.

Och det vore SYNNERLIGEN Förvånande om MER än MAX 700 verkliga Individer tar plats på de ÖDE stolarna i Hovets Gigantiska Blå Stilla HAV nu på Fredag.
Blir det så många som 700 verkliga åskådare,(även om Swehockey rapporterar fiktiva 1700 st) får AIK faktiskt vara rätt så nöjda med den siffran.

Personligen tror jag att det verkliga åskådarantalet på Hovet nu på fredag,mot de Effektiva men spelförstörande Brunkarna från Karlskoga, kommer att landa på mellan 500-600 personer...

Jag menar, det måste ju finnas andra betydligt mer tillfredsställande aktiviteter att fördriva ca 4 kvalitetstimmar med, mellan 18.00-22.00 på en Fredagskväll, än för dessa AIK:are att 'slösa bort' dessa 4 timmar genom ett grymt självplågeri, och tvingas lida sig sig igenom YTTERLIGARE ett i det närmaste kassaskåpssäkert, tillika destruktivt nederlag på Hockeyplanen...

Det tror jag faktiskt inte att mer än ca 600 "destruktiva självplågare" har behov utav.
I synnerhet inte då det Negativa Kvalspelet känns spikat till ca 95% säkerhet, REDAN NU !!!!!
Kommentera

Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: En inte helt oväntad utveckling och följer den sportsliga bristen på resultat. Jag tycker dock att dina kommentarer räcker med det jag uppfattar som hån mot en förening (hockeysektion) i fritt fall!
Kommentera

Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: AIK - Vita Kusen 1-2 efter straffar..

För första gången denna säsong rapporterade Swehockey in en publiksiffra på ETT Extremt ÖDE Hov som ÖVERSTEG 6100 TOMMA Stolar.

FIKTIVA 1989 personer rapporterades ha bevittnat matchen.
Men som ju alla initierade som bevittnade bataljen kan räkna ut m.h.a den Gigantiska blå Oceanen av TOMMA Stolar som uppenbarade sig, var att antalet personer på plats i Arenan under kvällen var max 800 st..

Och efter det mer eller mindre kassaskåpssäkra nederlaget mot Tingsryd nu på Onsdag, gissar jag på att Swehockey kommer att rapportera in en publiksiffra mot Karlskoga på Fredag på Hovet, som med RÅGE UNDERSTIGER 2000 personer.
Sannolikt är att det rapporteras in mellan 1600-1700 FIKTIVA åskådare, eftersom den VERKLIGA publiksiffran sannolikt kommer att ligga på mellan 600-700 åskådare.

Jag tror att det nu blott är en tidsfråga innan AIK har en VERKLIG publiksiffra på Hovet om ca 500 åskådare, d.v.s ca 7600 TOMMA STOLAR !!...
Kommentera

Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Jaa, enligt de allra flestas förhandstips blev Uppsala Hockeys STORHETER Almtuna IS till slut en för svår nöt att knäcka för AIK under Måndagskvällen.
Återigen,och föga förvånande på ett Fullständigt ÖDE Johanneshovs Isstadion..

Almtuna vände med 'massiva' 7 minuter kvar av matchen '"inte ett dugg förvånande'" ett 2-målsunderläge till vinst med 2-3.
Till på köpet under ORDINARIE!!!!! speltid...

Publiksiffran rapporterades än en gång till "över"2000 'påhittade' åskådare...???
2103 för att vara exakt.

Det finns inte en enda tänkande människa , och definitivt inte någon enda av de MAXIMALA 900 personer som i VERKLIGHETEN befann sig på hovet denna för AIK slutgiltigt NATTSVARTA Måndagskväll, som ens i sin vildaste fantasi tror på den redovisade publiksiffran om 'massiva' 2103 åskådare...

Visste jag inte bättre så tror jag att Swehockey väljer att rapportera in "skönmålade glädjesiffror" beträffande AIK:s publiksiffror på Hovet för närvarande.

Detta för att statistiken i HISTORIEBÖCKERNA åtminstone ska se någorlunda anständig ut för AIK:s vidkommande, hellre än att istället redovisa de Alarmerande och EXTREMT Låga publiksiffror som visar det TOTALA OINTRESSET för AIK som för närvarande råder, och som med Mycket stor sannolikhet också kommer att BESTÅ Säsongen ut.

På onsdag ställs AIK mot Kristianstad på Hovet.
I ärlighetens namn skulle jag bli mäkta förvånad om publiksiffran på Hovet, i alla fall den 'Verkliga' siffran..., då överstiger 800 personer.
Men... Swehockey ska väl sin vana trogen skönmåla publiksiffran även på den matchen, och 'som vanligt' rapportera in en PÅHITTAD publiksiffra på just över 2000 åskådare...

Hur Hockeymatchen sen slutar lär i stora drag vara av akademisk betydelse, eftersom det nu torde vara i det närmaste HELT SPIKAT, åtminstone med 90% säkerhet, att AIK spelar Negativt kval till våren...
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Nevink: AIK-Karlskrona under måndagskvällen: Resultat 5-6 Efter förlängning

Den Inrapporterade 'publiksiffran' skrevs till ENDAST 6022 TOMMA Stolar???..., eller om man så vill till finfina 2072 åskådare.

