1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522169 inlägg · 6213 ämnen

Forum

2073577 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Apropå nånting...
NuMo: Bra där. De där reglerna användes flitigt i er bok i vintras. Men när jag frågade dig varför det verkade vara olika regler för oss som hejade på andra lag så fick jag ju till svar att ”man ska inte kacka i eget bo” det utgår jag själv från nu när jag skriver här på Timrås forum.
+1
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag uppskattar en diskussion, däremot blir det ju sandlåda om man sedan ska byta forum och fortsätta samma diskussion fast förtäckta den till att handla om någon annan. Samma diskussion men med någon som håller med en istället. Det blir lite som att klappa sig själv på axeln fast man vet att man inte hade så mycket att komma med.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Än roligare blir det när man läser "trivselreglerna" på deras sida: "- Att sprida elakartade rykten om spelare, ledare och skribenter är inte tillåtet."
+9
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modohumor på högsta nivå...:

"Sv: Apropå ingenting...
#2073558 · J F K · 27 minuter sedan
JoseGonzales: Han har aldrig varit någon som tränat det lilla extra heller, utan snarare tvärtom. Det får man skriva här, men skriver man samma sak om någon annan spelare i ett annat lag så verkar de ta det extremt personligt."
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Uppladdat:

450x270-pinochio.jpeg

+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Tänk att JFK fått infon om att Dahlén är lat på träningarna från ett par anonyma källor....tänka sig.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Att jag inte kommenterar Enström beror ju såklart på att jag har noll koll på honom som person, hur han tränar och vad han gör. Därför uttalar jag mig inte om honom. Jag bryr mig inte heller då han varit okej men inte outstanding på något sätt. Då pratar jag bara i matcherna mot Timrå eftersom det bara är då jag sett honom. Jag hade nog trott att han skulle dominera mer sett till meriter, däremot har jag sett honom alldeles för lite. Kanske hade han bara inte sina topprestationer mot just Timrå.

Jag tar bara kritiken mot mig personligt inte mot Dahlén. Däremot håller jag inte med om din kritik mot honom. Det är därför jag är intresserad av vad som skiljer en bra tränad hockeyspelare mot Dahlén alltså i träningen.

Vad sa de två hockeykunniga personerna att Dahlén inte gjorde som andra gör? Du får gärna vara så specifik som möjligt för jag är intresserad.

Var det också dessa två personer som hade sett honom i civila kläder och därifrån dragit slutsatser?

Vet du inte hur och vad han tränar, hur kan du då dra slutsatsen att han är lat och otränad?
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag vet faktiskt inte exakt. Jag vet inte exakt vad Tobias Enström tränat heller, men du tar det inte extremt personligt när jag skriver han också varit lite lat träningsmässigt. Vad beror det på? En känslig punkt?

Jag har pratat med två personer med mycket mer hockeykunskaper än mig som båda sade samma sak om Dahlén.

Ja, han har riktigt bra händer. Riktigt bra spelsinne och skott. Skridskoåkningen är helt klart över medel gällande fart, men precis som Toby är han väldigt rörlig i sidled vilket gör honom svårstoppad.
Det han behöver jobba på är defensiven och det fysiska spelet. Det senare skulle göra honom gott för då skulle han vara ett större hot då han kunnat gå rakare mot mål.

Av vilken anledning tar du all kritik personligt, men ignorerar att jag egentligen berömmer hans talang?
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag anar lukten av ett väl förklätt modotroll som rör sig med lätta, nästan smygande steg härinne.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Okej, du älskar Dahlén, bra så. Då är vi överens om den saken. Kul! Vad är det du tycker gör honom så fantastisk? Är det spelsinnet? Händerna? Skottet? Klubbhjärtat? Eller är det precis som jag, hela paketet? En fantastisk hockeyspelare både på och bredvid isen?

Sedan vet jag inte om jag blev så klok på svaren jag fick på de frågor jag ställde. Nu kanske det här blir tjatigt, men jag ställer dem igen. Det är inte för att vara elak utan för att du verkar ha mer insikt än vad jag har. En vanlig säsong (utan corona) så ser jag väl kanske bara några träningar i månaden, då har han inte sett latare ut än någon annan. Ibland har han stannat efteråt och kört lite extra, oftast med några andra. Det grundar jag min uppfattning på, men mer än så har inte jag att komma med, så därför är det ju intressant när någon med mer insyn kommer med fakta.

Vad gör Dahlén lat?
Vad skiljer sig i Dahléns träning från en spelare som du definerar som vältränad och inte lat?
Vilka rapporter har du fått om Elias träning?
Vart har du fått dem ifrån?
Kan du dela med dig av dem?


