1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

500861 inlägg · 6180 ämnen

Bästa inläggen


Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
Veteranolle: I kväll står jag där och håller på mitt Timrå och hoppas på poäng. Jag hejar och stöttar alla i dom röda tröjorna oavsett vilket namn som står på tröjorna.Jag håller på det lag vi har idag, jag står inte och tänker på det lag vi har haft eller kunnat ha.
Är helt övertygad om att alla gör sitt bästa och för mig räcker det även om det inte blir poäng i varje match.
Vi har ingen serielunk som många lag och supportrar upplever, för oss är varje match och poäng en överlevnads fråga. Jobbigt och spännande i varje match men är det inte så det ska vara ??
När vi vinner är det lätt att leva.....förlorar vi är allt skit till nästa match för då tänds hoppet igen.....visst är väl hockey helt underbart !!!
Om tomten finns så önskar jag mig att Timrå spelar i shl nästa säsong och att Modo går upp för finns det något skönare att vinna slaget om Västernorrland . Det sista får kallas svammel av den som vill,
Heja Timrå ,Boyes,Berglund och övriga i laget !!!!
+17
Kommentera

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
JanneH: Årets upplaga av Timrå Ik är ett bra allsvenskt lag som skulle ha legat i topp i den allsvenska tabellen och troligen gått till SHL kval.
Nu får vi kämpa för varje poäng i SHL och det har vi gjort bra hittills och än är vi inte avsågade. Vi har det lag vi har och vi kan glömma någon förstärkning som gör någon större skillnad.
Nu stöttar vi laget och gör vad vi kan för att vara den där sjätte spelaren som kan vara tungan på vågen i jämna matcher.
Ge inte upp hockey vänner utan tänk på Jonathan Dahlén....han skulle aldrig ge upp och det ska inte vi heller.
Vi ska spela i SHL även nästa säsong och gärna derby mot Modo men det ser dystert ut även för dom.
Heja Timrå !!!
+14
Kommentera

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
Tittar in här lite snabbt och frapperas av mängden läktarcoacher, och en smeknamnshysteria som.. ja, vad är meningen med det?
Jaja, det ska väl va så då :)

Viktigare dock , alla till ladan imorrn mot SAIK!!
Dom har varit starka på slutet och vi måste ta till allt vi har, publiken inräknad!

Forza TIK!!
+6
Kommentera

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
Sputnik: Jimmy Hamrin är i senaste avsnittet av Tinråpodden inne på just matchningen av Drugge. Även han är väldigt fundersam på vad man håller på med i Timråstaben.

Som Jimmy säger, ge Drugge en match med 15 min istid och låt han visa vad han går för, det finns andra backar som inte håller måttet ändå.
+5
Kommentera

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
TIK-Lund: Hahaha!!! Han väljer alltså att köra Drugge i BP?!? Sen låta Hardegård få fortsätta i PP istället för att sätta in Drugge där han har sina styrkor i spelet, kan knappast bli sämre än Hardegård i PPi allafall. Man får ju ångest varje gång killen har puck vid offensiv blå... Kan nån vänlig själ förklara den logiken för mig? 🤔
+5
Kommentera