Dock vittnade ÅTERIGEN det gigantiska klarblåa "Stilla Hav" runt Hovets i stora drag Soprena Läktarsektioner, om att åskådarantalet denna måndagskväll Garanterat uppgick till MINST 7000 Tomma Stolar, vilket innebär att det VERKLIGA antalet åskådare PÅ PLATS!!. med stor säkerhet UNDERSTEG!! 1000 personer..

Och vad hände under matchen???
Jaa, den till synes "garanterade" 0-poängaren för AIK efter halva matchen, förvandlades hastigt och lustigt mot slutet av drabbningen till en potentiellt eftertraktad 3-poängare.

Tyvärr reducerades detta till en möjlig 2-poängare för AIK efter en kvittering av Karlskrona med ca 4 minuter kvar att spela, och förvandlades hastigt och mycket Olustigt efter ynka 18 sekunder spelat av sudden Death, till endast en medioker 1-poängare för AIK..

Efter en nästintill kassaskåpssäker 0-poängare för AIK mot Västerås nu på Onsdag, har man Oerhört svårt att tro, att 'publiksiffran' på Hovet mot Almtuna den 9/12 kommer att UNDERSTIGA 7200 TOMMA Stolar...

Detta skulle innebära att Åskådarantalet på Hovets gigantiska Klarblåa Stilla Hav, högst sannolikt kommer att Understiga 900 Personer på matchen mot Almtuna den 9 dec...

Allt ÖVER en 'verklighetstrogen' publiksiffra om 1000 åskådare på denna match måste faktiskt i nuläget betraktas som positivt för AIK!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Ska som många erkänna att en del skadeglädje infinner sig med tanke på hur AIK:s spel och resultat ser ut just nu, men ändå kan man inte komma ifrån att AIK är bland Sveriges mest anrika föreningar. Riktigt trist om de inte ens skulle finnas med bland Sveriges två högsta divisioner nästa år. KÄMPA AIK!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: AIK-Tingsryd 1-3 under Onsdagskvällen.

Den officiella Publiksiffran rapporterades till 'Endast' 5954 TOMMA Stolar.
Men alla som blickade ut över det gigantiska klarblå STILLA HAVET uppe på Hovets alla Läktarsektioner förstår att detta INTE stämmer.

Det är helt otänkbart att över 25 % av platserna inne på Hovet denna Onsdagskväll (2140 åskådare rapporterades) var besatta.

Inte en chans i världen att det var över 1500 åskådare på plats, snarare att det var ca 1200-1300 personer på plats.

Detta innebär att publiksiffran I VERKLIGHETEN var nästan 7000 Tomma Stolar, och inte mediokra 5954 tomma stolar, som var den publiksiffra som rapporterades...

Men det är bara en tidsfråga, med AIK i denna genomusla författning, INNAN även den Officiella inrapporterade publiksiffran skrivs till ca 7000 TOMMA Stolar..
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Axle San: AIK-Tingsryd 1-4 under Söndagskvällen...

Det enda glädjande efter att matchen summeras är faktiskt publiksiffran. Om den nu var korrekt, vilket jag STARKT BETVIVLAR!!

En publiksiffra på ENDAST 5647 TOMMA Stolar denna Söndag måste faktiskt ses som mycket positivt.

Dock vittnar den den gigantiska klarblå oceanen på läktarplats ÅTERIGEN om att den RIKTIGA publiksiffran under kvällen måste ha varit ÖVER 6000 Tomma Stolar, för det såg verkligen inte ut som att det var mer än på sin absoluta höjd, 2000 åskådare på plats.

Om Publiksiffran på Onsdag mot Västervik UNDERSTIGER 6000 Tomma Stolar måste man faktiskt jubla med tanke på vad AIK presterar på isen i dessa tider..

Och nu är det faktiskt hög tid att presentera den KORREKTA PUBLIKSIFFRAN på hovet när AIK spelar Hockey!

För ALDRIG I LIVET!! att det var så mycket som 2447 åskådare på plats denna Söndag.

Snarare är, att det var någonstans mellan 1800-1900 st..
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: jA NU GÅR DET IIIIILLLLA!
Kommentera


Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Yoda Marklund: Ja, jäklar anacka i det snuset...,precis som jag och ALLA övriga initierade Hockeyjournalister i Sverige förutspådde, blev era AKUT 'löstands'behövande Gnagare MASSAKRERADE och fullständigt tillintetgjorda av Björklövens skoningslösa sovjetinspirerande Hockeymaskineri! under Lördagen..
Föga smickrande 8-1 slutade matchen.

Och nu är det precis som jag redogjorde för under gårdagen 9!! poäng upp till den säkra tofte platsen.
AIK står nu på 9 raka förluster, och det är fullt sannolikt att AIK om 2.5 vecka står på 16 raka förluster efter att bl.a den 4/12 ha blivit krossade av Västerås i Rocklundahallen...

