1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520054 inlägg · 6213 ämnen

Bästa inläggen


Sv: Silly Season 2020-2021
Känns som bra stämning grabbarna emellan.
Uppladdat:

450x150-screenshot20200513141529.jpg

+50
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Kinnvall har signat ett två-årskontrakt med Calgary. Kosing till oss.
Uppladdat:

225x300-img20200429191323.jpg

+38
Kommentera


Sv: Silly Season 2020-2021
Jacob Johansson klar! Förstavalet enligt nubben! 2 år dessutom!
+35
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
PezN: Känns oerhört mysigt det här. Så många poäng som presenterades i dag. Nästa gång blir det tydligen fyra nyförvärv. Utöver de glada nyheterna och professionalismen är det framför allt stämningen man slås av. Nubben vågar stå och skämta med nyförvärven inför öppen ridå, klappa dem på axeln och driva med dem, ge dem smeknamn, till och med prata om att familjen har förlängt. Jag tror att det är en starkt bidragande orsak till att de här killarna förlänger: gemytet, familjekänslan, humorn. Nu har vi hittat vår nisch. Man kan vara proffsig och ändå småskalig och familjär. Precis där vi ska vara. Känns gudomligt. Hoppas nu bara att det blir hockey av i höst. Kram!
+35
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Reinhardt... din smörare 👍😋

"Det känns som att du kommer till en klubb där spelarna trivs ihop, och flera har skrivit på för nya år även om de kanske hade kunnat spela i SHL?

– Det är verkligen den uppfattningen jag fått. Kolla Modo som tappar nästan varenda spelare medan nästan alla väljer att stanna kvar i Timrå IK, säger han och funderar vidare:

– Har man varit med i hockeyn länge så vet man att omklädningsrummet betyder ALLT, så att det finns en bra lagstämning är kul att se. Jag har verkligen hört att det är en rolig klubb att vara i."
+34
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Det börjar bli lite väl mycket mobbingmentalitet här inne nu. Även om någon skriver nåt som man uppfattar som lite halvkorkat så räcker det väl att sakligt argumentera emot, alternativt ignorera personen i fråga? Att fyra fem pers öppet hånar personen för att samla billiga poäng och få ett grönt inlägg är inte så snyggt.
+34
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Tom Topp: Han gjorde en säsong som etta i Mora 15/16 och stod då 48 matcher plus fem matcher i Meca. Då var han i samma ålder som Brattström var nu den här säsongen och hade då bättre stats än årets Brattström, men i ett sämre lag. Jag har några fragmentariska minnen av att det var mycket snack om Johansson då, sen höll han på att ta Mora från en sjätteplats i grundserien till att vinna Meca. Men så tappade Mora allt i sista matchen mot Leksand som gick om på målskillnad och några veckor senare tappade Otso Rantakari pucken på egen blå och resten är historia.

Målvakter är så satans svåra att bedöma, men detta är ett rejält uppköp som jag ser det. Inte för att Brattström var dålig på något sätt utan sett till vad vi behöver och var Johansson befinner sig i karriären. Han hade kunnat sitta av kontraktet med LHC och ta 20 matcher även nästa säsong, sen förnya igen osvosv. Istället väljer han att vid 27 års ålder bryta ett SHL-kontrakt med en klubb han tillhört i en evighet mitt under brinnande coronakris för att gå ner i HA, vilket han absolut inte behöver göra egentligen. Men han verkar ha fastnat i sin position i LHC och är nog nyfiken på att se om det går att ta ett omtag i karriären för att kunna peaka sin karriär om något år. Precis som jag nämnt tidigare så talar det faktum att vi listade honom som tredjemålis i vintras för att vi smörjt upp Johansson i flera månader och att detta sannolikt varit förstaspåret hela tiden.

Vi tappar ett storlöfte i Brattström men får istället en målvakt som befinner sig betydligt längre fram i utvecklingen än vad t.ex. Haukeland gjorde när han kom hit. I det läget vi befinner oss så behöver vi den stabilitet och erfarenhet Johansson har mer än den outforskade potential vi hade fått med en ny Brattström.
+33
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
bar mofftak: Haha! Albin Lundin kommenterade precis livesändningen med "Hoppas det är Jonathan Dahlén"
+32
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
bisterfinnen: Vi får ändå inte skriva i er bok eftersom era moderatorer tror att alla som inte älskar modo är troll, så ni behöver inte skapa något sådant. Det finns liksom inte i en modosupporters begreppsvärld att det finns människor, ganska många visar det sig, som inte tycker speciellt bra om er.

Det är ungefär som att två socialdemokrater (eller vilket parit som helst) ska debattera mot varandra om något där de är överens. Det blir ingen vidare spännande debatt men man får lätt uppfattningen att alla i hela Sverige håller med en.

Så fungerar även vanligen en diktatur. Bara förbjuda alla åsikter som inte stämmer överens med ens egen uppfattning så verkar det helt plötsligt som att alla håller med.

