1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

526710 inlägg · 6213 ämnen

Forum

2204734 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Silly Season 2021-2022
Laken: Jo han tjänade ca 12 miljoner per säsong i KHL.
Sen vet jag inte vad han hade för lön i Edmonton heller men fattig är nog det sista han är.

Lägger man fram alla korten på borden så skulle jag inte fatta varför Lander skulle dra till Schweiz i detta läge, utan som jag sagt så tror jag han hade utlandsspåret som ett alternativ om Timrå blev kvar i HA. Skall han dra iväg från familjen nu när Viggo börjar skolan och dessutom chansa med att Timrå inte blir kvar i SHL efter denna säsong?
Nej ju mer man tänker på det, ju mer skulle man bli förvånad om han Väljer Schweiz faktiskt. Kommer han hem kommer han bli ikonförklarad dessutom!
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Har fortfarande inte landat riktigt i att vi grejade avancemanget. När man sammanfattar säsongen känns det som en lång skön dröm. Blev som en saga i slutändan om man ser till lagets prestation över hela säsongen, som får avslutas med att vi fullständigt sköljer över vår på förhand största konkurrent i finalen med total propagandahockey när det gäller som mest. Känner en oerhörd stolthet över grabbarna och de runt omkring inom föreningen. När det kommer till kritan var den här säsongen fan inte ens spännande, egentligen inte slutspelet heller. Så överlägsna var vi och det känns helt sjukt egentligen men totalt rättvist att vi stod som segrare i slutändan. Tack Timrå IK för en magisk säsong!

Synd att Wedin drog till Ryssland. Tänk Dahlén-Lander-Wedin i en förstaline. Jag tror dock på att de två förstnämnda kommer signa inom en snar framtid.

Timrå IK mot framtida stordåd!
+5
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Röda Tallen: Värdelös idé! Lander lär vara mångmiljonär efter åren i Ryssland. Dessutom har han i n t e direkt gjort sig känd som en spelare som bara suktar efter pengar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lub: Tänk att en match innehöll årets solomål och årets räddning. Galet att ingen av dem blev nominerad till veckans mål/räddning ens.

https://www.hockeyall...autoplay=1

Jacobs räddning är på en helt egen nivå. Man kan ju enkelt bara basera det på KIK-spelarens reaktion.

Solomålet är Dahléns sista mål i matchen, helvete vilket konststycke det är.

De övriga Timråmålen går inte heller av för hackor.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kattan: Håller med. Kör en ny #backanubben kampanj, pengarna kommer att behövas oavsett ändamål!
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Rip Kirby: Torines nyhetsbrev.... Det var årets bästa värvning det. Inget snack. Bidrog lika mycket som Dahlén till att vi är ett SHL-lag. Bara att lyfta på hatten.
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Röda Tallen: Det går ju köra en ”backa Nubben” även om pengarna inte är för just Lander. Skulle ju inte skada om nubben får bättre förutsättningar för att landa något ”tyngre” namn.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Lub: Handlar det inte mer om att man försöker jobba vidare på det sätt som man gjorde den gångna säsongen? Man verkar ha anammat sunda värderingar (#viärintebrynas) som man implementerat på ett bra sätt. Där har vi grunden till att kunna fortsätta utvecklas vidare på SHL-nivå. Att inte bli nöjda med vad vi lyckats med. Nöjdhet leder inte till en strävan att bli bättre. Då är vi snabbt tillbaka på samma nivå som 2018/19, när man inte ens gav sig själva chansen att klara sig kvar. Eller att man kallt räknande med att klara av uppgiften i kvalet.

#göromgörätt
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Röda Tallen: Skulle ur så många olika perspektiv vara fantastiskt att få hem Lander som vår förstecenter och ledare. Finns ingen bättre ambasadör som skulle få med sig hela laget med sitt jobb och även skills.
Då får Dahlén en ledare att lugnt och tryggt få ta rygg på för att komma in i SHL i rätt takt.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
In Nubben we trust... 🙂

Känns otroligt spännande att följa det stundande lagbygget, tror mycket kommer att handla om att förstärka utan att urvattna lagsammanhållningen. En balansgång...
+6
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Är det bara jag eller är övriga lags forum ngt ensidiga för tillfället? 😂
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Dags för ”Lander ska hem” swichkampanj.
Jag skickar en 1000-lapp direkt.

