1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581384 inlägg · 6216 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Apropå nånting...
Vänder mig till Timråfamiljen!
Min mamma somnade in igår natt efter en plötslig och kort sjukdom. Hon var inte jättemycket för hockey, men älskade när Timrå vann eftersom hon vet hur mycket det betydde för mig och min bror. Fick ofta SMS efter nyheterna och sporten på TV, om Timrå vunnit.

Denna vinter kommer jag behöva vår rödvita kärlek mer än någonsin, eftersom jag är helt trasig inuti.

Ta hand om era nära och kära. Berätta att ni älskar varandra någon gång extra. Ta hand om er 💔🤍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vi gör en provisorisk omröstning.
Alla som VILL ha tallarna på bröstet… gillar detta inlägg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vet inte om det noterats här, men en Timrå-spelare blev OS-mästare i natt.
Grattis Maja Åkerlund till guldet i ungdoms-OS!
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
cloon:Föralltid en av oss, Ante ❤️
Uppladdat:

450x300-img4911.jpegimg4911.jpeg

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
LYSTRING! På onsdag 19:00 möter vårat damlag Modo hemma. Vi samlas på Västra stå och sjunger fram damerna till seger och visar dom vårat stöd. Inga ursäkter. Sprid detta vidare till nära och kära. #timraik
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Har precis raderat ett stort antal kommentarer kopplat till ett jättemärkligt inlägg om Dahléns kött och potatis och Eronens problem med flaskan.

Nån gräns för vilka "rykten man hört" med endast "trust me bro, I know" som källa finns det ändå.

Dela gärna rykten och sånt, men ha i alla fall en gnutta backning för det.
Kommentera

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2024-01-20
Det här måste ju vara en sportchef som hela laget gillar? Han sätter sig alltså och kör ner Hållander trots att han själv inte planerat att åka ner. 16 timmar t o r. Som Hållander säger ”Han gjorde det för att han är snäll”.
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Gamle goe Gallo har koll på läget 🤗
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: bra initiativ av ST. Och jag måste säga att jag känner stort förtroende för Kapanen, och det han gör för Timrå. Även Jokinen känns oerhört seriös! Frugan och jag köpte säsongskort, gick på 15000. Men det kommer det att vara värt! Nu gäller det bara att dom fyller upp dom vakanta platserna med kompetenta människor!
Kommentera

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Rip Kirby: Har man varit borta härifrån större delen av vintern och kommer tillbaka lagom till slutspelet för att upptäcka att stämningen här inne är på HV-nivå. Vad är ni för dysterkvistar? Visst, lägstanivån har varit alldeles för låg den här säsongen, högstanivån har varit bra.

MEN, nu är det slutspel. Jag är tillräckligt gammal för att ha fått uppleva nästan alla år i division 1 norra, tillräckligt ung för att komma ihåg säsongen när vi förlorade 3 av 4 derbyn mot sundsvall i hockeyallsvenskan, tågade till kommunhuset med fackla i näven när det höll på att gå åt helvete på riktigt.

Gaska upp er nu för fan. "Den som ger upp nu kommer jag aldrig att förlåta"
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Varit på partnerfrukost med Timrå IK. Väldigt trevligt men det mest intressanta var kanske inslaget där Kimmo gav sin syn på resultat hittills, och framtida ambitioner. Kan sammanfatta lite:

•Eftersom serien är så jämn så ser han det som godkänt att vi endast har 2p upp till 2:a plats.
•Inte nöjd med bortaspelet, något de jobbar på för att förbättra.
•Har nu under uppehållet träffat varje enskild spelare som utvärderat sin egna insats och vad man kan förbättra.
•Ingen fara med Eronen. Försiktighetsåtgärd att ta av honom mot Växjö.
•Juolevi var en ren ekonomisk fråga. Att signa honom nu hade tvingat dem att göra sig av med någon befintlig spelare, och det var man inte villig att göra. Han betonade dock att det är läget -just nu-. Vilket gav mig uppfattningen att värvning längre fram är det öppet för.
•Tycker att bägge målvakterna har några nivåer till, men som gammal målvakt själv medger han att de har haft ett par otacksamma matcher, med olyckliga mål där vi varit det dominerande laget. Han var dock väldigt trygg med att de kommer vässa till sitt spel.
•Siktet är givetvis topp 6. Just nu har vi ett poängsnitt som vanligtvis räcker för en sån placering, men man har även ambitioner att öka poängsnittet. Betonade igen att komma tillbaka till förra säsongens bortaspel. Och att varje poäng i år kommer vara livsviktig.

