Smokey

5457 inlägg · 18627 besökare

Fakta om Smokey

Klubb
Utloggad @ 2024-05-19 11:41
Status
Legend
Erfarenhet
Länkar
30 september 2003
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

Har varit skapligt aktiv, mest på bortastå, sedan 90-talet. Drog under en period igång och var härförare i TIK-supporteravdelningen Bergslagen. Har under tiden gått från typ första linan till korplaget.

(Mest på grund av ålder tror jag, det finns väl bara några enstaka Mick Jagger och Keith Richard, vi andra åldras mer normalt till trötta gubbar)

Lyckades också bli invald i huvudstyrelsen uppe i Timrå för en massa år sedan. Minns fragment från inkilningsritualen ute på Åstön hos kung BULLA.

Lirade tvåmålsfotboll mot bland andra Kalle Koskinen och någon annan jobbig finne. JAG HAR GLIDTACKLAT KALLE KOSKINEN UTFÖR EN GRÄSSLÄNT! Och därefter insett att så gör man inte utan att själv få skapligt ont länge...

Har i alla fall också lirat hockey för supporterklubben mot Sundsvall hockeys supportrar flera gånger. Även suttit i utvisningsbåset för att jag varit ful i en sådan match.

jag har fostrat två nya TIK-Supportrar födda på 80 och 90-talet som nu är vuxna och rättrogna.

Skulle kunna skriva metervis om skandaler, Explorer, galenskaper, lycka, ångest, TIK-hemligheter och också en massa barnförbjudet som följt i supporterspåren. Men inser glädjande nog att man glömmer med åldern;)

Och fast jag är både gammal och ödmjuk hatar jag dom där MODO;)