Det blev verkligen mycket olyckligt att AIK:s största organisationsikon genom alla tider, Anders Gozzi, av oförklarlig anledning lämnade båset för några matcher sedan och ställde någon helt oprövad och okänd rookie i båset tillsammans med Jussi Salo.

Resultatet av det skiftet blev inte helt oväntat en veritabel katastrof.
0 poäng på 3 matcher och fullständigt ofattbara 3-19 i målskillnad..
Och AIK:s båda otröstliga Schweizerostar i kassen fortsätter 'som vanligt' att 'LYSA' av rost..

I övrigt borde ju Gozzi, naturligtvis, istället för att själv ha avlägsnat sig från båset, ha skickat upp Jussi på läktaren och ENSAM tagit ansvaret som Tränare!

Men men, nu är det som det är.

Det jag bara Inte förstår, är, VARFÖR man INTE hört något om att Tränargurun Per Bäckman och/eller Målvaktsikonen Gunnar Leidborg är på ingång.

Dessa herrar och då framförallt Gunnar Leidborg som Nygammal Målvaktsklippa, skulle garanterat förändra hela situationen.

Med en sån otroligt tät målvaktsklippa som Gunnar Leidborg mellan stolparna, skulle AIK:s målsnitt på 3.73 insläppta mål per match Aldrig! behöva bestå.

Forza AIK!!!, och snälla Per Bäckman och Gunnar Leidborg, anslut PRONTO till AIK:s trupp, för Gnaget är i skriande behov av era tjänster !!!
Kommentera

AIK:s enorma OOOTUUUR intensifieras!?!?
Trots att AIK ej spelade under Fredagskvällen, blev Facit av de för AIK:s vidkommande intressanta matcherna, en Mycket dunkel och nedslående läsning.

Varför, VARFÖR????? måste blåbärslirarna från Almtuna ha så förbaskat TUUUUUR mot Västerås, och Mycket ORÄTTFÄRDIGT få med sig alla 3 poängen via turliga 2-1 mot ett Dubbelt så skickligt Västerås ?????

Samtidigt lyckas de hyperbleka och synnerligen mediokra kringlorna från Tom Tits verkstad i Södertälje, också enormt Turligt ta alla poäng genom 3-1 hemma mot ett Stekhett och otroligt mycket skickligare Tingsryd...

Detta betyder att AIK, efter att i morgon blivit Slaktade på bortaplan mot Björklöven, har hela 8,I verkligheten 9 poäng (p.g.a AIK:s usla målskillnad) upp till den Tolfte och säkra Tabellplaceringen..

Varför har AIK så förbaskat OOOOTUUUUR hela tiden?????

Eller??...,är det bara helt sonika så att AIK rätt och slätt är Genomusla???...
Och därför grinar också OOOTUUUREN AIK i rakt Ansiktet?!?.....
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson:

du kan inte vara från norrland? Vi sparkar inte på de som ligger ned.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
pean: 'Schweizerosten' Johannes Jönsson var återigen i farten under kvällen,och släppte denna gång in 4 baljor av 5, när Timrå enligt ALLA förhandstips KROSSADE Solnas Cementerat Tandlösa gnagare inför en OCEAN av TOMMA stolar på ett Öde Hovet..

AIK står nu på 8 raka förluster, och kan efter matchen borta mot Västerås den 4/12, d.v.s om endast 3 veckors tid och 8 matcher bort, mycket väl stå på 16 raka nederlag.

Det som trots allt ändå var hyfsat glädjande gällande kvällens match var ÄNDÅ publiksiffran.
Denna uppmättes faktiskt till 'ENDAST' 5612 TOMMA STOLAR.
Enligt uppgift ska 'efter omständigheterna' publiksiffran ha uppmätts till MASSIVA 2482 åskådare.

Detta måste dock starkt ifrågasättas då jag betvivlar på att det var mer än på sin höjd 2000 åskådare på plats.
Den Gigantiska blå oceanen på läktarplats vittnar om det, och den såg faktiskt ut att Överstiga 6000 TOMMA STOLAR?!?, denna ur Alla Aspekter regntunga onsdagskväll..

Det mest intressanta just nu gällande AIK måste vara NÄR Även den Inrapporterade publiksiffran ÖVERSTIGER 6000 TOMMA stolar, och att publiksiffrans första siffra av 4 till antalet?...Inte startar med vare sig en fyra,trea eller tvåa, utan istället börjar på en etta...
Jag har en känsla av att detta "'storslagna"' ögonblick är NÄRA Förestående.

Och när detta defakto inträffar, skulle jag tro att publiksiffran i 'verkligheten' är 6600 Tomma stolar, d.v.s ungefär 1500 åskådare på plats...
Kommentera

AIK:s KRIS allvarligare än på EVIGHETER !!!
Jaa, 'Schweizerosten' Jönsson var osedvanligt tät under halva matchen mot skoterraggarna från Karlskoga, sen sprutade det vassle och ostrester all världens väg.
Hela 6 projektiler lyckades de explosiva dynamitgubbarna till slut stänka in bakom Durkslaget Jönsson...

