1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

525286 inlägg · 6215 ämnen

Bästa inläggenSv: Apropå nånting...
Costanza: få se nu , ni slog Väsby med 7-2 , som i sin tur slog löven med 5-3 häromdagen...som slog BIK med 7-1 , som i sin tur slog Tingsryd m 7-5 , som vann mot vita hästen med 9-3 som ändå slog MoDo med 7-0. :-D

undrar vilken spåkula man behöver för att kunna tippa några resultat alls i framtiden...
+18
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Exakt så👍
Vår sportchef sa ju till och med detta, ”hade han inte behövt åka tillbaka till Boston, hade han spelat med oss”

Ingen (inte ens Umebor ) trodde väl Steen valde löven före FBK!?

Att sen gå ut och säga vad som sades hör väl till, men ingen sansad trodde väl på Steen i löven hela denna säsong?
+13
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Läser förövrigt att nån skriver på Twitter att han förstått att Olfosson princip kommer spela gratis kommande 2 år. Vet ej sanningshalten med med tanke på Nubbens uttalnde om att det inte kommer påverka ekonomin, så kan det säkert stämma. Med rådande Pandemi och täta föräldrar så kanske han väljer tryggheten för att få utvecklas där ham trivs som fisken i vattnet till minimal peng.
+12
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PezN: ”Vi är så smarta och duktiga för vi har minsann skrivit över hela säsongen” var alltså värt ingenting.

Heja Boston!
+9
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
PezN: Äntligen! ”Skrivit kontrakt över resten av säsongen”, haha!
+8
Kommentera

Sv: Timrå IK - Väsby IK HK 2020-11-27
Knylan: Ser med tillförsikt fram emot vad JO kan erbjuda. Han var bra sist han lirade här och stämmer en promille av det han säger i intervjun på hemsidan borgar det för en kvalitetsökning.

För det var ju så sist det begav sig; lite valpig i spelet och lite "unga" beslut stundom.
Ska bli roligt att se honom i rött och vitt igen. Och precis som du säger; spännande kedja. No doubt.

Däremot har han stora skor att fylla - om det nu är vad han ska göra. Både Lundeströms och Bogqvist var klasslirare på den här nivån. Där framför allt den förstnämnda är svår att ersätta.

Vi får i alla fall en första bild av honom imorgon. Sedan inbillar jag mig att han inte kommer att glida in och tokdominera från start. Han lär väl behöva nån match att komma in i grejerna.

Väsby imorgon känns som en mardrömsmotståndare så här efter två miljoner - känns så i alla fall - veckors uppehåll. Hur är läget i Timrå? Har man konserverat formen? Kommer avsaknaden av nhl-lirarna att vara stor?

Sjukt skönt att det äntligen är dags igen!
+7
Kommentera

Timrå IK - Väsby IK HK 2020-11-27
Äntligen! Väsby må vara det tabellmässigt sett sämst placerade av de tre lag i ligan som har VIK som initialer, men de kändes ju fram till matchen i onsdags som det mest formstarka. Återstår att se vad fan det egentligen är frågan om.

Kedjan Madsen - Olofsson - Hartmann känns nästan hysteriskt intressant på förhand.
+7
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: Haha vem trodde på det ens. Större chans tomten finns på riktigt än att han stannat hela säsongen i Löven. Hade det varit flr hela säsongen så hade han varit i FBK redan. Skönt att Timrå inte var lika beroende av NHL lånen som löven varit. Vi har seriens bästa forwards enligt mitt tycke, med eller utan lån. Nu blir det ännu mindre konkurrens utan Steen i Löven. Sen är det väl bara fråga om innan Grundström drar med.
+7
Kommentera

Sv: Timrå IK - Väsby IK HK 2020-11-27
Timråhej: Knepigt sånt där när de går ut och säger att han är frisk och fräsh men spelar ändå inte och sedan hävdar de integriteten som skäl. Blir ju bara en massa spekulationer. Har han dragit i sig snö igen? Pissat i Freddans skor? För är han petad på sportsliga grunder så brukar de ju normalt säga det och jag får känslan att det är ledningen som tar beslutet att han inte ska spela
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: jag gissar på hemmamatchen den 16 december.....
lite påskyndad nödlösning så namnlappen sitter fast med dubbelhäftande tejp och lossnar i tredje bytet.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Fagemo kallas hem från SSK. Där har vi ett lag till som kommer falla likt Hästen utan sina lån. Har för mig jag läst att SSKs lån stått för ca halva totala målskörden hittils.
+5
Kommentera