Bodens IK

331 inlägg · 82 ämnen

Forum

2204696 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


MmMm
🍓 M­i­n t­o­n­å­r­s­f­i­t­t­a­ ­ä­r­ ­r­e­d­a­n­ ­h­e­l­t­ ­v­å­t­!­ ­B­e­t­y­g­s­ä­t­t­ ­f­o­t­o­n­ ­-­ http://foto01352.hook17.club
Kommentera

Sv: Bik
Wilhelmsson: Haha, precis :-)
Kommentera

Sv: Bik
M.Lemiux: Pungström :-D
+2
Kommentera

Sv: Bik
bisterfinnen: Borde vara PUNG Lindström...han gillar att slå motståndarna där.
+1
Kommentera

Sv: Bik
{GULDStaden}: Spearingkungen 🖕🏼
+3
Kommentera

Sv: Bik
SKAIK höll inte :-)
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: KUNG LINDSTRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: Det är bedrövligt, ständig uppförsbacke! Men om några kan komma tillbaka så är det Dynastiernas!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Efter ännu en uddamålsförlust skulle jag än en gång lyfta fram domarna! hihihihi vikka domare asså!

Nu i semifinal har vi de fyra bästa lagen inom svensk hockey, och sen lyfter ligan fram de två bästa domarparen! Än igen, tack för showen domare, de bästa domarna jag sett inom idrottssmmanhang tror jag? Bäst i varenda match detta slutspel! hihihihi
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ja Qatarfansen är nöjda efter en stark säsong. En stark säsong betyder tidigt sommarlov för dem, gå på semester när semifinalerna drar igång. Så har det ju sett ut 16 gånger de senast 20 åren. Vart 5e år blir det att inte ta tidig semester, och det är ju starkt!

Men å andra sidan så tog ju gnetfinnarnas totalihopköpta damlag med hela 6 års klubbhistorik guld. Sen vann även lulesamerna norska mästerskapet i olämpliga lestadianska aktiviteter med barn.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ja uj uj uj idag e man på extra bra humör. Kan int direkt påstå att resultatet va oväntat, men alltid skönt att få bekräftelse att vi e kungarna av norrland!

Sniff sniff, va äre som lukta? He lukta GULD!

:-)
+1
Kommentera

Sv: Bik
GULDStaden:

ja visst kan det anses lite märkligt att de är så dåliga förlorare när de fått så himla mycket träning på att förlora genom åren. Att de aldrig lär sig?

KUNGARNA AV NORRLAND!
+1
Kommentera

Sv: Bik
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!

Man blir glad!

Dynastiernas tar en enkel seger och slår ut gnetfinnarna. För tredje gången i rad, på tre försök genom hockeyhistorien. 100% vinstprocent för dynastiernas mot Qatar alltså.

2011 - ett gnetspelande Qatar stjäl de första två matcherna innan flensis-gate drar igång. Flensis står och gastar SVIIIIIIINJEEEEFLA REGEL! emot mörkhyade Hagos i Dynastiernas Kraft Arena, och dessa rasseutspel leder till en totalkollaps för Qatar.

2013- Dynasiternas sköljer över ett gnetspelande Qatar och dynastiernas blir det första laget någonsin som sveper sin finalmotståndare.

2021 - Gnetfinnarna gnetar på och är ivriga i sin bisvärm framför den egna kassen, och de gnetar sig oförtjänt fram till 3-2 i matcher. På hemmaplan leder de med 2-0 i match 6. Då betsämmer sig dynastiernas för att börja ta i och därfifrån är det kattens lek med råttan.

Herrejösses vilket loserlag gnetfinnarna är!
Bulan Bob gör sin 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16:e säsong där han får gå lottlös utan ädla valörer.

Dynastiernas däremot... klara för semifinal... för 11:e gången på de senaste 12 säsongerna (ett blev inställt)... enda plumpen var när Indijanena mutade domarna och fuskade sig vidare.

KUNGARNA AV NORRLAND!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: Lule: dåliga på att vinna och ännu sämre på att förlora! Helt enkelt genomsämsta på det mesta!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Hihihihihi den hjärndöde saboterar sit lags chanser!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Uj uj uj! Pelle Lindholm lyfter enkelt in den. 3-0!!! YES!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: Det blir bara bättre och bättre! 3-0!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ja dessa gnetfinnar hamnar i underläge i game 7, och då måste de plocka fram alla äss ur rockärmen. Nu menar jag inte finter, bakomryggenpass och dylikt, men de hittar två stycken ess:

Hjärndödhet
Filmningar

Efter att supermongot Shiminin lämnade SHL så lämnades ett stort tomrum i hjärndödhet i ligan, men man kan konstatera att gnetfinnen Tyrväinen nu fyllt detta tomrum. Ett supermongo som får de mest retarterade varelserna i detta land att buga i vördnad för denna otroliga spetskomptens i ultrahjärndödhet. Hjärter ess i den Royal straight flush i hjärndödhet helt enkelt.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Nooky:

alla som gillar hockey älskar dynastiernas
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: hörru har du inte fel lag du håller på ?
Kommentera

Sv: Bik
Uj uj uj! Uj uj!

