1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4480 inlägg · 364 ämnen

Forum

1934023 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Och där gav du det svenska nyordet whataboutismen ett ansikte.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Jag har aldrig skrivit dildo i analen, men det har du gjort nu. Men nog får man skriva så om man tycker sådana aktiviteter är kul, om jag ska vara ärlig så gör det inte mig någonting.

Det kanske är onödigt att dra till med domarjävel, horlag och dylikt, i affekt minuterna efter en förlust. Kanske borde sådant språkbruk städas bort om man har problem med problematiskt språkbruk skrivet från hjärtat i affekt. Det kanske är korrekt att ta bort sådant?

Men att sitta och skriva nazist, pedofil, inavlad, djur, monster... maniskt sitta och pumpa ut 10 000 hatfyllda ord med hatiskt lögnaktigt språkbruk dag in och dag ut varenda jäkla... oj förlåt... dag under året, det är okej. Nu snackar vi inte om affekt, utan en diciplinerad strategi som hade gjort Joseph Goebbels grön av avund... det är okej! Där ska vi hejja på!

Normalt?

God kväll och gott nytt år!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jag läser inte så många av de andra forumen för att jag inte är särskilt intresserad av andra lags grejer, men jag är faktiskt förvånad hur modereringen verkar skilja dramatiskt om man utgår från de uppgifter som ges här.

Jag personligen sitter just nu på en avstängning från Luleås bok på grund av okynnesanmälningar, när så inte är fallet. Jag har försökt att anmäla Sven.Savage dels för att han konstant skriver saler irrelevant till ämnena, har en väldigt hatiskt retorik mot många personer i olika sammanhang och att han skriver på ett sätt som inte egentligen stör mig men som gör det direkt svårt eller helt omöjligt att faktiskt läsa informationen. Denna person lider UPPENBART av någon form av personlighetsstörning eller annan form av funktionshinder men tillåts ändå obehindrat att göra bort sig och hota/hata på nätet, över lång tid också.

Gud ska veta att mina inlägg eller min ton alltid är vacker men det finns ett behov av att skärpa inläggsregler, öka moderering eller något liknande på flera håll just nu. Att ge möjlighet att ge en anledning till att man anmäler inlägg eller att man kan välja att dölja inlägg från vissa användare vore ett steg i rätt riktning.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Att ni hittar på smeknamn på klubbarna och hånar varandra bryr jag mig inte om, det kanske hör till rivaliteten mellan klubbarna.

Dock är det en bok och en skribent som lyckats få en bok stängd och det är inte luleås bok. Sedan är det i er bok bedydligt grövre språkbruk och det är det jag och nog många andra reagerar på.

Men du kanske tycker att dina inlägg som innehåller hora, kuk, horlag, dildo i analen osv och andra osmakliga inlägg är hockeyrelaterade och passar? Har inte sett något liknande i någon annan bok.

Ganska skrämmande sätt att uttrycka sig av en familjefar som du påstår att du är.

Att sedan sakliga inlägg tas bort medan din skit står kvar säger lite om modereringen i er bok och att den inte fungerar.

Skulle vara intressant att höra av ansvariga för hockeysnack om de står för detta och att det är detta sidan ska stå för och förknippas med.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

Du skrev ju svart dildo, vårtig!
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: 2018-12-30 18:27 skriver du Yoda i Skellefteåboken:

”Ta en stor svart dildo och för in den i tvåan vetja! Kör ”ribbad” eftersom vårtig ej finnes”

Om inte det är skäl till avstängning så är reglerna här på Hockeysnack ett skämt.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Undrar om det bästa kanske vore att permanent stänga av Rytter, från HS, från internet, ja kanske från all form av kommunikation med resten av mänskligheten? Av omsorg för mänskligheten, man är ju en humanist.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Hihihihi du sitter alltså och skvallrar när jag klagar på domarn eller skriver SATAN vilken skön seger. Herregud vilken bister finne du är. Sluta läs på vårt plank vetja, om du inte visste det så spelar vi i olika serier där ni är i allsvenskan? Värre skvallerbytta än en 5 åring!
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

En regel jag själv använder som måttstock är: se till att rensa upp framför din egen dörr innan du går och kritiserar grannen.

Gå in på Luleås sida här på HS och bläddra fem år bakåt i istiden, kolla upp språkbruk, öknamn, hatretorik, personangrepp etc. Inte ett dugg värre på vår sida. Du är ju själv inne på Luleås sida och hejar på med jämna mellanrum, och har inte sett en enda kommentar av bror duktig där inne angående vad som skrivs där?

Jag är själv inte manisk nog för att klippa och klistra, men historiken är där för alla att se.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Det som sägs i saik-boken är tragiskt. Könsord, dildoreferenser och diskriminering m.m. Grovt språk och helt utan hockeyinnehåll. Kallas poesi av moderatorn. HS måste reagera mot detta. Sorgligt att det tillåts. Instämmer med Rytter m.fl helt och fullt. Sunda inlägg raderas utan motivering.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Nu får någon ta och sätra ner foten angående saik boken.