Nu är AIK:s kris MONUMENTAL, eftersom den sista vettiga tidpunkten för ett Tränarbyte var för 8 dagar sedan efter torsken mot Vita kusen den 3/11.

Nu kommer matcherna i en mycket tät följd med hela 9 matcher de närmaste dryga 3 veckorna, varav den sista utav dessa 9 är mot Västerås borta den 4 dec.

Det finns ju ingen som helst tid för en ny tränare att komma in i AIK nu och sätta sin egen prägel på spelet då det är match oftare än var tredje dag under denna tidsperiod.

Det negativa kvalet känns därför i det närmaste oundvikligt skulle jag vilja säg, särskilt med tanke på så klena som AIK är på ALLA POSITIONER; otroligt ineffektiva framåt, extremt ihåliga bakåt, Usel förstemålvakt, oduglig Tränare vad det verkar, samt en i det närmaste obegriplig samt extremt otydlig styrning från ledningsgruppen, med en Anders Gozzi som verkar gå på 'metadon' .

Tränarbytet borde ha skett den 3/11!!!, för just nu finns det tyvärr ingen tid för ett sånt experiment...
Då är det nog tyvärr mer än sannolikt att AIK förlorar ytterligare 9 raka matcher och går från nuvarande 7 raka förluster till 16 raka förluster efter den 4 dec...

Lycka till om ca 4 månader i det NEGATIVA kvalet, AIK!!!.....

Den här situationen tror jag dessvärre INTE att AIK kommer att reda ut...

Någon av Platserna 13 eller 14 är nog dessvärre redan nu i det närmaste vikta för AIK, och är nog vad som med drygt 80% sannolikhet också kommer att bli AIK:s facit efter 52 omgångar av HAS 2019-20.....
Kommentera

Sv: Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Mats60: 'Schweizerosten' Jönsson står även ikväll mot Karlskoga...
Kommentera

Har Frälsaren TT månne resignerat och kastat in Handduken?!?
Mats60:
Sedan så undrar jag vad vår berömde räddare i nöden (TT) tagit vägen? Han har väl råd om någon och jag hade gladeligen fixat fram pengarna som behövs om jag hade dom.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaa, det tål nog att ta sig en Rejäl funderare på...

AIK:s Miljardär/Frälsare a.k.a TT, kanske efter idel Besvikelser och Misslyckanden med just AIK Hockey, helt enkelt har TRÖTTNAT på att "mot bättre vetande", gång efter annan donera pengar till sitt 'eviga' sorgebarn, tillika 'Everlasting Disappointment' nämligen Gnagets Hockeylag, för att sen ALDRIG få något "Matnyttigt" tillbaka...

I ärlighetens namn måste man i sammanhanget utan omsvepningar tillstå, att UTAN!!! denne mans (TT:s) ekonomiska"Donationer" för AIK:s räkning, på ett ANSENLIGT Antal miljoner under årens lopp, hade nog Gnaget i detta nu varit ett Lag som sannolikt varit Cementerat i "Formel 1 Östra", tillsammans med andra "lokala storheter" som bl.a Väsby, Wings, Vallentuna,Huddinge,Sollentuna,Segeltorp samt INTE MINST Bajen... m.fl

TT:s ekonomiska insatser i AIK genom åren måste därför tillägnas en Vördnadsfull respekt!, och får ALDRIG negligeras!/glömmas bort!, och får under inga omständigheter undermineras!!

Nu blev det 'i all hast'...Otänkt..,så, att AIK under fjolåret på det stora hela satte Hela TT:s senaste/'sista'??... donation på spel.
Detta resulterade i slutändan mycket olyckligt, men egentligen inte särskilt förvånande... i Ytterligare ett BLYTUNGT misslyckande..

Inför denna säsong fanns därför sannolikt bara 'brödsmulor' kvar av TT:s senaste/'sista'?... ekonomiska donation, för AIK att tillgå?...

Summan av kardemumman blir att Gnaget i dagsläget måste betraktas som en söndervittrad Hockeyskuta med kraftfull slagsida, som sannolikt kan komma att krackelera, för att sedan kantra och sjunka till botten, till våren..., med spel i Div 1 "Östra korpen" som ett BLYTUNGT Facit..

TÄNK ... om bara AIK hade varit i besittning av en Tränare av Per Bäckmans kaliber, samt en VÄGG i målet som Gunnar Leidborg, som bägge två utav dessa herrar varit vitala frontfigurer i AIK bl.a sist då det 'begav sig', d.v.s när AIK senast triumferade och vann 2 SM-Guld, åren 1982 och 1984.

DÅ VAR DET ANNAT LJUD I SKÄLLAN, DET SKA GUDARNA VETA!!!

Men dessa framgångar utspelade sig i en svunnen tidsera..., som tyvärr med åren...TOTALT har förbleknat.., och så sakteliga eroderats bort med tidens kontinuerliga vågskvalp...,och som under Gnagets 5 sista år tyvärr förvandlat AIK till en än mer fragil Hockeyskuta..

MEN!!!... Räddningen för AIK just nu kanske ligger hos just dessa 2 ovan nämnda Hockeyhjältar.