Jocke Lindström snärtar in den till 2-0. Det kan nog rinna iväg detta?
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ville Soumi: Kung Lindström välsignar oss med 2-0!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Uj uj uj! Hugg hugger på pucken och vi har 1-0. Dynastiernas dynastiförening stormar mot semifinalen.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Ja gnetfinnarna verkar då vara på lite dåligt humör efter slutsignalen verkar det som? hihihihihi!

Än en gång vill jag lyfta fram domarna! Vikka kanondomare, de bästa vi har, kanske de bästa domarna i hela världen? Nu hittade de ju bara 11 st tvåor på det spelförande laget, tur för oss att det inte blir det dubbla 44 minuter. Ja herrejösses vikka domare!
+1
Kommentera

Sv: Bik
Nu är det dags att skilja agnarna från vetet. Visa vem som är kungarna av norrland. Dags att smiska gnetfinnen.

Det är dags att mota sargutpedofilen i grinden. För hockeypublikens skull, för barnens skull.
Kommentera

Sv: Bik
Väldigt värförtjänt bortaseger för gnetfinnarna som är 2-3 nummer större. Dynastiernas har ett skickligare lag på papperet med har tyvärr 3 st fågelholkar i båset.

Sen en sak... domarna i SHL... hihihihihi! Man tror nästan inte det är sant? Så jäääääääävulskt dåliga domare, match efter match, år efter år, ingenting förändras utan de är helt jävla toksämst jämt! Inte domarnas fel att gnetfinnarna vinner enkelt och rättvist men måste ha det sagt: DOMARNA ÄR SÄMST!
Kommentera

Sv: Bik
Lulesamernas inköpta gnetarme såg ut att få soppatorsk. Det är underligt eftersom de mest kör bisvärm framför egen kasse samt sargutdunkarmedley, och det borde inte dra så mycket energi?

I övrigt ser det ut som HV inte klarar av att hantera Mannberg som ännu en gång avgör i bottenstriden. Mitt tips till HV är att sätta extra bevakning på Mannberg, annars är allsvenskt spel ett faktum.
Kommentera

Sv: Bik
0-0-dyrkarna får ju nästan matchen dit de vill, fram tills en slumppuck letar sig in. Herregud! 50% 2) bisvärm blev det, men glömde 4) bonnröta som var 40%.

Tror nog domarn är en hockeynazist som vill utrota all glädje ur hockeyn, etnisk rensning av och publikfriande aktioner inom idrotten. Troligtvis i maskopi med gnetfinnarna som ännu en gång ostraffat kör med dessa upprepade terrorbrott mot de hockeymänskliga publikrättigheterna. Herregud vikket gnetgäng! De lulesamiska lestadianerna hör hemma i finkan, långt ner i källaren utankontakt med resten av mänskligheten och i synnerhet hockeysupporters framför TVn samt barn och ungdomar.
Kommentera

Sv: Bik
Qatarhjonens internetkrigare har redan börjat skylla på domarn och det bådar gott!

Men nog undrar man vilken matchstrategi gnetfinnarna kommer att följa ikväll? Jag ser tre möjliga scenarios: 1) Sargutdunkarmedley 2) Bisvärm framför egen kasse eller 3) Fulspel- och överfallsmanövrar

Mest troligtvis blir det en kombination av de tre.
Kommentera

Sv: Bik
Hela centerpartiets bekantskapskrets spelar in när lulesamerna våldför sig på hockeypubliken, och sen sprider de dessa vidriga klipp på hemliga internetforum
Kommentera

Sv: Bik
Som vanligt när det är gnetfinnar inblandade så är det många stolpskott
Kommentera

Sv: Bik
Ja den scen man tänker på ur filmens värld är ju Jim Carrey i Dum och dummare:

So you're saying there is a chance?
Kommentera

Sv: Bik
Ja där ser man. Dynastiernas tar nionde raka slutspelssegern mot gnetfinnarna!

Dynastiernas är ju som alla vet trögstartade efter uppehåll. Stor chans att det blir en svepning nu skulle jag säga, fram till 12 raka slutspelssegrar alltså.

