1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520673 inlägg · 6213 ämnen

Forum

2065361 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Silly Season 2020-2021
Kerstin_k: Helt riktigt!
Sen finns det dom som Vill missförstå... det bidrar bara till dålig stämning och gynnar definitivt inte klimatet härinne.
Vad man gör åt det vet jag inte... men jag kommenterar iaf inte såna inlägg och personer längre.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Haha!😁
Hockeypuls reporter insåg att frågan var allt annat än relevant vilket även många andra förstår...😁!
Du kanske nu har mailat Dahlén som du blev uppmanad att göra tidigare så då kanske du fått svaret...😜!
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Clay: gör ni så här när ni är med kärringen på Ica maxi också? Står ni och skriker åt varandra om vem som skulle hämta kylvarorna så att hela butiken hör?

Personliga vendettor borde skötas i privata meddelanden, för allas trevnad.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Corona och dess följder har satt sina spår........ Ge oSs HoCKey Nu!!! 😱🤯
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Tikkare: clay, hubbenorlen, hank, tikare-hsand och alla andra: Det här med text hörrni. Det är fan inte lätt alltså, på riktigt. Antingen har man svårt att få fram ironin, sarkasmen eller humorn eller så uppfattar andra det man skriver som sarkastiskt, ironiskt, översittaraktigt eller bara dumt. Inte lätt. Inte alls lätt.

Jag har varit med här sen början av 2000 nån gång. Osäker på om nivån här inne är så mycket sämre nu än då. Det fanns offerkoftor och översittare då, det finns offerkoftor och översittare nu. Förr i tiden fanns det väldigt analytiska och välformulerande skribenter, det gör det nu också. Ett och annat pucko och troll dök upp här förr, händer lika ofta nu.

Det jag kan tycka har blivit mer vanligt förekommande, har ingen om det verkligen Är så eller bara är en upplevelse, är personliga vendettor mellan två skribenter. Sånt tjafs tillför väldigt lite och bör tas vi pm, mail eller flaskpost. För allas trevnad, liksom.

Men; kanske borde fler läsa sina inlägg en, två eller tre gånger innan man postar. Vem vet? Man kanske kan hitta sig ett stavfel, syftningsfel eller rent av upptäcka att den där ironiska kommentaren inte kommer att uppfattas som ironisk.

Å andra sidan kan man ju också läsa allt. Tycka om allt. Men faaaktiskt - I know; det här kommer låta helt absurt - låta bli att kommentera precis exakt allt som skrivs. Eller åtminstone välja med omsorg vad man kommenterar.

Ja, så tänker jag.
+6
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Nä det har det inte. Men som alltid dyker det upp nån som kör på fel sida av motorvägen och blir förbannad på alla andra jävlar som kör mot hans färdriktning. Det är pretty much vad som sker här
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Clay: kasta sten i glashus Clay. Rannsakning tack!
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Om du tillhör kretsen som tycker att man skall skriva att folk/supportrar sitter och runkar för dom vunnit guld så har du något som inte finns hos alla
Kan man försvara sådan skrift .
Det vet väl du också .
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Godkväll alla Timråiter!

Kan vi inte alla ta det lite piano nu istället för att bråka över absolut ingenting?
"Det är bara käbbel" som en känd modolid en gång sa. Personligen skulle jag kunna klara mig utan käbblet.
Vi nollställer imorrn?

ps. Clay det var lite swoosh på den va? haha
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Detta forum har spårat ur fullständigt.
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Jag har läst dina inlägg många gånger varje dag , du har en skev attityd på folk och vilja trycka ner dom , gärna framhäva dig själv som att veta bättre ,
härskarteknik , liksom vara lite överlägsen .
Var det Kristoffer som skrev det ?
Jag är för bra ..mm
Om inte .. så var det oförskämt skrivit .
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Clay: Du gjorde exakt samma sak mot Don Quijote häromdagen "ÖH, HUR KAN DU SKRIVA ATT FOLK SITTER OCH RUNKAR!!!! DOM BLIR FÖRNEDRAD"
Helt utan att förstå substansen bakom hans inlägg, och tog ut några väl valda ord du kände dig kränkt av för att få han att se dålig ut.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: allt är Coronans fel, folk håller på bli less, hockeyabstinens på det.! Testesteronet måste ut. För lite mussla helt enkelt. Chilla som ungdomen säger..👍
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Clay: Snälla Clay, om du inte vet vad vi diskuterade, varför lägger du dig i? Jag tyckte att det var den framtoningen han hade, jag skrev det i citattecken.


