hockeybussen

112 inlägg · 5478 besökare

Presentation

[f]Sudden, Foppa, och Zäta är ute och åker bil. Plötsligt kör dom av vägen rätt in i ett träd och alla dör. Sudden, Foppa och Zäta tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som leder dem till herren. De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron och säger:
-Sudden, vad är det bästa med ishockey? Sudden bugar sig och svarar:
-Det bästa med hockeyn är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen. Gud ansåg det var ett bra svar då han sa:
- Bra Sudden, kom och sitt på min högra sida. Gud tittade sedan på Foppa och sa:
- Och du då Foppa, vad är det bästa med ishockeyn? Foppa svarade lite generat: - Herre, jag kommer från en stad med mycket inavel och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en värld även utanför Ö-vik och att man inte behöver vara dömd till ett liv i depression. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket. Gud svarade: Mycket ärligt och bra svarat Foppa, kom och sitt på min vänstra sida. Gud tittade sedan på Zäta och sa: - Vad tycker du då Zäta? Zäta tittar upp, uttrycker tydligt sin irritation inför Gud innan han kyligt säger: - Du sitter på min stol.[/f]