Den tidigare moderatorn har lämnat och den som tagit över är en av de som gör sidan till ett skämt.

Sakliga inlägg tas bort, inlägg från saik supportar som innhåller könsord och grova sexuella anspelningar får så kvar och klassas som poesi av nuvarande moderator.

Detta hindrar de få saik fans att skriva där eftersom ingen vill förknippas med de två och det som skrivs.

Alternativen som finns.

1. Stäng av de två trollen och ge riktiga fans en chans att bygga upp sidan.

2. Utse en riktig oberoende moderator som håller koll på sidan och inläggen och höjer nivån så normala fans vågar sig dit.

3. Stäng boken för gott, just nu ger den bara hs dåligt rykte och hindrar riktiga saik fans att bidra i hockeysnack.
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Ytterligare ett exempel:

Yoda: "Jag tycker däremot att Växköp är ett horlag som är fake rätt igenom, och det får du acceptera."

Tydligen helt ok att använda detta språkbruk, anmäler man inlägget så händer inget. Större risk att man själv blir avstängd för att man anmäler. Moderatorn skriver visserligen inte på samma sätt, men genom att inte sätta ner foten så blir det ju tydligt att han håller med.

Nej den där boken skulle aldrig ha öppnats igen utan stängts för gott eller genom att kasta ut Yoda och FarbrorBarbro för alltid.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Farsen fortsätter...
Uppladdat:

169x300-8c6a7dad-d778-4aef-a013-df266d7b34e2.png

+2
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo:
Funkar nu
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Marcus: ivandrago verkar ha tappt sin adminbehörighet i Modos gb, trots att han är moderator där.

Hoppas att du kan fixa det så snabbt som det går.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Nu är Sofos i farten igen.

Ingen motivering? Sofos har sagt att vi ska anmäla allt där det är personpåhopp eller där man använder öknamn på andra lag i Skellefteås forum.

Det har jag gjort. Så fort Yoda skrivit öknamn har jag anmält, eftersom det var så jag uppfattat att Sofos ville ha det.

Nu har Yoda också insinuerat att det är jag som gått på Timrås matcher med kniv och blivit avstängd, vilket jag anmält.

Alla mina anmälningar har lämnats utan åtgärd och nu har jag helt utan dialog eller att jag ens skrivit något blivit avstängd.

Snälla, ta bort Sofos som admin för Skellefteåforumet. Han funkar inte.

Sätt in någon admin från Timrå eller Brynäs forum istället. Sven går inte och jag vill inte att det är någon MoDo-bundis heller.
Uppladdat:

169x300-cfbd8ee6-7f17-4521-b50d-340dcebcdc8b.png

+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Dessutom finns en historia med samma person som blivit polisanmäld tidigare vilket också resulterade i att den delen av forumet fick stänga.

Nu håller man som admin personen under vingarna igen och låter hans hetsande eskalera. Låter man det gå lika långt en gång till?
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Kan bara instämma. Modereringen i den boken är under all kritik.

Allt som är en pik eller nått mot saik tas bort och sedan kommer hot om avstängning.

Samtidigt får två skribenter härja fritt med pikar mot allt och alla gärna blandat med grova sexuella anspelningar, personangrepp och liknande utan risk för avstängning.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Marcus: En avstängning på 180 dagar för att man påvisar felet när en admin uppmuntrar att man kallar en klubb något annat än sitt riktiga namn för att man själv fått för sig att ha rätt till det namnet.

Är Sofos verkligen lämplig som admin för Skellefteåforumet med det omdömet?

Skellefteå har som klubb fått be AIK om ursäkt för motsvarande tilltag när man själva med sin omsusade värdegrund fick för sig att kalla sig själva för AIK och AIK för gnaget under en officiell match under Svenska Hockeyförbundet. Skämskudde på den.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Marcus: när man blir blockerad från gruppen ”apropå nånting” med motiveringen ”brister i hockeyrelevans” så följer ju en rad frågor.

Var kan jag läsa beskrivningen kring vilka ämnen som är ok i den tråden/forumdelen?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Inkazar: Felet fixat. Det var ämnen som hade siffror i sig som det inte gick att posta i. Kla
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sputnik: Då det inte funkat att skriva inlägg på ett par dar i Timrås silly season tråd så "bryter" jag mot reglerna och läggerin här istället. 😋

Nubben titta hit!
Citerar Erik Granqvist

"VM-målvakten något för Timrå?

24-årige Patrik Rybar har spelat för Hradec Kralove i den tjeckiska ligan och är kontraktslös sedan ett par veckor tillbaka. I SHL är det bara Timrå som letar efter en förstemålvakt i nuläget.

– Han har väldigt skönt stuk i målet. Han har bra struktur i spelet, är väldigt fokuserad och även fast han fick en tuff start i VM fortsatte han bara spela på.