#2065313 · Synct 18x20-logogrm.jpg · 1 timmar sedan
kristoffer: Det är väl mer sättet du lägger ut det på. "Jag är för bra för det här forumet och folket, jag är inte på eran nivå". Det låter ganska illa tycker jag

Ännu en gång tar du ett citat helt ur sitt sammanhang och vrider om det.
+3
Kommentera


Sv: Silly Season 2020-2021
Timråit H-sand: Du pratar om Dahléns framtid. Jag pratar om att Hockeypuls reporter missade en relevant fråga. Är du helt dum i huvudet eller? Hur svårt ska det vara att förstå?
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Om du läser ditt inlägg en gång till och tänker en gång till ..som du skriver till Kristoffer ..
Jag är för bra för det här forumet och folket ,, jag är inte på eran nivå.
Vilken person tror du att du är ,,är du Gud , är du Vi , du har en nivå på ditt skrivande som är rent ut sagt är bedrövligt , tror du stt du har makt över folk på denna sida och ifrågasätta deras skrivande och sedan när det inte passa dig så halshugger man dom ..även mig .
Om du inte förstår så gör du folk illa , du sänker folk hur som helst , ingen ska känna sig liten här gent imot andra .
Ta ditt förnuft tillfånga och sänk ditt skrivande och var vänlig istället som en vanlig supporter .
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Kan inte bli mer retorisk...!
Spelar han inte för Timrå om vi går upp så spelar han inte alls i SHL!👊
BEHÖVS INGEN FRÅGA OM DET...
Nu är detta utrett!💪
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Timråit H-sand: Herregud! Nej, det är inte en retorisk fråga. Snälla nån, läs igenom vad jag skrev. Dahlén antydde att det krävs att Timrå satsar för att han ska stanna om vi går upp. Det gällde alltså spel i SHL, inte Nordamerika. Jag ville endast att reportern ställde en rak följdfråga.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hank: Han ställde en jävla massa ledande frågor. Men just där öppnade Dahlén upp för en kompletterande fråga som aldrig ställdes.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: En följdfråga till Dahlén "Men kan du verkligen tänka dig att spela mot Timrå i SHL"
är ju så retorisk den kan bli...
Skulle han mot förmodan inte spela för Timrå vid ett ev avancemang så är det i så fall pga spel "over there"!
Men går vi upp så lär det nog bli spel i SHL för han, läs TIMRÅ...😁👊!
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Det är sant att vissa diskussioner är fullständiga ointressanta Även för mig. Jag brukar scrolla förbi dem eller logga ut ett tag. Vill man höja nivån står det ju var och en fritt att göra det med sina egna inlägg. Att hacka på andras brukar tyvärr snarast bidra till att sänka den. Vad rykten beträffar är det åtminstone för mig alltid en krydda, i varje fall så länge det finns något att tro på. Brukar bli spännande diskussioner av det. Man får väl utgå från att man har någon slags grund för ett påstående och inte bara killgissar. Om man bara får skriva om aktuell hockey kan vi ju gemensamt logga ut och, eventuellt, logga in igen i september. Tyvärr.
+6
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Jag förstår helt ärligt inte vad som varit så jävla skitilla just de senaste veckorna
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Överlag så pratas det nog 97% om hockey här inne, så helt ärligt förstår jag inte vad det är för forum du vill ha tillbaka som handlar om hockey. Och som du säger själv, det verkar ju vara just en fråga om hockey som fick din bägare att rinna över.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Du har rätt att det varit rätt mycket min pappa är starkare än din pappa senaste tiden. Men gustavs inlägg är väl inte direkt en nivåsänkare? Han har droppat namn som visat sig stämma förr. Släpper han ett intressant namn så vrids ju fokus åt att diskutera spelaren i fråga istf att tjafsa om skitsaker.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Då vill jag förtydliga att det absolut inte var menat så. Jag kanske kom ut hårt men rättvist, i mitt tycke. Men det är bara för att jag är så innerligt less på nivån här inne.