Kimmo get en lugn, trygg bild. Han och Ante verkar ha tät och bra kontakt.

Sedan ställdes frågan om omsättningskravet. Laget är väl införstådd i vad som gäller, och det har man varit ett tag. Inte oroliga för att inte klara av detta, men det är väldigt små marginaler så det gäller att man följer budget och planerar sina ageranden. Kanske lite standardsvar men fick ingen uppfattning om att något ser riskabelt ut nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
"Erik Gustafsson är inne på sin sjätte säsong i Luleå. Och fler blir det.
Enligt uppgifter till Expressen är parterna nu överens med varandra om en fortsättning, och mycket pekar på att Gustafsson nu avslutar sin karriär i klubben."

Puuuh - då kan man äntligen andas ut då
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nu har jag hållit käften i över en vecka, av återigen konstanta hån/klankningar/konstateranden av Nubben.

Inte någonstans senaste veckan, så fort han kommit på tal, har jag sett NÅGON flika in hur jävla tacksamma vi ska vara för denna man. Som slitit som ett djur och mer eller mindre jobbat gratis under våra mörkaste stunder med hot om konkurs. Behöver jag påminna om att han la grunden för det lag vi har nu, och höll oss kvar?

Jag för köpa att denna fäbless existerar, att berätta hur glad man är att han inte är kvar i vår klubb. Tro mig, vem, VEM vet inte just nu att denna skilsmässa nog var för det bästa?
När räcker det? Han är en av människorna som gjort att vi är där vi är just nu. Kan vi snälla bara nöja oss med att det var rätt i tiden att vi gick skilda vägar? Varför sparka på en klubbikon som redan ligger ner?
Kommentera

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2023-09-28
Bragd-Birger: Tecknen är tydliga. Argumenten börjar byggas på hög. Kan detta vara säsongen? Säsongen då stjärnorna står helt rätt?! Som vi har väntat på det här, ska drömmen bli sann? Ska vi äntligen få skåla i champagne och festa hela natten?

Jag pratar så klart om säsongen då OINK ÄNTLIGEN ska åka ur SHL!
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Fin match! Kul att det finns såna här känslor i Västernorrland igen.

Varit på den värsta begravningen jag kan föreställa mig idag. Ödmjuk inför det mesta, men hockeysäsongen 23/24 blir nog den viktigaste i mitt liv! Framförallt för att kärleken till Timrå möjliggjort så fina och värdefulla relationer med människor jag aldrig annars träffat. En familjekänsla man knappt kan beskriva med ord.

Inte ens en vecka kvar. Nu kör vi ❤️🤍 Glöm aldrig att ni är älskade personer.
Känslomässig rant out!
Kommentera

Sv: Silly Season 2023-2024
Grattis som fan JJ och Timrå! Från "osäkert kort i SHL" till VM-målvakt på en säsong. Inte illa pinkat 👏
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-11-25
Senaste nytt ifrån SHERIFFENs far!
Hann träna mä lage på måndag!😍
Dä rinn lätt I Strupuslingen I Göteborg ikväll 🥳🧑‍🎄🎅
Skål tamjefan 🥳🥳🥳
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
AB har kartlagt kommundopingen i SHL. Föga förvånande toppar Modo och Växjö med bred marginal. Modo håvar in ca 16 millar årligen, motsvarande siffra i Timrå är 875000. Lag som Frölunda och Malmö får nada

Det är lättsamt att slå sig för bröstet hos länsgrannen för sin fina ekonomi under de premisserna
Kommentera