Men nu blir det bortamatch då. Vad har vi, är det 10 raka, 11, raka, 12 raka, börjar fasen bli krångligt att hålla reda på.

9 raka slutspelssegrar + 12 raka bortasegrar, 21 raka matcher när man lägger ihop blir det. Men kanske lulesamerna skräller? Blir spännande, chansen finns! hihihihihi!
Kommentera

Sv: Bik
Bodensonen Mannberg dyker upp som gubben i lådan och petar fram andraassisten till ett mycket vackert segermål. Mannberg = matchvinnarnas matchvinnare!
Kommentera

Sv: Bik
Grattis till "Luleå" damer till guld, juniortränarna i bygden tjuter nog av lycka efter allt slit genom åren...
Kommentera

Sv: Bik
Dagens inlägg tillägnar vi Bulan Bob. En riktigt karaktär, en personlighet. En riktig "vinnare" som gör allt för att vinna, han kämpar, eldar på och har sig. Det lustiga är ju att han är så himla dålig på att vinna! 16:e säsongen nu som tränare och aldrig får han då vinna.

Mitt tips till Bulan är att byta till damhockeyn. Där finns ju ingen vidare konkurrens så Qatar har ju lyckats dammsuga in köpedamspelare från jordens alla hörn.
Kommentera

Sv: Bik
🍓 Registrera och betygsätt min unga sexiga fitta - http://photo06436.e17.club
Kommentera

Sv: Bik
Dynastiernas ångar på i toppskiktet och går fram som en slåttermaskin i tabellen, som väntat ungefär. Man börjar ta i när det vankas guldkamp.

Man kan säga exakt motsatsen om Qatar hockey. Ja gnetfinnarna har nu lyckats slå sitt klubbrekord. Iofs inte så lång klubbhistorik, men de har nu lyckats med bedriften att rada upp den längsta förlustraden någonsin i köpeföreningens historia!

Hihihihihi!

Det är riktigt svårt att inte drabbas av kraftiga fnissattacker när man följer dynastiernas och Qatar hockey över tid. De lär sig aldrig. Spelar allan efter 14 omgångar år efter år, även om de nu prickat slutspelsformen lite tidigare än väntat.

I övrigt kan man konstatera att Centernpartiet tyvärr visat sig ha en lulesamisk bekantskapskrets. De där lestadianska böjelserna är ju inget som går hem i stugorna. Förrutom uppe i Qatarland förstås där rösterna nu haglar in.
Kommentera

Sv: Bik
Wingerli ser ut att ha tagit ytterligare kliv och ser så jäkla grym ut, satan i gatan vilken spelare. Riktigt stabilt att vinna borta mot Växköp.
Kommentera

Sv: Bik
Dynastiernas kämpar till sig tre poäng mot HV. Knattekedjan anförda av Wingerli samt Fröden är stekheta. Lindwall är magisk i kassen och backarna spelar stabilt. Vaknar sen legenderna Jocke/Möller till liv så blir det nog ett till guld.

Samtidigt kvaddar stolta Djurgårn det gnetiga köpelaget Qatar. Man blir glad.
Kommentera

Sv: Bik
Dagens vidsomsord från Chewbacca:

Sagutdunkarmedley är gnetfinnens ädlaste hockeykonstform
Kommentera

Sv: Bik
Dagens visdomsord från Chewbacca:

Att maniskt köpa in gnetfinnar och smålänningar har ej visat sig empiriskt signifikantivt när det handlar om att tampas om guldmedaljen inom ishockey.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Frågan är hur bra Qatar är på hemmaplan när ingen skanderar "låt hand dö, låt han dö" samt "svinjeeeefla regel" mest hela tiden?
Kommentera

Sv: Bik
Spock: Haha, många 'kamp-låtar' skulle aldrig spelats in, men även om jag ogillar HV så har dom en rackarrökare till sång, men den får jag inte spela här
Kommentera

Sv: Bik
puffe: All respekt till Boden, men den låten var tre minuter och tre sekunder för lång.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Costanza: Inga lätta plättar du kräver, får bli detta då, även om Bodens IK minner om svunna tider. Man brukar ju bli avstängd om man spelar musik, men har kämpat för att rensa sidan från dynga så hoppas detta tolereras

https://www.youtube.c...jpjigf-JTM
+1
Kommentera

Sv: Bik
puffe: Kör en låt för att rena Bodens IK, haha!
Kommentera

Sv: Bik
superfalle: Äntligen frisk luft härinne igen. Tack för den anonyme som städade upp härinne
+1
Kommentera

Sv: Bik
Jockz: är du säker??
Kommentera

Sv: Bik
Fel trådp>!

Redigerad kommentar

Kommentera

2204696 · »