Men det lär väl inte inte vara pengarna det sitter i...
+5
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Zäta75: Kommer Lander så kan det locka många spelare!
+5
Kommentera

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
När #enklatimra och #fyllhallen blev synonyma med säsongen 20/21. 🤣🙈😁
+1
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
SnabelElvis: Jag tror och hoppas att Lander kommer hem till Timrå i år. Det lär bli klart inom kort. Även om Dahlen. Kommer minst 1 av dem att spela i Timrå nästa år lär det dra hit andra bra spelare. Ta hit några vassa finnar också Nubben! Och någon transatlant.
+7
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Synct: underbart trevlig stad Bern, var där 2 veckor under hockey Vm 1990. Jag och en kompis åkte tåg ner, sen köpte vi en gammal volvo diesel 6a av en kompis som bodde i Geneve. I den bilen sov, åt och nästan sket i under två svettiga veckor i Bern, varm som faeen var det. Fick en autograf av den store Fetistov som jag tryckte upp lite slarvigt hemma i pojkrummet, slängde den efter en tid då lappen var så skrynklig. Nåt jag ångrat mig.
Fina minnen hur som helst.
+7
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Jonte:
"Jag må vara kapten men min kapten är Boyce"

Är det nån som ens funderar över om Bojjan ska vara kvar eller inte?
+24
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Spock: löjligt poängsnitt i Sverige kontra de andra ligorna (förutom NHL) bara att komma hem och jobba på det så han slipper skämmas
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Man kan ju hoppas att Bern var plan B om inte Timrå gick upp.
+12
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Spock: Som det står i artikeln. Det är långt ifrån nån överenskommelse färdig och att Timrå gick upp gjorde det inte enklare.
Jag fortsätter hoppas och att Lander hållt det lite öppet med utländska marknaden med utgången av Timrås finalserie.

Skulle Lander välja Timrå så snackar vi eufori. Då kommer det bli åka av kommande vinter!
+18
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Spock: Ja, om det blir så att Lander väljer utlandet så kan jag inte låta bli att bli lite besviken.
Det är perfekt att komma hem nu och pengar har han.
+10
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Hela jävla SCB-delen av artikeln översatt med visst oengagemang. SCB = SC Bern.SCB:s sportchef, Raeto Raffainer, är å ena sidan ute efter en assisterande sportchef. Å andra sidan utökas inte bara slipsnissarna vid SCB. Lyckligtvis övervägs också sport.

SCB behöver fortfarande två utlänningar. Raeto Raffainer beskriver sin strategi på följande sätt: «Vi har bara pengar nog för en mycket bra utlänning. KHL-marknaden har nu öppnat sig och vi hoppas att vi hittar spelaren där. Fonderna är begränsade vad gäller den andra utlänningen och vi väntar antagligen lite med att agera där. "

I och med öppnandet av den ryska marknaden är SCBs huvudsportchefs drömspelare nu tillgänglig: den svenska centern Anton Lander. En välrest ledare med framträdande i nästan alla större ligor i världen: 215 matcher (35 poäng) i NHL, 203 matcher (177 poäng) i AHL (163), 199 matcher (55 poäng) i Sverige och senast 235 matcher (146 poäng) i KHL, där han blev mästare med Kazan 2018. Under de senaste två åren har han varit anfallare för Yaroslavl.

BILDTEXT
Adam Lander (sic.) anses vara en smart och en pålitlig ledare. bild: imago-images.de

Han anses vara en hårt arbetande och smart ledare som vinner "striderna" vid sargen och i hörnen. En bra playmaker framåt och pålitligt i det defensiva bakåt - Allt som allt påminner scoutingrapporterna lite (men bara lite) om Alan Haworth, den kanadensiska ledaren för SCB-mästerskapslagen från 1989, 1991 och 1992.

Anton Lander skulle troligen uppfylla kraven för en SCB-utlänning. Men signaturen blir inte lätt att komma över. Hans svenska moder- och hjärteklubb Timrå har just befordrats tillbaka till Sveriges bästa liga efter två år. Så varför inte åka hem? Raeto Raffainer är långt ifrån en färdig överenskommelse.OBS! "203 matcher (177 poäng) i AHL (163), " Är något fel med i huvudartikeln. Journalisten har missat att ta bort något tal.
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Förstår att Bern är en jäkla frestelse, grymt ställe att bo på, Europas bästa hockeyarena, publiksnitt på 16.000, det är mer än många NHL lag. Och han får en fetare plånbok, är väl knappt någon skatt. Men man kan ju hoppas att det inte lockar allt för mycket..
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Ja, det där är översättningen av den tyska textens sista del.
Men sportchefen för Bern säger att de har redigt med päningan för den första utlänningen.

Den andra utlänningen kan inte kosta vad den vill dock. Där är budgeten begränsad.

Det är ju nämligen så att den Schweizska ligan fortfarande har ett tak på importer så att man inte får ett Americanos i ligan...
+6
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Kanske gammalt...men enligt artikel i ST.nu ska inte J.Lööke nånstans inför nästa säsong.
+5
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: Nubben kan i alla fall inte göra färre mål än vad Zlatan gjorde EM 2016. Värt en chansning?
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Som luttrad Timrå-supporter så går det ändå alltid åt helvete till slut.....AIK i kvarten, klart det går åt helvete. Och vi mot förmodan klarar av det kommer till bli fiasko i semin.. och snubblar vi oss till final kommer lövenspöket skrämma livet ur oss... Så att vi skulle gå upp igen och dessutom få se Lander igen finns inte på kartan.

Fast vänta nu. Vi blåste AIK av banan. Vi krigade ner Vvik och det var vi som körde skiten ur löven. Så det kanske inte går åt helvete med att få Landers påskrift heller....Kanske, kanske har något ändrats i hur historien gestaltar sig för oss TIK-supporters.. Solen kanske fortsätter skina länge till.