Tänk om bara AIK PRONTO!!! kunde rekrytera Ikonen Pelle Bäckman som nygammal Tränare, och till på köpet, ånyo få in en enligt obekräftade rykten på gamla dar pånyttfödd MålvaktsLEGENDAR, tillika AIK:s superkeeper från Storhetstiden, Gunnar Leidborg.

Alltså, tänk er bara vilken Enorm skillnad det skulle innebära för AIK att få in en karismatisk och uttrycksfull Tränarikon som Pelle Bäckman med sin auktoritära stämma i Båset, samt därtill få in en supertaggad Målvaktsklippa vid namn Gunnar Leidborg, med sin ansenliga kroppshydda och gigantiska blixtsnabba Plock, som Förstekeeper!!

Leidborg skulle då komma att ersätta AIK:s nuvarande Synnerligen mediokra förstekeeper Johannes Jönsson..., och därefter SPIKA IGEN AIK:s kasse!, till skillnad från Dussingubben tillika "Schweizerosten" Jönsson, vars plock numera i det närmaste ständigt och jämt tycks vara insmörjd i såpa..

Då/om AIK förmår övertala Leidborg att ånyo ta plats mellan stolparna, är tiden GARANTERAT FÖRBI då AIK släpper in i snitt hela 3.25 mål per match.

Och DÅ, kanske dessutom '"miraklet'" i egenskap av att AIK lyckas UNDVIKA!!! det negativa kvalet, ges en vettig chans att kunna besannas !?!?!...
Kommentera

Sv: Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Simon Karlsson: Jag känner en viss sarkasm i ditt inlägg men du har helt rätt, Jussi har varit en juniortränare och tagit det tänket med sig till vårt kära A-lag med katastrofala konsekvenser och då menar jag försvars mässigt där hans taktik är full fart framåt utan en tanke på försvarsspel och det håller inte vilket resultaten visar.
Ska vi bygga om så behövs en rutinerad tränare som kan lotsa dom yngre spelarna till att ta rätt beslut. Det betyder att Jussi måste bort annars väntar derbyn i Div.1 Östra mot Hammarby sedan så undrar jag vad vår berömde räddare i nöden (TT) tagit vägen? Han har väl råd om någon och jag hade gladeligen fixat fram pengarna som behövs om jag hade dom.
Kommentera

Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Inför det annalkande speluppehållet lyckades Jussi Salo under eftermiddagen lotsa Gnaget till en BLYTUNG och extremt imponerande poäng mot Stentuffa Vita Hästen.
Till på köpet På Bortais !!

Att överhuvudtaget ta poäng mot ett så otroligt spelskickligt lag som Vita Hästen i deras Hockeytempel Himmelstalundshallen, är inget annat än en smärre BRAGD.
En svårare bortamatch får man faktiskt leta efter.
Jussi Salo gör en fullständigt glimrande Tränarinsats i AIK:s bås.

Det som Ytterligare förhöjer Gnagets insats, är att Vita Hästen inför denna säsong rekryterat en av 2010-talets Absolut största Tränarikoner, nämligen Djurgårdens forne Succetränare Tony Zabel.

Den Framgångsera som Tony Zabel åtnjutit som Tränare och GM med start Säsongen 2012-13 och framåt är FÅ Tränare förunnad !!!

Särskilt Zabels Sejourer i Djurgården och den i Västerås, samt hans sista tre framgångssäsonger innan denna, sticker verkligen ut!
Detta har med största säkerhet sammantaget bidragit till att han denna säsong belönades med en mycket meriterande anställning som Huvudtränare i Vita Hästen!

I våras lyckades Zabel i egenskap av GM bidra till att hålla Tyresö/Hanviken kvar i "Formel 1 Östra" vilket var en Bragd.

Jaa, den imponerande bedrift och den BLYTUNGA poäng som Gnaget spelade till sig i Himmelstalundshallen under eftermiddagen smäller riktigt högt, det råder det ingen som helst tvekan om!

Jussi Salo visade under Matchen,Verkligen! sin eminenta kvalite som Matchcoach.

Jag är övertygad om att AIK med Jussi Salo som pålitlig och extremt stabil Tränare i båset, har mycket goda chanser att innan säsongen är till ända sluta Sämst topp 8, kanske t.o.m topp 5 eller ev. ännu bättre.
Detta visade Gnaget med all önskvärd tydlighet en rejäl försmak på genom sin mycket meriterande insats under eftermiddagen i en kokande Himmelstalundshall.
Att det inte blev minst 2p eller t.o.m full pott som AIK Tveklöst Förtjänade rent spelmässigt, får helt och hållet skrivas på OTURSkontot..