För övrigt blev damen inte så nöjd.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Håll dig till domar bedömningar haha 🤗🤗
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Dalle har precis gått om Conny Strömberg i poängsnitt i HA, trodde jag aldrig...Får se nu om Dalle också kan vinna poängligan som 34-årig TIK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: eller kortare uttryckt: "jag har ingen jävla aning, men han känns lat".
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: då du anklagar mig bara för att dissa Dahlén när jag skrivit att jag tycker att han på förhand är för bra för ligan. Då har jag kopiöst svårt att förstå hur du tänker. Det går aldrig ihop. Hur resonerade du då? Att jag bara varit ute för att dissa honom är ett påhopp anser jag.

Nej, jag har inte fått noggrannare rapporter. Jag har heller inte frågat. Ska jag vara riktigt ärlig så har de varit mer negativa än jag skrivit gällande hans psyke, men det ville jag inte skriva för min poäng var inte att såga Dahlén per se. Jag är dock fullständigt övertygad att om du lyssnar med de som sett hans tidigare försäsongsträningar skulle hälla med mig till 100%.
Kanske har Dahlén precis som rapporterna säger om Lill-Wernblom skärpt sig träningsmässigt. Då kommer Dahlén bli ännu bättre i vinter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Oj! Nu börjar personangrepp på mig komma också. Trevligt! Men jag vet att du brukar gå till personangrepp när argumenten tryter. Det är lite tråkigt kan jag tycka, men jag förlåter dig.

Jag ställer frågorna en och en så kan du försöka beta av dem åt mig. Eftersom jag tydligen inte förstår att du egentligen bara öser kärlek över Dahlén så ber jag om ursäkt, din kärleksförklaring var för mig något otydlig.

Vad gör Dahlén lat?
Vad skiljer sig i Dahléns träning från en spelare som du definerar som vältränad och inte lat?
Vilka rapporter har du fått om Elias träning?
Vart har du fått dem ifrån?
Kan du dela med dig av dem?
Detsamma gäller såklart Dahlén, dela med dig av dessa rapporter tack.

Medan du filar på svaren och kanske lite mer personangrepp om min intelligens så ska jag nog ta och berätta för damen min att hon ser lite plufsig ut och att hon är ganska lat. Men eftersom jag ändå tycker om henne så antar jag att hon förhoppningsvis använder sig av din logik och tar det som den vackraste av kärleksförklaringar.
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: ja, men hur tränar Dahlén då? Vad är det han slarvar eller lallar med?
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag har redan skrivit att han är för bra för ligan. Vilken jäkla diss va? Eller har du svårigheter att förstå vad det betyder?
Ja, Dahlen är otränad jämfört med de absolut flesta spelarna i Allsvenskan. Han hade kunnat vara ännu bättre om han tränat hårdare. Precis som Toby som jag jämförde med.

Och, har man lite vett innanför pannbenet så förstår man att det egentligen är ett beröm för Dahlens talang, men det är väl för mycket begärt att du ska förstå det heller.

Av de rapporter jag fått så har Elias tränat mycket bättre än Dahlen, men det är klart att han också kunnat vara starkare för att vinna fler dueller och skador.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: ..jag toppar med en långburk Norrlands. Tror den kan göra skillnad...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: kan vi inte starta en insamling för att hjälpa Modo behålla Tobey? Om alla lägger en chipspåse var...
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Skiter fullständigt i Toby.

Ja jag har sett Dahlén i civila kläder, nej han kanske inte är ett muskelpaket men vad har det med saken att göra? Tycker du att Elias Pettersson ser ut som ett muskelpaket i civila kläder? Nej, han är inte heller något muskelpaket, definerar du honom som lat och otränad också?

Hur tränar Dahlén då? Eftersom du kan definiera honom som lat och otränad så är det ju intressant att veta vad du baserar det på. Så du får gärna dela med dig av vad han inte gör som då spelare du definerar som vältränade och inte lata gör. Du verkar ju onekligen insatt i träningsmängd på individnivå även när det kommer till andra lag.

Jag räknar som vanligt inte med att få något vettigt svar eftersom du verkar ha som uppgift härinne att dissa Dahlén så mycket det går. Men det är okej, jag vet att du inte gillar honom för att han är för bra.

Men medan du funderar på ett dräpande svar så kan du bildgoogla Rulon Gardner. För att underlätta så var det amerikanen som vann OS-finalen 2000 mot Karelin. Definitionen av lat och otränad?
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Jag noterar att forumets egna polyhistor har uttalat sig om huruvida spelare är vältränade eller inte. Själv har jag inte förmågan att efter okulära besiktningar från foton och TV-sändningar kunna göra den bedömningen. Utgår från att du umgåtts nära med hockeyspelarna i omklädningsrum och gym så att du kunnat delge oss dina tvärsäkra slutsatser.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag tycker att Toby varit lat och otränad i sin karriär och gjorde över 50 poäng ett par säsonger i NHL.
Du saknar fullständigt förmåga att se nyanser? Dahlen är i sammanhanget hockeyspelare verkligen inte vältränad.