Därför förstår jag att ni modoiter blev upprörda när några timråsupportrar började protestera när Sture efter 45 minuter gick in i tredje akten och började tack bespisningspersonalen på sin gamla lågstadieskola. Det fanns liksom inte i er värld att det kunde finnas folk i världen som inte var lika intresserade som ni av att höra om er egen förenings förträfflighet.

Det blir liksom så när man aldrig tillåter någon annan åsikt. Det är också därför vi känner att vi får ha lite överseende med ert beteende här inne, ni vet liksom inte bättre. Ni är som nykläckta fågelungar som provar era vingar i den stora, riktiga världen, utanför ert eget lilla inbajsade rede.
+30
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Ja vad ska man säga. Vet inte hur många gånger jag svurit och varit förbannad över att se Berglund på isen. Har tyckt det varit helt sanslöst vissa stunder. Men de senaste 2-3 åren har han växt och blivit en favorit även hos mig. Och det krävs mycket för att jag ska ändra åsikt om en spelare/ledare.

Ibland har det känts tungt när spelare lämnat men jag tror ändå det här har varit den värsta för mig. Känns så konstigt. Timrå utan Berglund?

Förlåt för alla gånger jag svurit åt dig. Förlåt för alla gånger jag tvivlat på dig. Förlåt för alla gånger jag tyckt att Timrå vore bättre utan dig. Du kommer lämna ett stort tomrum efter dig, det är en sak som är säker.

Lycka till, min kapten.
+30
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Lerebäck klar för en förlängning! 1 år!
+29
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
modomille: hehe. Vissa föreningar kan faktisk locka med trivsel och andra faktorer istället för att betala överpriser. Det finns garanterat en annan "Valkvae" till ett billigare pris.
Ni var ju faktiskt bara 4 poäng före oss i tabellen senaste säsongen. Trots betydligt större budget. Nubben kan han. 😎
+29
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Sputnik: Nubben har inte "nåt stort" på gång. Han har nåt större än stort på gång, något gigantiskt. Något bortom förståndet, ett lag så unikt starkt att Modoiter och lövare kommer skaka värre än en salig Jerry Williams från fornstora dar av skräck. De kommer se vårt lag, värja sig från det flouriscerande skenet av den bländande laguppställningen och falla till marken i kollektiva, skedande fosterställningar. Gråten och hulkningarna norröver kommer eka över den norrländska prärien.

In Nubben we trust 🙏
+28
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Målsättningen är solklar! Vi ska upp!!
Då är alltså Jonte klar, plus en massa annat gott.

Bättre en Nubbe vid 13- Än en Co vid 19!!
+28
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Timrå jobbar på en förlängning med E.Walli-Walterholm som är positiv till en fortsättning i TIK
+28
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Det var en skön höjning av nivå från föreningen med denna livesändning. Fortsätt så!
+28
Kommentera


Sv: Silly Season 2020-2021
Oavsett så är man ju oerhört glad över att våra bästa spelare stannar!

Hej SHL!
Kul att ni värvar de bästa från Hockeyallsvenskan, verkligen. Det måste kännas fint att vifta med tjockplånkan i ansiktet på förvirrade sportchefer hos era fattigare kollegor. Tyvärr verkar det som att det inte går att locka så många att flytta från Timrå. Vad tror ni det beror på? Vi har hittills 4 av 5 från vårt PP kvar, ni vet det där PP't som fick många av våra motståndare att skita brunsås i vintras. Så kul för dig SHL att money talks.... tydligen inte alltid dock.

ps. Du kan dra åt helvete, men fortsätt gärna värva från dövik.
+27
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kulltorp: Brattström hyllar Timrå IK och Nubben

https://hockeysverige...l-kontrakt
+26
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Vilken sjukt härlig känsla vi har i och runt föreningen nu! Allt pekar spikrakt uppåt, alla pratar gott om oss, våra förvärv blir riksnyhet varenda en och vi sitter egentligen bara och väntar på att Dahlén ska presenteras.

Om man tänker tillbaka på säsongen i SHL, den säsong vi egentligen skulle ha satsat för att ta oss upp, med det "allsvenska landslag" vi hade då. Det vi har nu känns på förhand många gånger bättre, även om de gamla laget spelat i HA. Visst saknar man några pjäser men än så länge är nuvarande lagbygge helt sjukt bra. Jag tror dessutom att nubben har fler ess i rockärmen (utöver Jonte dvs). Tror att planen är att efterlikna björklöven vinnande koncept med 3 starka kedjor, fast uppskruvad till 100.