FORZA Gnaget !!!!!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
pean: Då 1000 pers måste vart MoDo supportrar, så är du nog rätt ute med 2000. I ett län med 2.3 miljoner invånare. Vad beror detta på?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag antar på att det beror på att Gnaget redan nu har siktat in sig på glödheta möten mot Bajen nästa säsong... Detta under förutsättning att Hammarby Inte åker UR Div 1... Det skulle ju isåfall förta Allt "'underhållningsvärde"'

Man ser redan nu framför sig de stekheta Derbymötena mellan Bajen och AIK i Hammarbys "Hemma"rink SDC-hallen i Skärholmen, inför ca 200 skogstokiga supporters bestående av ca 150 Bajare och 50 Gnagare...

mmmmmmmm...
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: Då 1000 pers måste vart MoDo supportrar, så är du nog rätt ute med 2000. I ett län med 2.3 miljoner invånare. Vad beror detta på? Tänker inte sett över denna säsong, utan alltid. När ni var i SHL hade ni under 5000, I STHLM. Galet.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: Under Lördagseftermiddagen infann sig massiva 3600 åskådare på Hovet.
Dessa fick "nöjet" att bevittna en smällkaramell utav sällan skådat slag, då "föredettingarna" från MoDo fullständigt massakrerade AIK:s stackars gnagare med 0-5..

Undrar just hur många åskådare som "orkar" bemöda sig med att äntra Hovet om ytterligare 4 dagar???...
Då ska AIK nämligen ta emot de bleknosade kringlorna från Södertälje.
Vilket "enormt nervkittlande" jumbomöte det bjuds på då...
Korphockey så att det står härliga till !!...

Min gissning blir att det infinner sig ungefärligen 2000 åskådare.
Blir det fler än 2200 st skulle jag bli jag mäkta förvånad.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson}: Efter 2 RAKA segrar med STOR HJÄLP av 'högre makter' kom "massiva 3000" åskådare till Hovet denna fredagskväll och fick bevittna ett tragikomiskt nederlag med nesliga 0-2 mot de traditionellt sett Övervissna Björklöven...

Men icke så denna kväll...
Den med guds försyn fortfarande varande halvmossige men tydligt "nyfagre" Joakim Fagerwall Triumferade STORT!!!!!...

Jag undrar hur många 'desperata' åskådare som orkar bege sig till Hovet om 4 dagar då AIK ska ta sig an FÖREDETTINGARNA' MODO?...
Kommentera

NEGATIVT KVAL redan nu VÄLDIGT NÄRA FÖRESTÅENDE för AIK!!!!
Jaa, helt enligt ALLA förhandstips blev Alfred Nobels explosiva dynamitgubbar från Karlskoga en fullständigt OMÖJLIG uppgift för Solnas Fullkomligt TANDLÖSA och TOTALT Harmlösa Gnagare denna blytunga onsdagskväll..
Resultatet skrevs till förnedrande 1-6 i Karlskogas favör..

Karlskogas explosiva Dynamitgubbar lyckades m.h.a sina dundrande musköter, vid hela 6 tillfällen tillverka GNAGARSÖRJA av Solnas TOTALT Handlingsförlamade Gnagare..
Dessa kraftfulla krutsalvor FÖRINTADE TOTALT AIK:s desillusionerade Gnagarflock..

Det mest uppseendeväckande under denna för AIK förväntade och i sanning Dystopiska onsdagskväll var ändå publiksiffran på ANSKRÄMLIGA!!!!! 2313 av potentiellt 8094 åskådare...
En beläggningsgrad på "imponerande" 28.6%...

Men den PRAKTFULLA "havsutsikt" som de båda lagens spelare fick beskåda när de blickade ut över Hovets storslagna läktarsektioner var iallafall GRANDIOS!!!.
Dessa sektioner utgjordes nämligen sammantaget av en gigantisk blå Ocean bestående av HISSNANDE 5781 TOMMA Stolar!!!!!!!!!

Så här långt har Solnas TANDLÖSA Gnagare knaprat ihop YNKLIGA 3 av totalt 18 poäng..

Det börjar nog bli hög tid för AIK att redan nu börja planera och förbereda sig på det infernaliskt ödesmättade NEGATIVA kval som med Allra Största Säkerhet kommer att bli en smärtsam realitet för Solnas Gnagare om ca 5 månader..
Kommentera

AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Jaa..., det blev i sanning en Oerhört dyster tillställning för Solnas stolta men tyvärr Återigen helt TANDLÖSA... gnagare under denna dystopiska söndagseftermiddag..

Tingsryds hiskeliga rövarband anförda av den fruktade rövarhövdingen Nils Dacke, blev föga oväntat, men helt enligt förhandstipsen, Alldelses för svåra att tugga ner för AIK denna grådaskiga söndag i Tingsryds kokheta Islada Dackehallen.

Men... för Gnaget att kunna gnaga ner dessa hårdhudade Småländska rövare när allas våra Gnagare HELT saknar Gnagargaddar, skulle föga förvånande visa sig bli en fullständigt OMÖJLIG uppgift..

Nils Dackes muskulösa rövare däremot, var ohyggligt skräckinjagande och skrämde fullständigt livet ur AIK:s, för säsongen 2019-20 totalt harmlösa och helt Tandlösa Gnagare..

Dackes rövare laddade precis som Kristianstads snapphanar gjorde i AIK:s föregående batalj, sina skräckinjagande Armborstar, som de vid hela 3 tillfällen med enorm kraft genomborrade en försvarslös Johannes Jönsson i Gnagarburen med...