Sv: Silly Season 2023-2024
mikenomad: Har hört lite smaskiga rykten att en riktigt bra back med NHL/AHL rutin är på väg in. Vågar inte gå ut med mer info än men hoppas det stämmer! Behövs verkligen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2024-25
mikenomad: Nu har Lilla farbrorn flyttat 100k till min föredetta chef som kommer att baka in dom i den sponsring han är inblandad i (SCA) blev lite snål hade ju lovat tvåhundra men jag hoppas verkligen att pengarna kommer till nytta någonstans i TIMRÅ IK🇺🇿🇺🇿🤠😎💸
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Bee: Vissa spelare förtjänar lite mer än bara "Tack för dina insatser och lycka till framöver" tycker jag. Typ "du var en stark bidragande orsak till att vi tog klivet upp igen och nu är en etablerad SHL-klubb. Ditt namn kommer föralltid finnas med i historieböckerna. Tack Albin!"
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-01-06
Det var fel DHL kedja vi hypade inför säsongen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2024-25
falconuggla: Han spelar väl i USA:s landslag och bor där? Var man är född kan man ju inte själv rå för. Se på alla som är födda i Övik…
Kommentera

Sv: HV71 - Timrå IK 2024-02-22
EA måste ändå hyllas för sin insats igår. Jag tycker han gick bort sig och lämnade "sitt" område som back ett antal gånger igår men likt förbenat var han inne på 0 mål bakåt. Absolut att alla han spelade med, särskilt Didde, ska ha eloge, men EA förtjänar ändå en klapp på axeln för bra arbete.
Låst ämne


Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Sinnessjuk jävla seger. Saknar ord. Hjärtat håller på att hoppa upp i halsgropen.

Här någonstans förstod jag att vi skulle vinna:
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-11-25
Ah...finns få saker som är lika sköna som en lång, djup trepoängssömn. I synnerhet efter en...två...eller tre...drygt...3-poängswhiskys.

Men, som alltid vid sådana här tillfällen bör vi komma ihåg Mr Wolfs visdomsord: "Let's not start sucking each others dicks quite yet".
Gårdagens match var en skön Lisa för själen, men den var inget stort steg framåt. På vissa plan var den det, på andra status quo. Viktigast dock: den var inget steg b a k å t. Möjligen betyder det att vi nått vårt rock bottom. Likt alkoholister har vi i s f äntligen möjligheten att därifrån ta oss uppåt.

Om vi börjar med det som, enligt mina ödmjuka åsikter, var steg framåt skulle jag säga:
1: mindset. Det märktes att laget var lite förbannat och mer redo att ge sig in i skiten, t i l l s a m m a n s. Man slet för varandra. Underbart att se kampen redan från nedsläpp. Inget "stå på hälarna, hålla positionerna och överleva första 10" här inte.
2: lite bättre fördelning av istiden mellan kedjorna. Till stor del en effekt av att man hade en (skör) ledning att försvara i 3e, men jag gillade att 4e fick spela lite mer på bekostnad av, främst, Jontes kedja. Timrå måste få en bättre total fördelning av grit på bekostnad av flair, och det tycker jag att man fick igår. Istidsfördelningen är en liten faktor till det.
3: spelet utan puck. Tycker att man höll ihop laget bättre och utmanade mer i mittzonen. Lite bättre avvägningar i offensiv zon när det gäller forechecking. Vi hamnade sällan med två på avstånd och lätt överspelade checkare, utan man kröp hellre tillbaka för att utmana puckhållaren i samlad tropp i mittzonen. Mycket bra!
4: tålamodet. Det brast ett antal gånger (ja Rindell, jag tittar ganska mycket på dig nu), men jämfört med HV-matchen var det betydligt färre offensiva chansningar där en tappad puck/missad pinchning/lämnad position innebär direkt livsfara bakåt. Här finns väldigt mycket att fortsätta att jobba på, men likväl: gårdagen var ett litet steg i rätt riktning.
5: målvaktsspelet. Egentligen tveksam till att ta med den punkten eftersom, i ärlighetens namn, Frölunda till stor del gjorde en Timrå här. Dvs förvandlade motståndarväktaren till en omutlig fantom. Lägg därtill grymt flyt med målram och puckstudsar. Icke desto mindre: han höll nollan, och det är alltid en prestation. Jag tyckte också att han såg fokuserad ut hela tiden, och noggrann i placeringen. Räddningen med axeln högt uppe i första krysset på Strömwalls (?) skott t ex var kliniskt metodisk.