– Det sa jag till (Niklas) Holmgren också (tv-kommentatorn i Viasat). O vad jag gillar Rybar. Men Holmgren sa: ”Han har ju knappt fått ett skott på sig”. Jag kollade på honom när inte pucken var i närheten, du vet, kollade lite extra. Rybar skulle vara en sådan."
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
kulltorp: Fungerar inte för mig heller
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
KulaShaker: Går ej att få in nya inlägg
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Nu är det nå tok. Får dehär felmeddelandet hela tiden.
Uppladdat:

169x300-3ea6ba21-e71c-4c5f-9c3c-85031387306d.png

Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sofos: Dessutom jävligt obehagliga översittarfasoner att försöka hota och skrämma till tystnad. Direkt olämplig.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sofos: Absolut. Det var ett citat från Yoda. Blockar du mig lär du blocka honom också. En radering och varning och ett motiv till varför hade jag köpt. Det hade varit ett bra sätt att stävja det.

Det kan inte bara vara ensidigt, då är du direkt olämplig.

Yoda började bemöta mig med en massa vidriga personpåhopp istället för att svara med respektfull ton och när man bemöter det, dels med en fråga om varför han beter sig som ett arsle (Why the long face, asshole?) dels med en uppmaning att ta medicinen innan han ballar ur helt som han gjort tidigare med ett citat av vad han tidigare vräkt ur sig, så blir jag raderad och blockad medan han får Yodla vidare.. Det gör dig inte särskilt trovärdig som admin.

Du bevisar dessutom din olämplighet som admin genom att tvinga mig att ta upp detta här istället för att svara på mitt försök att lösa detta i dm.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Som du kanske såg så tog jag bort fler kommentarer från Yoda och FB än dina.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen: Nej det är jag. Jag tar bort bort allt det som jag ser är olämpligt. Som du såg så tog jag bort Yodas och FBs kommentarer också.
Om du inte förstår varför ditt inlägg blev bortplockat och du blev avstängd en vecka så kanske du ska bli permanent blockerad. Frågor på det?
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Kan ni plocka bort pajasen Sofos som administratör? Raderar och blockerar ensidigt utan argument och godtyckligt. Obefintlig dialog. Direkt olämplig som admin.

Jag skulle tro att det inte är original-Sofos som använder kontot. Det verkar som att han överlåtit kontot till någon mindre intellektuellt bemedlad, typ Yoda.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Brynäs forumet delvis trasig nu?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Herminator: Jag hade samma sorts problem för 3 år sen med samma reklamflöde på en NHL sida, jag fick formatera om datorn till slut, det kom in virus av skiten...
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Friman SR: Ja det ska bort när jag hittar hur man gör. Testar en ny googleprodukt som heter Autoads som lägger in annonser där google tycker att de ska vara. Håller med om att det blev too much.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Friman SR: Kan bara hålla med. Ta bort reklamkladdet i flödena. Det ser ju förjävligt ut och stör helt i onödan. Bort! 😲
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Marcus: Är vi hackade eller är vi sålda??? Reklamen mitt i flödet kräks jag av och jag undrar vad faaaan, måste jag leva med den skiten nu????? Ta in hur mycket reklam som helst på sidan om, för den bryr jag mig inte om, men kladda inte in reklam i flödet snälla?????
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Leonardo: Sorry! Det var en bugg som nu är fixad. Nu går det att ladda upp bilder igen.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
pjåtor: hehe...lika med Instagram nu på sistone man lägger snygga bilder o skriver massa info om bilden som sen inte kommer med vid delning
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Leonardo: har försökt i snart 2 veckor men det funkar inte
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Sebban95: Ladda upp en ny bild igårkväll men den laddas inte upp
Kommentera

Sv: Skriva i ett existerande ämne
Otto1: Ja det borde ju funka. Bör ju vara någon som gör det lättare men jag förstår inte hur jag ska göra
Kommentera

Sv: Skriva i ett existerande ämne
mCm: Jag brukar trycka på kommentera i ett redan skrivit inlägg i det ämnet men bara ta bort användarnamnet som kommer upp i rutan man skriver i. Men det måste ju finnas nått lättare sätt att göra det på :)
Kommentera

Skriva i ett existerande ämne
Hej! Jag förstår inte hur jag ska göra för att skriva ett inlägg i ett ämne, Ska man trycka på 'nytt ämne' och använda den rubrik på det ämne jag vill göra ett inlägg på?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Marcus: Det går inte att ladda upp profilbild utan den är fortfarande grå
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
WifstaÖstrand: Hej, det verkar som att ni hittat en bugg. Det gick inte att skriva in siffror i användarnamnet, men nu ska det fungera. Antar att det var det ni försökte med?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Det står att min bild är uppladdad på min profil men den syns inte, varför?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Skulle hjälpa dottern skapa en användare på Hockeysnack...Felmeddelande: "Användarnamnet måste ha minst tre tecken (max 20). Giltiga tecken är a till ö, alla siffror och mellanslag." oavsett vilket användarnamn som valdes inom angivna kritrerier
Kommentera

1934023 · »