Under fjolåret var ju AIK:s Gnagare,"åtminstone under grundserien", utrustade med SYLVASSA Gnagargaddar, som de OERHÖRT effektivt gnagde ner allt motstånd med och ÖVERLÄGSET gick segrande med ur grundserien.

Men i samband med inledningen på den Allsvenska finalserien mot Oskarshamn ordinerades AIK helt oannonderat att göra en total nyrenovering av sina för tillfället SYLVASSA Gnagargaddar...

"Tandläkaren" som ordinerade denna ytterligt diskutabla och synnerligen kontroversiella åtgärd var AIK:s dåvarande Skeppare Tomas Mitell, numera 'glassig' assisterande Tränare i NHL..

Tyvärr för AIK:s vidkommande kan 'Tandläkare' Mitells MONUMENTALA FELBEDÖMNING av dåvarande situation framledes bli OERHÖRT KOSTSAM för Gnaget.
Detta eftersom AIK med extremt stor sannolikhet kommer att bli involverad i bottenstriden gällande de negativa kvalplaceringarna 13-14...
Kommentera

AIKs NEGATIVA spiral INTENSIFIERAS på nytt
Det blev Sannerligen ingen minnesvärd hockeykväll för Gnaget under onsdagen, då 'Kristian' Tyrann:s fruktade snapphanar från 'Kristian'stad stod för motståndet i snapphanarnas kokande Hemmaborg.

Kristian Tyranns skoningslösa snapphanar genomborrade vid 2 tillfällen under kvällen, Obarmhärtigt AIK:s stackars burväktare med Två praktfulla Otäckt välriktade projektiler.
Dessa avlossades från två av snapphanarnas extremt kraftfulla Armborstar, och fullständigt invalidiserade AIK:s sen i våras synbart "bakfulla" Gnagare..

Detta var Kristian Tyrann och hans snapphanars FÖRSTA!!!!! seger i HAS...
Föga förvånande kom det mot AIK:s sen ett halvår tillbaka, 'bakfulla' och fullständigt LAMSLAGNA!!! Gnagare..

Konsekvenserna av AIK:s tidigare Tränare, den 'handlingsförlamade' Tomas Mitells ENORMA Oförmåga att agera vad gällde Målvaktsvalet under vårens kvalmatcher.
Gnagets blytunga uttåg ur vårens kvalspel, kan framledes visa sig få Mycket ÖDESDIGRA konsekvenser för AIK under denna säsong.
Ynka 3 av 12 poäng på de inledande 4 matcherna talar tyvärr sitt Entydiga språk..

Någonting annat för Gnaget än att Desperat försöka undvika negativt kvalspel, kan näppeligen vara aktuellt för AIK vad gäller innevarande Hockeysäsong...

Det ser tyvärr MYCKET ILLAVARSLANDE!!! ut för närvarande vad gäller AIK:s vara eller icke vara i HAS denna säsong.., och då följdaktligen också inför nästkommande säsong...
Kommentera

Almtunas dekadens är bergfast fortlöpande
Precis som jag nämnde under gårdagen BJÖDS så AIK i alla fall tillfälligt tillbaka in på vinnarspåret igen, av MENLÖSHETENS Almtuna. Resultat 2-3
Detta efter match i en av Sveriges absolut mest färglösa och oinspirerande Hockeyarenor.
Almtunas snortråkiga Islada, 'metallåtervinningsarenan' Gränbyhallen..

Grattis AIK!
Det är bara en tidsfråga innan Spel i Div 1 "östra korpen" blir en OUNDVIKLIG och Bister Realitet för fjolårets "Bingolottovinnare", blåbärslirarna från Uppsala och Almtuna...
Kommentera

Sv: Spiralen går snabbt NEDÅT !!!!!
Simon Karlsson: Almtuna har Tony Mårtensson , som ni spelar just nu så kan nog han ensam slå er :)
Kommentera

Sv: Spiralen går snabbt NEDÅT !!!!!
Simon Karlsson: Säker på att det inte är Percy Nilegård du syftar på? 🤔
Kommentera

Sv: Spiralen går snabbt NEDÅT !!!!!
Simon Karlsson: Edit; Det var Byggherren Percy NILSSON jag syftade på, och Inte Barnevik i just DET fallet...
Kommentera

Spiralen går snabbt NEDÅT !!!!!
Inte helt oväntat blev Percy Barneviks kraftfulla och totalt obevekliga Hockeykrigare från Västerås ALLDELES!!!! för svåra att tas med för AIK:s stackars gnagare under Fredagskvällen..

Den i mitt tycke 'oundvikliga' avgrunden', d.v.s negativt kvalspel för AIK närmar sig med stormsteg!!...

Dock stundar nu iallafall en tillfällig räddningsplanka, då AIK:s Farmarlag NR 1!!! menlöshetens Almtuna står för motståndet i nästa batalj.
Allt annat än 3!!!!!!!!! poäng i den matchen torde vara HELT OSANNOLIK !!!!!!!!