Sen har vi en hel del som hamnar på status quo-kontot. Några highlights:
1: märkliga coachningsbeslut. Jag vet inte vilken sida Mieho vaknat på igår, men han var rätt bedrövlig hela matchen. Spelmässigt är en sak, men jag tyckte han var en av få spelare som föll ur ramen inställningsmässigt. Gled i hemjobbet, gled i offensiven, gled mot båset vid bytena. Utvisningen på slutet där i 3e var väl crescendot på hans insats för dagen. Eller, borde ha varit. Obegripligt nog fick han fortsätta att spela, inte bara i 3e perioden fram till utvisningen utan även e f t e r den. Nu gjorde han såklart mål i öppen kasse, men: jag kan inte förstå hur Miehos usla inställning inte på något sätt renderar i en åtgärd från Ante et al.
2: uppspel/omställningar. Det går fortsatt alldeles för långsamt och är alldeles för lättstressat när man ska ta sig ur egen zon. Vet inte riktigt hur man ska komma ur det. Ifjol löste man det genom att hela laget fick en lägre utgångspunkt och var mer kompakta vid uppbyggnaden, vilket gjorde det svårare att checka fast backarna. Problemet är att det gjorde oss ä n n u långsammare i speluppbyggnaden, genom att det blev lättare att få ner farten på oss genom mittzonen.
Det är så jävla märkligt att Svensson är en av backarna som lättast kan hantera spelet där backarna har större ansvar att själva lösa forechecking och uppspel. Han borde ha älskat fjolårets "center agerar libero"-spel där sarg-ut var default. Men det gjorde han inte. Han trivs bättre i år, liksom han trivdes bättre 21/22. Märkligt.

Osv. Skriver på mobilen, men misstänker att det här börjar bli långt och ska föschöka avrunda.
En grej till bara: kul att se Jonte ha lite bättre tramp i spelet utan puck. Han vann fanimej t o m en riktig, rejäl närkamp vid sargen där en gång. Snyggt! Fortsätt så.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Mieho > Folin
Låst ämne

Sv: Silly Season 2024-25
Vi tog hem trippeln iaf
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Kommer en intervju på ST inom några dagar med Dahlén så då får nog många svar på en del frågetecken kring både hans egna och lagets säsong. Vet att det varit en tuff säsong personligt för honom med dödsfall på en närstående och sjukdomsbesvär så man blir rent av ledsen att läsa alla kommentarer om Jonte. Finns ingen som brinner för den här klubben så mycket som han gör och han är en människa han också så klart att det har påverkat hans säsong
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Här kommer Walli

Från "annan klubb"

"Efter en ettårig sejour på annan ort (?rodroM) vänder han tillbaka till Timrå IK!"
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
En fågel har viskat i mitt öra att en förlängning med Hanzl är done deal. Nu visar vi att hockey ska spelas med 5 fingrar imorgon. 🥳
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
The great one: Riktigt snygg seger
Man får gratulera från solstaden

Nya tag på lördag
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Ok, lite rykten som ni får ta med en nypa salt. Men någon som känner en i laget ska ha sagt att Juolevi fått ett kontraktsförslag från Färjestad om att gå dit efter landslagsuppehållet i november. Nu det roliga: Juolevi lär ha skrattat och kastat kontraktsförlaget i papperskorgen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
SebastianH: Vill inte bidra till någon ryktesspridning eller vara en i mängden som slänger ur sig ett one hit wonder inlägg MEN jag har hört att en givande dialog på Hanzl pågår.
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Växjöprodukten önskar Timrå lycka till inför säsongsstart, och meddelar att han kommer följa Timrås säsong på håll 🤍❤️
Uppladdat:

450x300-img6026.jpegimg6026.jpeg

Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Dubbeld: önskar att jag skrivit snabbare. Oavsett de senaste tongångarna så tycker jag Lundin ska ha ett stort tack för att ha varit med och tagit oss från HA till mittenlag i SHL
Kommentera

Sv: Åttondelsfinaler 2024: Timrå IK - Rögle BK
Oavsett utfall ikväll kan jag ändå säga att idag har varit en jävligt bra dag.

Idag föddes två nya timråiter! Att dom föddes i övik är jag lite klyven över, men säga vad man vill om övik så har dom ett otroligt bra sjukhus med extremt duktig och trevlig personal!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Synct: Tack för en trevlig kväll i hallen! Kul å se laget fortsätta på det inslagna spåret. Det enda tråkiga var väl tuffingarna från Tallnäs Tunnisar eller vad de kallar sig.

Jag stod och surrade med en kompis (iförd modotröja) under pausen 2/3 och rätt vad det är så glider en liten tunn ginger i vit t-shirt förbi och ger honom en armbåge rätt i bröstet och går sedan vidare i folkmassan, utan att be om ursäkt.

Hade det inte varit så satans trångt och mycket folk hade man hunnit ikapp å fråga vad fan han höll på med. Men hörde att de skulle tjafsas å slåss på matchen idag.

Så på ren svenska, jävla töntar.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2024-01-20
Hahahaha! Från presskonferensen:

Ante: Martin, hur mår du?
Filander: Jo men jag mår bra, jag är lite förbannad bara.
Ante: Ja men det ska du vara! Jag är aldrig glad!
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils: Jag tycker att insändaren är förkastlig. Att man orkar sitta och skriva sånt om föreningen när man inte har ngn som helst insyn i vad som hänt.
I dagens samhälle måste det ju vara i stort sett omöjligt att inte en sån sak ska läcka.
Och nu hände det.

Och jag tycker Timrå IK gjorde det bra som direkt tog tag i det och gick ut med information.

Och jag vill förtydliga, Ingen har fått sparken!!

Jag ska ge er ett exempel.
Säg att Kapanen ringer till tex Challe Berglund och frågar om ev intresse för en tränartjänst. Challe tackar nej men prarar sen med kompisen Nubben, om att Kapanen ringt. Nubben i sin tur kan ju inte hålla käft utan säger det vidare.
Sen är bollen i rullning.

Nä, sluta kasta skit på föreningen innan ni vet fakta!!
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
Rip Kirby: Såg matchen på stream och blev på sjukt dåligt humör av pyroidioterna igår. Förtog hela stämningen och derbykänslan kom aldrig tillbaka. Jag undrar om nån av er som pysslar med detta också hänger här på HS eller om iaf nån här känner/vet vilka det är?

Jag skulle väldigt gärna vilja veta VARFÖR ni/dom gör detta? För det är totalt kontraproduktivt det ni/dom håller på med. Klackens primära uppgift är att stötta laget och vara stämningshöjare på matcherna. På vilket sätt bidrar pyroteknik till detta eftersom läktare får utrymmas (om än tillfälligt som igår) och 99% av supportrarna istället blir förbannade, irriterade och besvikna? Tror ni laget gynnas av detta? Tror ni spelarna tycker "åh så häftigt, riktiga supportrar det där"?

Jävla wannabe-ultras....Ni har ingen plats i vare sig SHL- eller allsvensk idrottskultur. Stäng av idioterna i 5 år.
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Wedin tränar och nu närmar sig debuten. Han får tacklas på träningen.
Kommentera

Sv: Silly Season 2023-2024
Egentligen borde man väl inte klaga, vi är ett av lagen som är mest klar med lagbygget, Luleå är nog det enda laget som känns helt färdigt, om de inte ska in med en back till möjligtvis. Men jag har svårt att slappna av ändå, det känns som att vår sista backvärvning blir så sjukt viktig, kan bli avgörande för hela säsongen, överdrivet såklart men i mitt huvud känns det så.

