Bodens IK

305 inlägg · 81 ämnen

Bik

2187667 · » Till forumet


Sv: Bik
Lulesamernas inköpta gnetarme såg ut att få soppatorsk. Det är underligt eftersom de mest kör bisvärm framför egen kasse samt sargutdunkarmedley, och det borde inte dra så mycket energi?

I övrigt ser det ut som HV inte klarar av att hantera Mannberg som ännu en gång avgör i bottenstriden. Mitt tips till HV är att sätta extra bevakning på Mannberg, annars är allsvenskt spel ett faktum.
Kommentera

Sv: Bik
0-0-dyrkarna får ju nästan matchen dit de vill, fram tills en slumppuck letar sig in. Herregud! 50% 2) bisvärm blev det, men glömde 4) bonnröta som var 40%.

Tror nog domarn är en hockeynazist som vill utrota all glädje ur hockeyn, etnisk rensning av och publikfriande aktioner inom idrotten. Troligtvis i maskopi med gnetfinnarna som ännu en gång ostraffat kör med dessa upprepade terrorbrott mot de hockeymänskliga publikrättigheterna. Herregud vikket gnetgäng! De lulesamiska lestadianerna hör hemma i finkan, långt ner i källaren utankontakt med resten av mänskligheten och i synnerhet hockeysupporters framför TVn samt barn och ungdomar.
Kommentera

Sv: Bik
Qatarhjonens internetkrigare har redan börjat skylla på domarn och det bådar gott!

Men nog undrar man vilken matchstrategi gnetfinnarna kommer att följa ikväll? Jag ser tre möjliga scenarios: 1) Sargutdunkarmedley 2) Bisvärm framför egen kasse eller 3) Fulspel- och överfallsmanövrar

Mest troligtvis blir det en kombination av de tre.
Kommentera

Sv: Bik
Hela centerpartiets bekantskapskrets spelar in när lulesamerna våldför sig på hockeypubliken, och sen sprider de dessa vidriga klipp på hemliga internetforum
Kommentera

Sv: Bik
Som vanligt när det är gnetfinnar inblandade så är det många stolpskott
Kommentera

Sv: Bik
Ja den scen man tänker på ur filmens värld är ju Jim Carrey i Dum och dummare:

So you're saying there is a chance?
Kommentera

Sv: Bik
Ja där ser man. Dynastiernas tar nionde raka slutspelssegern mot gnetfinnarna!

Dynastiernas är ju som alla vet trögstartade efter uppehåll. Stor chans att det blir en svepning nu skulle jag säga, fram till 12 raka slutspelssegrar alltså.

Men nu blir det bortamatch då. Vad har vi, är det 10 raka, 11, raka, 12 raka, börjar fasen bli krångligt att hålla reda på.

9 raka slutspelssegrar + 12 raka bortasegrar, 21 raka matcher när man lägger ihop blir det. Men kanske lulesamerna skräller? Blir spännande, chansen finns! hihihihihi!
Kommentera

Sv: Bik
Bodensonen Mannberg dyker upp som gubben i lådan och petar fram andraassisten till ett mycket vackert segermål. Mannberg = matchvinnarnas matchvinnare!
Kommentera

Sv: Bik
Grattis till "Luleå" damer till guld, juniortränarna i bygden tjuter nog av lycka efter allt slit genom åren...
Kommentera

Sv: Bik
Dagens inlägg tillägnar vi Bulan Bob. En riktigt karaktär, en personlighet. En riktig "vinnare" som gör allt för att vinna, han kämpar, eldar på och har sig. Det lustiga är ju att han är så himla dålig på att vinna! 16:e säsongen nu som tränare och aldrig får han då vinna.

Mitt tips till Bulan är att byta till damhockeyn. Där finns ju ingen vidare konkurrens så Qatar har ju lyckats dammsuga in köpedamspelare från jordens alla hörn.
Kommentera

Sv: Bik
🍓 Registrera och betygsätt min unga sexiga fitta - http://photo06436.e17.club
Kommentera

Sv: Bik
Dynastiernas ångar på i toppskiktet och går fram som en slåttermaskin i tabellen, som väntat ungefär. Man börjar ta i när det vankas guldkamp.