Det får rinna lätt ikväll...
+32
Kommentera


Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Ja de hade länkat den engelska texten ihop med ryktet på EP. Rykten på EP kan ofta tas med en del nypa salt och betyder ju inte alltid att en spelare är klar.
Brukar väl dyka upp om det nämnts i tidningar och sånt där som sagt.

Enligt den där tidningen är ju Timrå lika "nära" en påskrift med som sagt.
+3
Kommentera

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Scopulus: vi uppskattar absolut inte Hv, vi tycker det är lite roligt bara att en klubb som slagit sig för bröster(ironi) i 30 år åkt ur finrummet. Jag är säker på att ni kommer tillbaka inom kort. Ni har ju ekonomin till det. Men så jäkla lätt är det inte.
+1
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
"Så laget leka sig till SHL" with a view
Uppladdat:

150x300-img20210512205530.jpg

+7
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Bern samt kloten var efter honom redan förra året med, men tackade nej pga att han spelade i KHL
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: är den texten vad dom baserat hela EP-ryktet på? Måste ju ske nån förhandling eller något konkret kan man tycka.
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Det jag länkat var taget från artikeln fast engelska. Detta blir direkt taget från Google translate.

"Anton Lander skulle troligen uppfylla kraven för en SCB-utlänning. Men skyldigheten blir inte lätt. Hans vanliga svenska klubb Timra har just befordrats tillbaka till den bästa svenska ligan efter två år. Så varför inte åka hem? Raeto Raffainer är långt därifrån."

Jag tycker det verkar långt ifrån klart.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Puckat: Ja vi får nog räkna med att han drar utomlands ett år. Riktigt surt såklart. Nubben får det lite svårare att pussla ihop centersidan iaf.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Puckat: Nog detta översatt. Inget klart vad det verkar alltså.
Uppladdat:

129x300-screenshot20210515-184813.png

+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Ingen Zlatan i EM, kan detta vara ersättaren?
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Lander ryktas till Bern nu enligt schweiziska medier..
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Jag kanske inte ska ha rollen som sportchef och inte heller utnämnas som någon expert, men jag ser gärna att vi behåller majoriteten, laget är A o O.

Vi behöver få in en första line, en center för en tredjekedja, två top 2 backar och en målvakt som kan utmana JJ om första spaden i 50/50-fördelning, resten har vi!
+5
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
sargad: Jo visst. Men å andra sidan är det endel som anser vi ska behålla alla spelare nu bara för att de är ett "vinnande koncept" och bra polare. Det tror jag är att hålla för skygglappar för ögonen. Visst så långt det går är det ju bra, men spets måste in i laget och några måste man kanske låta prova lyckan någon annanstans om det ska gå bättre än 2018/19(inga jämförelser i övrigt mellan dessa säsonger)

I SHL kommer i stort sett alla lag vara jobbigare att möta än Västervik. Då behöver det både toppas och finslipas.
+2
Kommentera

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Om mindre än 4 mån stå vi hä å ranglar!
Låt Nubben gö sitt!!!
Hann hinn rabbuslingar!!
” In Nubben We Trust ” 👍
Uppladdat:

450x253-28674c32-3f95-4fe9-8616-8543024755fe.jpeg

+6
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Nyss hemkommen från 2,5h sök med Missing People.
Men hittade tyvärr inte farbrorn.
Hoppas de hittar honom senare!
Men något helt annat;
Är det någon som har något tips på någon episkt cool TIK-tatuering…?
Känner att det vore en optimal hyllning nu✌️
+7
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Rallarn: Tackar! Läggs på minnet tills vi är tillbaka i finrummet igen 😄
+5
Låst ämne


Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
mikenomad: Det värms hästar med stil inför v75 på Umeåker idag.
+5
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Scopulus: Mikael Bengtsson - Heja Timrå Laget Vi Ska Vinna Och Bekämpa
+2
Låst ämne


Sv: Silly Season 2021-2022
{Flera skribenter}: Tycker att vi gapar efter lite för mycket om vi tror att vi kan skifta ut typ alla 6 forwards i lina 3-4. Det är inte realistiskt och vi behöver också kontinuitet, sammanhållning och hjärtan på rätta stället. Litar helt och hållet på Nubben där.
Som exempel kan man se att Ludwig Nilsson var en viktig defensiv kugge(med lite istid) i ett lag som vann SM-guld. Tror att några av de som vi tycker att vi måste byta ut kan göra ett jobb i nivå med Ludwig och göra det lojalt med knaper istid. Näe, fortsätt bygg L A G Nubben är min åsikt.
+9
Kommentera

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Scopulus: jag ogillar hv... men dendär låten är jävligt bra!
+2
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
RasmusVS: uppskattar att ni gillar HV så mycket att ni sjunger våra sånger 😄 Jag kan ingen Timråsång, vad ska vi sjunga när vi går upp? 😎

Lycka till i SHL!
+21
Låst ämne

2204734 · »