Målvakter:
J. Johansson - T. Juel

Sjukt starkt målvaktspar som borde kunna dela på jobbet bra, den som är het står. Ibland blir det ju konstigt när ett lag har två bra målvakter men jag tänker att eftersom ingen av våra två har varit utalad etta i shl särskilt länge utan har fått jobba sig dit så vet båda vad som gäller, ingen av dem är som Lindbäck som kommer från KHL och tror att det ska bli lätt. jag tänker mig att båda vet vad som gäller. 30-22 till Johansson i matcher tänker jag på förhand, men skulle kunna bli tvärtom precis lika gärna.

Kapanen ska ha ett stort plus här, skrev 3 årskontrakt med Juel precis innan han blev bästa målvakten i shl.

Backar:

J. Lyytinen - X
A. Rindell - T. Erixon
S. Forsmark - D. Strömberg
P. Svensson - N. Edfeldt

Om den sista backen blir ett riktigt toppnamn, då skulle det här kunna bli ganska kul. Skulle jag få bestämma helt själv så skulle det vara en stor tvävägsback som är rightare. Problemet är ju att de är dyra och oftast i NHL. Om vi får in ett bra sistanamn så tycker jag ändå att topp 4 ser ganska bra ut. Sen tror jag mycket på Forsmark, han var en stortalang i örebro, spelade mycket men sen fick de fram en ännu större talang i Pettersson som tog hans plats. Svensson som 7e känns bra, tycker han är som bäst när han spelar lite mindre. Bcksidan måste dock ändå ses som vår svagaste lagdel.

Här har Kapanen ett svårt jobb. Om jag gav honom ett plus för målvaktssidan så kanske han ska ha ett frågetecken för förlängningen av Svensson här, eller kanske mest för att jag tycker han fick ett år för mycket, men han är nog väldigt billig. Tim Erixon fick nog ett år för mycket också men om det drog ner lönen så var det nog rätt. Mycket avgörs på sista backen.

Forwards:

Dahlén- Hanzl- Hållander
Pettersson- Lander- Hartmann
Wedin- Lundin- Johansson
Mieho- Andersson- Pääjärvi
Värmhed- Boyce

Bra bredd, man kan ju välja att mixa hur man vill här, jag tror att Wedin kan göra det nästan lika bra utanför topp 6 eftersom han är så bra 1 mot 1, men om man hellre har honom där så byter plats med Hartmann. Värmhed/Johansson/Andersson går ju alla att ha som fjärdecenter. Det gick nästan att läsa in i någon intervju att andersson skulle ut på en kant nästa säsong, Kanske blir det Värmhed som fjärdecenter, aja alla kommer ju inte vara friska/hela jämt, testa runt.

Kapanen verkar ha satt hårt mot på Andersson och Lundin angående lön och roll så det blir säkert bra. Jag tycker vi saknar rightare och lite speed i de lägre kedjorna, men egentligen inte så mycket att klaga på.

Dags att spekulera kring vem den sista backen kan bli:

Olli Juolevi
www.eliteprospects.com/player/196391/olli-juolevi

Tidigare megatalang som inte lyckades slå sig in i NHL, hade en del skador som förstörde i början. Lär bli dyr, Schweiz är inte omöjligt för honom, trots allt ett tidigare topp5-draftval. Det som talar för är väl att han känner Kapanen, annars hade jag inte alls trott att det skulle kunna bli honom. Tyvärr leftare men man kan ju inte få allt.

Andrej Sustr
www.eliteprospects.com/player/44405/andrej-sustr

Stor som ett hus, över två meter runt 100kg, enorm erfarenhet från NHL och KHL, ryktas till Europa nu. Tror kanske han är för dyr för oss men han har spelat med Hanzl i landslaget. Tvåvägsback men mer defensiv, rightare.