Man kan säga exakt motsatsen om Qatar hockey. Ja gnetfinnarna har nu lyckats slå sitt klubbrekord. Iofs inte så lång klubbhistorik, men de har nu lyckats med bedriften att rada upp den längsta förlustraden någonsin i köpeföreningens historia!

Hihihihihi!

Det är riktigt svårt att inte drabbas av kraftiga fnissattacker när man följer dynastiernas och Qatar hockey över tid. De lär sig aldrig. Spelar allan efter 14 omgångar år efter år, även om de nu prickat slutspelsformen lite tidigare än väntat.

I övrigt kan man konstatera att Centernpartiet tyvärr visat sig ha en lulesamisk bekantskapskrets. De där lestadianska böjelserna är ju inget som går hem i stugorna. Förrutom uppe i Qatarland förstås där rösterna nu haglar in.
Kommentera

Sv: Bik
Wingerli ser ut att ha tagit ytterligare kliv och ser så jäkla grym ut, satan i gatan vilken spelare. Riktigt stabilt att vinna borta mot Växköp.
Kommentera

Sv: Bik
Dynastiernas kämpar till sig tre poäng mot HV. Knattekedjan anförda av Wingerli samt Fröden är stekheta. Lindwall är magisk i kassen och backarna spelar stabilt. Vaknar sen legenderna Jocke/Möller till liv så blir det nog ett till guld.

Samtidigt kvaddar stolta Djurgårn det gnetiga köpelaget Qatar. Man blir glad.
Kommentera

Sv: Bik
Dagens vidsomsord från Chewbacca:

Sagutdunkarmedley är gnetfinnens ädlaste hockeykonstform
Kommentera

Sv: Bik
Dagens visdomsord från Chewbacca:

Att maniskt köpa in gnetfinnar och smålänningar har ej visat sig empiriskt signifikantivt när det handlar om att tampas om guldmedaljen inom ishockey.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Frågan är hur bra Qatar är på hemmaplan när ingen skanderar "låt hand dö, låt han dö" samt "svinjeeeefla regel" mest hela tiden?
Kommentera

Sv: Bik
Spock: Haha, många 'kamp-låtar' skulle aldrig spelats in, men även om jag ogillar HV så har dom en rackarrökare till sång, men den får jag inte spela här
Kommentera

Sv: Bik
puffe: All respekt till Boden, men den låten var tre minuter och tre sekunder för lång.
+1
Kommentera

Sv: Bik
Costanza: Inga lätta plättar du kräver, får bli detta då, även om Bodens IK minner om svunna tider. Man brukar ju bli avstängd om man spelar musik, men har kämpat för att rensa sidan från dynga så hoppas detta tolereras

https://www.youtube.c...jpjigf-JTM
+1
Kommentera

Sv: Bik
puffe: Kör en låt för att rena Bodens IK, haha!
Kommentera

Sv: Bik
superfalle: Äntligen frisk luft härinne igen. Tack för den anonyme som städade upp härinne
+1
Kommentera

Sv: Bik
Jockz: är du säker??
Kommentera

Sv: Bik
Fel trådp>!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Bik
Bodens IK i konkurs. Om Sasse hade satt straffen mot AIK, vem vet...
Kommentera

Sv: Bik
Vitryssland slog Sverige. Inga fler kommentarer.

PS. Solna AIK låter ju riktigt skumt...
Kommentera

Sv: Bik
Ja det kan man ju alltid hoppas på, det kommer deffenitivt inte att bli lätt men matchen skall ju spelas iaf...
Kommentera

Sv: Bik
Kämpa i morgon, tryck dit knätoffsarna ordentligt.
Jag hoppas på er.
Kommentera

Sv: Bik
Ja hoppas att dom är riktigt välsmakande, för inte kommer vi att ge oss frivilligt...
Kommentera

Sv: Bik
ja om boden vinner så ska ja äta upp mina svettiga strumpor!!!!
men nu är det så att leksand vinner med 5-2!!!!!!!
SaMmY
Kommentera

Sv: Bik
vinn över leksand!
Kommentera

Bik
Boden kommer inte få det lätt mot Leksand på onsdag..
Kommentera

2187667 · »