1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

509270 inlägg · 6206 ämnen

Bästa inläggen


Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Det börjar närma sig. 4 dagar kvar tills att pucken släpps i ett kokande NHK Arena.

Brattström (Svedberg)

Hampe - Nielsen
Kinnvall - Jalle
Harde - Carlson
Falk

Wedda - Palmberg - Salle
Hållander - Ludde - Törna
Ohlsson - Madsen - Collberg
JP - Olofsson - Galló
Boyce

Tack för kaffet.
+14
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Riktigt trevlig video st la upp om kvalet nyss. Många intervjuer där man får höra tankar från både spelare och tränare. Gillar intervjun med Salmonsson där han säger att han redan fått ett Timrå-hjärta. Nubben resonemang angående säsongen med värvningar, tabellplacering och framtidsplaner köper jag faktiskt med hull och hår, även om jag vet att vissa tycker att saker borde ha skötts annorlunda.

Lite lite kritisk till det Freddan sa ångående målvakterna är jag dock. Hade svedbergs problem varit att han släppt in för många mål på grund av samspelet med utespelarna hade det varit en sak, men hans största problem har varit hur arg, aggressiv och irriterad han varit. Hans kroppsspråk utstrålar inte trygghet precis, ogillar speciellt då han hänger i ribban och ser ut som att han inte ens bryr sig.

Därimot är det extremt positivt vilken syn spelarna verkar ha på Timrå. Alla som kommer hit får hjärta för klubben och alla som är här vill satsa på laget över sikt och inte bara för säsongen. Där kan vi supportrar ta på oss lite cred faktiskt. Speciellt ni som står i klacken match efter match och sjunger.

4 dagar kvar nu och jag längtar ihjäl mig. Just nu vill jag bara att de ska kicka igång och att dom helst spelar alla matcher som ett långt jävla maraton så jag får veta hur det går. Hockey har aldrig varit jobbigare men så jävla spännande som nu. Jag är hoppfull!
+13
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Håller helt med. Det känns som om de redan är mer än nöjda med säsongen. Tvärtemot hur Ni var ifjol.

Tror inte jag kommer vinna lika mkt på er dessa matcher som jag gjorde emot Karlskrona .Men pengarna kommer garanterat sättas på er i matcherna framöver
+10
Kommentera