Janis Jaks
www.eliteprospects.com/player/52413/janis-jaks

Nybliven bronsmedaljör, Lettlands bästa back enligt mig (såg dem inte i gruppspelet). Bra på skridskorna, hade det dock jobbigare när det blev tungt fysyskt spel mot Kanada,
Riktigt långskott, spelade senaste säsongen i tjeckiska ligan och gjorde bra med poäng, tidigare spelat i ahl och khl, rightare.

Ville Pokka
www.eliteprospects.com/player/45222/ville-pokka

Ryktas dock vara nära att flytta hem till finland, men tvåvägback med bra förstapass och bra defensivt jobb.

Petteri Lindbohm
www.eliteprospects.com/player/45347/petteri-lindbohm

Förmodligen dyr och förmodligen för defensiv mot vad vi söker, leftare.

Tony Sund
www.eliteprospects.com/player/115802/tony-sund

Var totalt värdelös i Rögle senaste säsongen, deras supportrar ville skeppa honom hela säsongen. Innan det var han dock bra, landslagspelare osv. Jag vill inte ha honom men det känns lite som en Kapanen-värvning, en spelare som egentligen är bra men som den senaste tiden inte varit det, kanske kan handlas till rejält reapris. Leftare,

Valfri ahl-spelare som inte är nära nhl

Finns hur många som helst, alla nationaliteter. Nordamerikanska backar som snittat över en poäng per match men som ändå inte kommer spela nhl, något för oss? Vet ej.

Måste jag gissa blir det en finne från Ahl eller Liiga, förmodligen någon ingen av oss har någon koll på.

Ville bara skriva av mig litegrann, så jag skrev om de backar jag hade lite koll på. Har försökt kolla upp så mycket jag kan, kan ha missat saker de senaste dagarna ändå.

Vad tycker ni andra, vilken typ av back vill ni ha?
Vem tror ni det blir?

/Werty
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: På tal om Borgman, var inne och snokade på hans Instagram, och på hans senaste inlägg har en liten grabb (som håller på Frölunda) kommenterat
följande kommentar: ”Vad du än gör gå inte till Timrå” med en ledsen emoji bredvid.
Detta skrevs alltså för två veckor sedan, ryktet om Borgman landade in här den 22e andra. Alltså för 4 dagar sedan.

Då undrar man ju, varför skriver denna grabb just Timrå? Varför inte ”gå inte till något annat lag än Frölunda”

Det kanske är så enkelt att han bara hatar Timrå och inte vill se Borgman här? Men visst fan är det jäääävligt random att skriva? Vet han något som ingen annan vet?

Grabben verkar spela för Huddinges pojklag, vilket råkar vara Borgmans moderklubb, är dom släkt? Känner dom varandra på nått sätt? Detta behöver ju såklart inte betyda ett skit. Men känns som ett jävla sammanträffande ändå.

Nu har sillyhjärnan gått på högvarv igen. Varsågod att tolka det som ni vill.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2024-02-24
nå mer info om hartmann?
en insamling av en gigantisk röd/vit ❤️
blomster bukett från oss supporters
vore en fin gest
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
Rätt avgörande att Tim kom till spel ikväll, han var fan en faktor på slutet. Oförtjänt mkt skit får han så nu ska han hyllas!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-11-28
Boyce som i ställning 4-0 med 1.20 kvar kastar sig och täcker skott som livet hängde på det, för att Juel ska få hålla nollan.

Han är ohotat Mr. Timrå IK
Låst ämne

Sv: Apropå nånting...
Simon F blev intervjuad, och fick frågan:

Hur har första tiden i Timrå varit?

? Fantastisk. Jag har kommit in väldigt bra i laget och alla har tagit hand om mig väldigt bra. Dessutom trivs jag med staden Sundsvall. Tränarna och laget känns också väldigt bra.
? Det är en speciell känsla kring klubben och jag upplever att det är en väldig harmoni kring laget. Alla är där för att dom tycker det är kul och älskar det dom gör. Precis som det ska vara.
Kommentera



1 ·