Jag brukar vanligtvis inte tycka att det är så illa som det är nu, och bara för att jag kritiserar det jag tycker är dåligt betyder det inte att jag försöker visa mig bättre än andra. Jag vill bara ha tillbaka ett forum som handlar om hockey och framförallt Timrå IK.

Det var kanske fel av mig att ta Gustavs inlägg som exempel dock, då de finns betydligt värre saker som skrivs här inne nuförtiden, och hans inlägg handlade ju faktiskt om hockey, så ber om ursäkt för det Gustav.

Men när Mike ger ett sådant svar dessutom, på den nivån, då är det fan illa på riktigt.

Nu pallar jag seriöst inte skriva mer.

Ta hand om er.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Jag la inte en stavelse utanför mig själv inför min månadslånga timeout, jag konstaterade krasst att det här forumet tog lite mer energi än det gav mig just då. Därefter har jag, frånsett ett avsteg, valt att hantera det genom att inte gå i polemik med dessa för mig energislukare. Så vänligen värdera inte min delaktighet härinne
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Återkommer möjligtvis till hösten när hockeyn drar igång. Jag ville bara dra mitt strå till stacken och försöka ändra riktningen i vart det här forumet är på väg. Det är inte vad det brukade vara förr i alla fall, den saken är klar. Tråkigt.

Ha så kul ni som blir kvar/står ut.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Det är väl mer sättet du lägger ut det på. "Jag är för bra för det här forumet och folket, jag är inte på eran nivå". Det låter ganska illa tycker jag
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Men herregud. Läs här nedan hur nivån ser ut nuförtiden. Och Mike ska inte snacka, han var snabbast med att lämna när det började gå utför för någon månad sedan.

Ska jag ens behöva ge exempel från de senaste veckorna för att du ska fatta?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Vad synd att vi inte duger att diskutera med. Kan du inte ge oss lite tips? hur ska vi göra för att komma upp på din nivå?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Men häv av dig offerkoftan nu. Det var du som la ribban när du raljerade över gustav9:s inlägg. Vem är du att snacka nivå hit och dit? Jag har varit här i olika skepnader i snart 20 år, kan berätta att nivån varken är högre el lägre idag jmfrt med tidigare. Det här är ett supporterforum, personliga påhopp och direkta hot är inte ok, i övrigt ska nivån vara så bred som möjligt så länge den är ämnestrogen (dvs hockeyrelaterad i allmänhet och Timrå IK i synnerhet). Det är pseudodiskussionernas hemvist och så ska det vara. Här kan man kika in och släppa verkliga livet lite, surra med likasinnade
+9
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Ok. Kan en teori vara att journalisten trodde att svaret skulle vara självklart nej för honom att möta Timrå i shl och därför aldrig ställde frågan?
Jag tror som sagt att han isåfall går utomlands. Men det ska nog till ett väldigt dåligt lag för att han inte skulle vilja fortsätta i klubben han tar upp för andra gången. Speciellt som han inte var kvar förra gången vi gick upp. (Jag vet att du inte efterfrågat vad jag tror men det är mina spekulationer).
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
mikenomad: Och där sjönk du ännu lägre. Synd, du som jag tycker är en av de som kan hålla en bra nivå här inne.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
gustav9: Frisk? Gustav Frisk? Kommer ihåg när Friskan avslöjande olika saker
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kristoffer: Hoppla, här var det snarstucket vill jag lova, lite tjejsur dårå. Undrar vem som är 5 år. Från hjärtat dock: Hej då!
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hank: Jag har aldrig frågat vad du tror om Dahléns framtid. Jag saknade en följdfråga från Hockeypuls.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Bristen på förståelsen är intressant. Jag lägger fram en åsikt om avsaknaden av en följdfråga, men får svar på något helt annat. Som om jag skulle kritisera SMHI och säga:
”Det regnar idag, men SMHI sa att det skulle vara sol”
Och får svaret: ”Vad är det för fel på regn, jag gillar regn”
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
mikenomad: Okej, så man behöver bara vinna ert förtroende sedan är det bara bajsa ut alla namn som finns lediga på marknaden så köper ni det rakt av?

