1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543536 inlägg · 6213 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Apropå nånting...
Captain Crash: angående Rattie så var det väl vad många här inne gissade på också. Att han skulle falla bort när han inte får en gjuten plats i PP och poängkedjor. Tror det var ett helt och hållet själviskt, och sunt, resonemang av Rattie i så fall. Hans marknadsvärde sjunker ju när han får mindre chans att sluta högt upp i poängligor osv. osv.

Angående Dahlén så låter det spännande att han kan vara aktuell för oss igen och slantarna ska ju bara upp på bordet om han vill spela för oss. Däremot har han ju aldrig spelat i SHL så det ska i så fall bli spännande att se om han kan ta en lika framträdande roll som han haft hos oss tidigare. Försiktigt optimistisk till den möjligheten.
+8
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Han betydde otroligt mkt men av de två var såklart förlängningen av Hanzl prio 1. Annars tycker jag en annan hypotetisk fråga är intressantare: Vad hade hänt med TIK utan Freddan från start?
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Behöver ju inte handla om vad man tycker om personen men att Freddan aldrig skulle stått i båset öht när serien startade står jag för. Han skulle inte varit kvar efter förra uttaget och jag ser det absolut inte som hans förtjänst att vi gick upp förra året. Som jag skrivit; vi fixade SHL-avancemang t r o t s Freddan, inte tack vare
+6
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Vi vinner serien. Vi är bäst helt enkelt
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vår centersida måste vara topp 3 i SHL.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tycker inte om att prata illa om folk, men Freddan hade bekymmer den här säsongen. Som tur var så redde allt upp sig.
+5
Kommentera