Ibland är det fan roligt att vara timråit!
+26
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Woody: nubbens kommentar till Lööke vittnar ju om en ganska avspänd stämning: ”betalar jag så där bra för att du ska stå och slå in puckar i öppen kasse?”
+26
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
nectis: Nu rapporterar timråikupdates att Lundin är klar
+26
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Charlie2: inte ropa hej än, kan vara Kumla han går till.
Uppladdat:

322x300-screenshot20200521162919.jpg

+25
Kommentera


Sv: Silly Season 2020-2021
Hugo Reinhardt klar! Kommer från spel i college! 1 år.
+25
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Sputnik: Oscar Sundh som vi diskuterat från och till är ju lite av ett önskenamn som sagt. Tänke er Sundh-Madsen-Hartmann. Där snackar vi tung kedja!
+25
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
mikenomad: Nhl pengar på väg till Timrå. (Osäker på summan) Kinnvall väljer Calgary Flames. Bara att önska honom lycka till "over there".
+25
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Otto1: med Facit i hand så bör väl Dahlén vara klar med. Svårt att se något annat efter denna livesändning.
+24
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
#Backa Nubben!
Uppladdat:

146x300-screenshot20200514-114426swish.jpg

+23
Kommentera


Sv: Silly Season 2020-2021
mikenomad: Nubben går ut på hemsidan och berättar att han räknar med att presentera spelare i veckan. Så nu kan vi vara lugna här inne, och modoiterna kan också vara lugna - så som de har tjatat.
+23
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: På tal om verbal förmåga och ikoniska spelare.

Dahlén är ju som tidigare känt legend och HAs ohotat största stjärna. Men hans förmåga att vara citatmaskin är ju även det något utöver det vanliga.

Bland annat hans sågning av Solna samt Bofors kommer till minne från senaste säsongen. Det blir en till nivå av profilskap som skapar intresse runt sporten.

"
- Jag tycker han (BIKs tränare) har andra saker att fokusera på, som att stänga av sina egna spelare. Det är ett skamfullt lag vi möter, det är en pinsam förening. Det är tragiskt att se, jag skulle kunna stå här hela kvällen och såga dem.
"
+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Uppe i 100k nu!! Pengar rullar in som de ska. 💰
+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Öndulat: Lilla farbrorn la in lite deg till Nubben 2500k!😎😇😇
+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Jag vill bara säga, att det är svårt att inte gilla Nubben. Hans hantverk med trupperna är bra. Jag kan känna en oro inför den dag han lämnar oss.
Jag har f.ö. kritiserat honom också i perioder, men det ingår i hans jobb.
Otroligt, stabil, kunnig och erfaren. En klippa för oss!
+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
RasmusVS: SVT kör ju med Slow-TV och sin älgvandring - Modo ska nu konkurrera genom att sända Stures tal.
+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
JonteD: Vilken jäkla seg och ointresserad klubb!

Försökte boka lite förköp till höstens viktigaste händelse där i Karlskoga. Möttes av en förvånad och trött person som trodde att jag skämtade.
Han slängde på luren när jag frågade om det snart var slutsålt på bortastå;)

Det vore kanon om vi snor Immo från den där snorkklubben:)
Uppladdat:

450x225-ff6bbfdb-4da6-4819-a60f-65f7abdfbe76.jpeg

+22
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Lundin klar för 1 år till!
+21
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Hartmann klar för 2 år till!
+21
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
I dagens Hockeystudion med Ros och Abris pratar de om TIK som utmanare till favoriten Björklöven. Sen att senaste veckans info/rykten gör gällande att Dahlén är klar för Timrå.
+20
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Spock: jag kan med 100% säkerhet säga att liljewall är klar! 😀
+20
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Över 91 000 kr insamlat hittils, fan vad vi är grymma!!
+20
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Knylan: Timrå verkar ha klart med Jakob johansson,lodin,liljevall,o Blomstrand
+20
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
4 riktigt jävla bra förlängningar! Inga överraskningar kanske, även om jag inför sillyn hade räknat bort både Harde och Lundin.
Nu har vi i princip 1:a femman kvar, fattas någon liten detalj där bara...

Nubben såg äckligt mysnöjd ut. Och få syner är lika välkomna den här tiden på året.
Målet tydligt - vi går för SHL. Och Nubben tror på "starkare lag än i fjol". Jävvlar, vilken mysribba man har nu då.

Härligt Nubben!
+20
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Rallarn: Manderville?
Då kör vi den här.
+19
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
kulltorp:
Vi Timråiter måste anstränga oss lite extra med ödmjukheten det här året nu när styrkeförhållandena på isen kommer skilja sig så enormt gentemot övriga lag i serien. Det blir upp till oss att vara de vuxna i rummet och vara lika överlägsna som supportrar som laget kommer vara på isen
+19
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
SMÅLAND: Är Stures tal slut?
+19
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
Öndulat: det värsta med highlights for Dahlén är ju att det blir så jävla långt klipp. Alla har ju inte en timme över för en presentation liksom.
+19
Kommentera

Sv: Silly Season 2020-2021
#backanubben
193 603 SEK nu så var tvungen att jämna till siffrorna lite ;-)
Uppladdat:

284x300-e38294b6-3998-4de6-a335-a2a6843f28c1.jpeg

+19
Kommentera1 ·