Almtuna har överhuvudtaget INGET!!!!! i HAS att göra.
Men IK Panterns Konkurs, och Byggherren Percy Barneviks ' uppenbara' ointresse att agera för att att Rädda Malmö IF:s farmarlag, blev till slut "tillfälligt" Almtunas Räddning!...

Almtuna, ett TOTALT menlöst och Intetsägande Dussingäng, som f.ö 'ALDRIG' kommer att få spela sina hemmamatcher i en 'GENUIN' Hockeyarena.


GRATTIS AIK till 3 !!!!!!!!! poäng.
Kommentera


Sv: AIK tog ikväll ett FELSTEG mot ett Eventuellt Negativt Kval
Simon Karlsson:
Ditt skriftspråk håller hög klass.
Kommentera


AIK tog ikväll ett FELSTEG mot ett Eventuellt Negativt Kval
Det blev SANNERLIGEN INGEN Minnesvärd Säsongspremiär för AIK:s Gnagare denna bistra Onsdagskväll 2019-09-18..

De Fruktade Högtravande Vita Hästarna var obevekliga att tas med för Solnas under kvällen ordentligt tandlösa Gnagare, när de Kraftfulla Vita Hästarna på ett skoningslöst sätt trampade sönder Gnaget med sin mycket eleganta,excellent exekverade PIAFF.

När bataljen slutligen var tillända återstod endast köttslamsor och benflisor av Solnas för kvällen synbart panikslagna Gnagarkollektiv.

Det som känns SÅ tröstlöst i sammanhanget, är att De Vita Kusarna denna säsong tränas av det STÖRSTA FIASKOT till Tränare som Hela Hockeysverige i modern tid har skådat.
Den forne Djurgårdaren vars renomm'e inom Hockeysverige gått som ett SÄNKE genom hierarkin, sedan han för 5 år sen blev Avpolletterad ur Djurgårdens organisation.
Mannen i 'blickfånget' är Tony "zuperzopan" Z(n)abel.

Det är i sanning Fruktansvärt, att just Tony Z'n'abel, denna totalt Misslyckade Hockeyindivid ,under denna för AIK SÅ Ödesdigra Premiärbatalj, fick privilegiet att som "Tränare" för de YTTERLIGT mediokra Vita Kusarna få Triumfera på AIK:s BLYTUNGA bekostnad..

Det mest beklämmande i sammanhanget är egentligen att Z'n'abel, när han blickade ut över Hovets läktare, fick 'njuta' av den 'magiska' inramningen runt denna "tragikomiska" Hockeyallsvenska premiär, nämligen det Stora Blå 'O'publika HAV som bestod av en Herrans Massa TOMMA!! Stolar..

Säsongen 2019-20 lär sannolikt bli en LÅÅÅNG ökenvandring för Gnaget, med det primära målet att med näbbar och klor försöka UNDVIKA att hamna i det mycket Ovissa NEGATIVA Kval, som två lag från HAS framåt vårkanten Oavkortat kommer att hamna i...

Det är i sammanhanget ganska troligt att AIK, OM de hamnar där...(Gud Förbjude!), kommer att få sällskap av JUST den Vita Kusen. Just av den anledningen att Tony Z'n'abel "ALLTID" har MISSLYCKATS, mer eller mindre OAVSETT vilket Lag han varit involverad i..

Denna säsong kan sannolikt bli en riktig Rackarrysare för AIK, tyvärr sett ur ett NEGATIVT Perspektiv..
Kommentera

Stickers? till salu?
Finns det någon som säljer sticker eller som skulle vilja skänka en bunt?
Kommentera

Sv: Hockeyallsvenskan
alexnilsson: Bra tips där!
Kommentera

Hockeyallsvenskan
Du har väl inte missat vår Hockeyallsvenska app? Allt om just ditt lag, och alla andra lag, i Hockeyallsvenskan!
Kommentera

Sveriges mest älskade lag - snart i en arena nära dig!

Spännande - snart är vi klara för eliten - bäva månde elitserien för här kommer Sveriges mest älskade idrottsförening:

LEKSANDS IF - STÖRST BÄST OCH VACKRAST!!!!!

Kommentera

Sv: Sundsvall - AIK sänds live!
Vi behöver få in en skribent som fokuserar på AIK Hockey till sajten! Lust att hockeyblogga? pucksnack.com/vill-du-blogga-om-ishockey-men-aldrig-riktigt-kommit-igang/
Kommentera

Sundsvall - AIK sänds live!

Yo! Har ni sett att man sänder live från SCA-cupen i Sundsvall!?

Alltså kan man kolla in Sundsvall-AIK på datorn ikväll. Det är Sundsvalls Tidning som har sändningen på: www.st.nu/scacupen

Det är PPV och kostar 69 kr/match. Kan det väl vara värt för att få se våra killar krossa konkurrensen.

Kommentera

Intervju med Jonas Liwing
Har gjort en kort intervju med Jonas Liwing
KommenteraNotan!!
Vem har bäst koll på Mattias Norström? Läs intervju och testa vem som vet mest i Mattias Norströmquizet på www.hockeylegends.se
Kommentera

2170354 · »