AIK

347 inlägg · 100 ämnen

AIK:s KRIS allvarligare än på EVIGHETER !!!

2003831 · » Till forumet


AIK:s KRIS allvarligare än på EVIGHETER !!!
Jaa, 'Schweizerosten' Jönsson var osedvanligt tät under halva matchen mot skoterraggarna från Karlskoga, sen sprutade det vassle och ostrester all världens väg.
Hela 6 projektiler lyckades de explosiva dynamitgubbarna till slut stänka in bakom Durkslaget Jönsson...

Nu är AIK:s kris MONUMENTAL, eftersom den sista vettiga tidpunkten för ett Tränarbyte var för 8 dagar sedan efter torsken mot Vita kusen den 3/11.

Nu kommer matcherna i en mycket tät följd med hela 9 matcher de närmaste dryga 3 veckorna, varav den sista utav dessa 9 är mot Västerås borta den 4 dec.

Det finns ju ingen som helst tid för en ny tränare att komma in i AIK nu och sätta sin egen prägel på spelet då det är match oftare än var tredje dag under denna tidsperiod.

Det negativa kvalet känns därför i det närmaste oundvikligt skulle jag vilja säg, särskilt med tanke på så klena som AIK är på ALLA POSITIONER; otroligt ineffektiva framåt, extremt ihåliga bakåt, Usel förstemålvakt, oduglig Tränare vad det verkar, samt en i det närmaste obegriplig samt extremt otydlig styrning från ledningsgruppen, med en Anders Gozzi som verkar gå på 'metadon' .

Tränarbytet borde ha skett den 3/11!!!, för just nu finns det tyvärr ingen tid för ett sånt experiment...
Då är det nog tyvärr mer än sannolikt att AIK förlorar ytterligare 9 raka matcher och går från nuvarande 7 raka förluster till 16 raka förluster efter den 4 dec...

Lycka till om ca 4 månader i det NEGATIVA kvalet, AIK!!!.....

Den här situationen tror jag dessvärre INTE att AIK kommer att reda ut...

Någon av Platserna 13 eller 14 är nog dessvärre redan nu i det närmaste vikta för AIK, och är nog vad som med drygt 80% sannolikhet också kommer att bli AIK:s facit efter 52 omgångar av HAS 2019-20.....
Kommentera

2003831 · »