Jättebra om Gustavs rykten brukar stämma (inget jag märkt av hittils personligen dock) men det tar fortfarande inte ifrån min inställning att jag tycker det bör vara högre krav här inne för diskussionsvärdet.

Eller är det bara jag som tycker forumet börjar spåra ur och tappa i kvalité på senaste tiden? Var det inte en anledning till att du själv lämnade för ett tag sedan Mike?

Kanske dags man borde göra samma sak, för just nu sänker jag mig fan till övrigas nivå här inne, när allt jag egentligen vill ha är lite högre kvalité på de få inlägg som fortfarande handlar om hockey.

Då kan ni fortsätta hålla er till penismätning med Modoiter, inlägg utan substans, folk som skriver som de vore fem år gamla och tjafs mellan våra egna supportrar.

Tack och hej.
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Ok, tack. Men jag anser att jag försökte svara dig vad jag tror på din fråga gällande Dahléns framtid. Det är dock bara han som vet säkert vad som skulle hända i denna hypotetiska situation.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Ok. Jag var som sagt inte ute efter att diskutera vad Dahléns nästa flytt blir. Jag ifrågasatte att Hockeypuls inte ställde en given följdfråga.
Det kanske är en arbetsskada, och något jag borde ha tagit upp i ett annat forum.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hank: Ger upp? Du har kommit med en sunkig och för länge sedan överspelad referens till Kolan, samt ett inlägg som varken gör från eller till. Bra jobbat!
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Okej. Det jag tror är att han drar utomlands om han inte kan tänka sig stanna i Timrå i SHL.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Synct: Som sagt. Jag var inte ute efter att diskutera detta på annat sätt än att jag önskade en rak följdfråga. Om Dahlén ens antyder att han kan tänka sig att spela för nåt annat lag i SHL, om Timrå inte satsar tillräckligt, så hugger man på det.
Men så är jag journalist också.
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: jag ger upp, du får maila honom denna fråga.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Okej, det är en jättebra fråga till Dahlen, jag skulle inte ha spekulerat i vad jag tror om det, speciellt inte i ett diskussionsforum.

Du kanske inte skulle ha tagit upp det här om du inte vill höra några åsikter om det.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hank: Återigen. Vad vi tror och antar spelar ingen roll i det här fallet. Våra åsikter och vår bild av honom är baserade på känslor utifrån vad han har gjort för klubben hittills. Men med tanke på vad han sa i podden så önskade jag en följdfråga.
Han får frågan: ”Når ni SHL, blir du kvar då”
Han svarar: ”Det är klart att det är ett alternativ, om det kommer in spelare som...jag går ju inte upp för att komma sist i Elitserien, utan då vill ju jag vara med och utmana om att gå till slutspel.”
Sen får han frågan om han vill ha nån sorts garanti för att han ska vara kvar.
Han svarar: ”Ja exakt”
Jag ifrågasätter inte hans kärlek till Timrå över huvudtaget, så referenser till Kolan är helt överflödiga.
Det enda jag efterfrågade var en rak följdfråga:
”Men kan du verkligen tänka dig att spela mot Timrå i SHL?”
Om inte annat för att räta ut eventuella frågetecken som kan ha uppstått.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Ja, det är väl en bra fråga att ställa till HAN som du tog upp, du verkar vilja ha svar här, vi andra kan väl bara spekulera som du, och återigen, NEJ, jag tror inte han går till ett annat SHL-lag. Efter allt han sagt och vad han gjort, tror du verkligen han är den som står rakryggad och värmer upp i ett bortaställ 2 meter framför ståplats? Du tycker verkligen inte hans handlingar talar för sig själv?
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
hubbenorlen: Då tror jag han svarat nej, isåfall tror jag han går utomlands. Detta baserar jag på hans handlingar sista åren.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hank: Töntig liknelse. Jag har inte Ifrågasatt Dahléns engagemang i TIK. Men om han själv säger att han vill ha nån sorts garant för att vi satsar uppåt vid ett eventuellt avancemang, för att han ska spela med Timrå i SHL, så borde en rimlig följdfråga vara: Men skulle du verkligen kunna tänka dig att spela emot Timrå i SHL?
Kommentera

2065361 · »