1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

504210 inlägg · 6187 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Timrå gör en ok match men slutet förstör! Palmberg, Rensfeldt, Hållander mycket bra. På den här nivån måste man ha den där målvakten som gör de avgörande räddningarna, tyvärr har vi inte det just nu. En ny back och Hauke tillbaka så klarar vi kvalet!
+11
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Bragd-Birger: Mycket jobbig situation för Timrå IK nu. Niklas Svedberg håller inte i SHL det ser vem som helst. Som förstemålvakt så måste han prestera bättre. Spelet han visar upp är helt enkelt för dåligt.Nu måste Freddan ge Brattström chansen!
+11
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Tikkare: problemet med att hålla på Timrå IK är ju att man får upp hoppet varje jävla match. Spelar hur bra som helst i 40-50 minuter för att sedan haverera totalt. Att man måste tugga valium som timråit är varken överdrift eller skröna.

Sen tycker jag många här är jävligt orättvis i sin analys om laget vi har i år jämfört med laget vi hade ifjol. Visst var hauke en jävla vägg ifjol, men han hade också bättre förutsättningar än vad svedberg har i år.

För det första hade hauke lättare motstånd, sen satt försvarsspelet bättre för den nivån de spelade på också. Hauke hade dessutom harvat i Sverige i några år innan han kom till oss.

Medans svedberg kommer från en relativt framgångsrik karriär utomlands till ett totalt bottenlag. Omställningen att åter spela i Sverige med alla förväntningar han har på sig gör det förmodligen inte lättare heller. Sen är nivån högre också.

Minns ingen kvalet till shl? Då vi för första gången på hela säsongen möter shl motstånd börjar hauke släppa in mål som aldrig någonsin skulle gått in annars, jag minns också att många hade samma reaktion då som nu (låt brattström stå).

Mer från kvalet då, vi hade problem med indianare, framför allt från parks och dahlrot men även andra fick ganska mycket skit under dom 4 första matcherna mot KHK. Sen steppade laget upp rejält men enligt mig var det ett fåtal spelare som bar laget på sina axlar dom 3 sista matcherna (Dahlen, gallo, Wedin framåt och Larsson och han jag tappat namnet på men som slängde sig och bröt ett friläge som Olofsson sen kunde avgöra matchen på)

Med de sagt så frågar jag er, är laget verkligen sämre överlag än vad det var ifjol? Jag tycker inte det iaf. Vi spelar mot mycket bättre lag i år och det måste man ha i åtanke.

Och MED DE sagt så tycker jag också att svedberg fokuserar på fel saker. Han måste släppa allt utom att rädda puckar. Då han börjar irritera sig över skitsaker blir han jävligt sprättig och då går allt möjligt in.

Ber för övrigt om ursäkt för mastodontinlägg.
+8
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Kerstin_k: Hoppas Freddan satsar på Bratten resten av säsongen. Han har alla fall potential att blir riktigt bra. Svedberg är sämsta målvakten i SHL.
+7
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Matsg: man förväntar sig såklart mer av målvakterna, men att de hamnar i fokus en match som denna är ju nästan parodi. Kvitteringen?? Hur fan kan så mkt gå fel på så kort tid, i båda zonerna i matchens viktigaste skede!? I fotboll hade fan detta blivit föremål för misstänkt matchfixning! Pinsamt uselt!
+6
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Smokey: Jesper Dahlroth , allt är förlåtet
+6
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
kulltorp: Euforin efter avancemanget la sig ganska snabbt sedan Nubben drog ner förväntningarna till below zero om man säger så...
+5
Kommentera

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2019-01-19
Svedberg mot Rautio, deal?
+5
Kommentera