Med lat jämför jag med de hockeyspelare som tränar väldigt bra. Lill-wernblom, Dahlen, Toby är tre av dessa hittills. Har du sett Dahlen i civila kläder. Inget muskelpaket.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Bra ändå! A for effort! 🙌🏼
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
bisterfinnen: Han mår väl ungefär som han gjorde den 29 december kan jag tänka mig.

Sju sjösjuka modobackar på det sjunkande skeppet till Ulvön sköts sju hål i skrovet sen sjappade Björne till Siljan.

Det rimmade delvis, men siffran sju är det viktiga här.
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Don Quijote: Jag är mest orolig för hur han mår mentalt nu när dagcentret varit stängt under coronan 😂😂👌🏼
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: om J. Blomqvist är lika bra på isen som intrycket han gav i Timrå live, så blir det succé..
+8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Det är det jag menar, det är bara floskler, bästa laget vinner så är det bara.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Haha, behöver bara en gissning, men jag gör det enkelt för mej, jag står bara för det jag skriver, Sen kan jag ifrågasätta sånt jag tycker är korkat, även på 'mina' sidor.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
puffe: Det var inte dina åsikter. Men det skrevs på ditt forum, av en modoit. Du kan säkert gissa vem. Vi kan ha en gissningstävling. Det gillar du ju.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: Antar att det bara är Modo och björklöven spelare på den här listan?😂 med tanke på hur mycket han älskar tiken.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: man kan inte annat än älska den tönten
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hassan: Men vi tycker nog lika om Dahlén, annars är det uppfriskande med olika åsikter ibland, så länge det är på en hygglig nivå.

Om 17 dagar drabbar våra lag ihop igen, man ser fram emot säsongen nåt oerhört nu.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: Du verkar ju kunna hockey. Vi tokkörde med 18-20-åriga superstars 1994 och 1999 samt mot FBK och DIF senare, men 2007 klev surgubbarna fram och gnetade hem ett guld.
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: ja kolla deras kel (gotte)gris tobis skräck i ögonen varje gång han ser att Dahlén är på isen och ska leka med stackarn. Hoppas dövikarna signar han för en säsong till 👍😂
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: Vafalls!? Nu har forumets störste tönt även stått för årtusendets floskel.

Icing-Ove går från klarhet till klarhet. För varje nominering spelas en låt tillägnad Icing-Ove .21.00 på ett musikforum nära dej.
+6
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: ”Viktigt att ha rutinerade spelare som pallar pressen i slutet och kan hantera det tuffa spelet.”

Årtusendets floskel, unga hungriga som bara kör funkar bra det också...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Don Quijote: Är ju ett jävla underbetyg för hela HA och Modo i synnerhet i så fall att en lat otränad Dahlén åker åttor runt dem.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Charlie2: Så är det. Och en Kentäää-värvning är automatiskt en suuuuuuuuuuuupervärvning. Omöjlig att toppa
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Don Quijote: Ähh, det var bara Jfk som ville visa att han minsann kan namnet på andra spelare än dom i modo!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Spela ju ingen roll vad vi å ni gör, alla vet ju att Löven ä klar för NHL!
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Don Quijote: Storsäljande cykloplappen
Uppladdat:

450x299-toalettrulle.jpg

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Ser att det finns modoiter som anser att Dahlén är lat o otränad... det är verkligen cyklop och skygglappar på samma gång för en del.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Det är inte ofta jag håller med dig herr Ove men när det kommer till BIK så måste det vara den spelmässigt smutsigaste klubben i svensk hockeys historia.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
puffe: Blir en jäkla fight detta. Slutspel är slutspel. Kan se framför mig att BIK letar huvuden och Vita Hästen bygger köttmur. Viktigt att ha rutinerade spelare som pallar pressen i slutet och kan hantera det tuffa spelet.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Va sa dä på sänninga?
Ja slokk i solsängen?
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
puffe: Det tror inte jag, men vi har ju haft olika åsikter förr så det är väl inget nytt i sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Oavsett Corona, känns som en märklig säsong. Norrlandsklubbarna kör nåt chicken-race, tyvärr kan ju bara 1 av 3 gå upp. Det positiva är väl att AIKs 'satsning' känns sådär nu när lagen i norr syr ihop sina trupper.
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Sagt det tidigare, bra att få in rutin och det har ni mer av nu bland backar och centrar. Grannlänens gubbar. Det saknas väl en offensiv backpjäs, men det kommer nog loss några desperata lirare snart. Blev lite tyst kring Leduc t.ex..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icing-Ove: Jajamen ;-)
Vi har en skön blandning av lite äldre rutinerade och yngre spelare. Det kan bli riktigt bra om Freddan får ihop den där speciella Timrå sammanhållnigen. Visst Jacke får nog ta på sig papparollen men det kan som Freddan sa också bli en nytändning för honom själv med så många unga killar i laget.
Kommentera

2073577 · »