AIK

347 inlägg · 100 ämnen

AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!

2010413 · » Till forumet


Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Nevink: AIK-Karlskrona under måndagskvällen: Resultat 5-6 Efter förlängning

Den Inrapporterade 'publiksiffran' skrevs till ENDAST 6022 TOMMA Stolar???..., eller om man så vill till finfina 2072 åskådare.

Dock vittnade ÅTERIGEN det gigantiska klarblåa "Stilla Hav" runt Hovets i stora drag Soprena Läktarsektioner, om att åskådarantalet denna måndagskväll Garanterat uppgick till MINST 7000 Tomma Stolar, vilket innebär att det VERKLIGA antalet åskådare PÅ PLATS!!. med stor säkerhet UNDERSTEG!! 1000 personer..

Och vad hände under matchen???
Jaa, den till synes "garanterade" 0-poängaren för AIK efter halva matchen, förvandlades hastigt och lustigt mot slutet av drabbningen till en potentiellt eftertraktad 3-poängare.

Tyvärr reducerades detta till en möjlig 2-poängare för AIK efter en kvittering av Karlskrona med ca 4 minuter kvar att spela, och förvandlades hastigt och mycket Olustigt efter ynka 18 sekunder spelat av sudden Death, till endast en medioker 1-poängare för AIK..

Efter en nästintill kassaskåpssäker 0-poängare för AIK mot Västerås nu på Onsdag, har man Oerhört svårt att tro, att 'publiksiffran' på Hovet mot Almtuna den 9/12 kommer att UNDERSTIGA 7200 TOMMA Stolar...

Detta skulle innebära att Åskådarantalet på Hovets gigantiska Klarblåa Stilla Hav, högst sannolikt kommer att Understiga 900 Personer på matchen mot Almtuna den 9 dec...

Allt ÖVER en 'verklighetstrogen' publiksiffra om 1000 åskådare på denna match måste faktiskt i nuläget betraktas som positivt för AIK!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Ska som många erkänna att en del skadeglädje infinner sig med tanke på hur AIK:s spel och resultat ser ut just nu, men ändå kan man inte komma ifrån att AIK är bland Sveriges mest anrika föreningar. Riktigt trist om de inte ens skulle finnas med bland Sveriges två högsta divisioner nästa år. KÄMPA AIK!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: AIK-Tingsryd 1-3 under Onsdagskvällen.

Den officiella Publiksiffran rapporterades till 'Endast' 5954 TOMMA Stolar.
Men alla som blickade ut över det gigantiska klarblå STILLA HAVET uppe på Hovets alla Läktarsektioner förstår att detta INTE stämmer.

Det är helt otänkbart att över 25 % av platserna inne på Hovet denna Onsdagskväll (2140 åskådare rapporterades) var besatta.

Inte en chans i världen att det var över 1500 åskådare på plats, snarare att det var ca 1200-1300 personer på plats.

Detta innebär att publiksiffran I VERKLIGHETEN var nästan 7000 Tomma Stolar, och inte mediokra 5954 tomma stolar, som var den publiksiffra som rapporterades...

Men det är bara en tidsfråga, med AIK i denna genomusla författning, INNAN även den Officiella inrapporterade publiksiffran skrivs till ca 7000 TOMMA Stolar..
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Axle San: AIK-Tingsryd 1-4 under Söndagskvällen...

Det enda glädjande efter att matchen summeras är faktiskt publiksiffran. Om den nu var korrekt, vilket jag STARKT BETVIVLAR!!

En publiksiffra på ENDAST 5647 TOMMA Stolar denna Söndag måste faktiskt ses som mycket positivt.

Dock vittnar den den gigantiska klarblå oceanen på läktarplats ÅTERIGEN om att den RIKTIGA publiksiffran under kvällen måste ha varit ÖVER 6000 Tomma Stolar, för det såg verkligen inte ut som att det var mer än på sin absoluta höjd, 2000 åskådare på plats.

Om Publiksiffran på Onsdag mot Västervik UNDERSTIGER 6000 Tomma Stolar måste man faktiskt jubla med tanke på vad AIK presterar på isen i dessa tider..

Och nu är det faktiskt hög tid att presentera den KORREKTA PUBLIKSIFFRAN på hovet när AIK spelar Hockey!

För ALDRIG I LIVET!! att det var så mycket som 2447 åskådare på plats denna Söndag.

Snarare är, att det var någonstans mellan 1800-1900 st..
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: jA NU GÅR DET IIIIILLLLA!
Kommentera


Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Yoda Marklund: Ja, jäklar anacka i det snuset...,precis som jag och ALLA övriga initierade Hockeyjournalister i Sverige förutspådde, blev era AKUT 'löstands'behövande Gnagare MASSAKRERADE och fullständigt tillintetgjorda av Björklövens skoningslösa sovjetinspirerande Hockeymaskineri! under Lördagen..
Föga smickrande 8-1 slutade matchen.

Och nu är det precis som jag redogjorde för under gårdagen 9!! poäng upp till den säkra tofte platsen.
AIK står nu på 9 raka förluster, och det är fullt sannolikt att AIK om 2.5 vecka står på 16 raka förluster efter att bl.a den 4/12 ha blivit krossade av Västerås i Rocklundahallen...

Det blev verkligen mycket olyckligt att AIK:s största organisationsikon genom alla tider, Anders Gozzi, av oförklarlig anledning lämnade båset för några matcher sedan och ställde någon helt oprövad och okänd rookie i båset tillsammans med Jussi Salo.

Resultatet av det skiftet blev inte helt oväntat en veritabel katastrof.
0 poäng på 3 matcher och fullständigt ofattbara 3-19 i målskillnad..
Och AIK:s båda otröstliga Schweizerostar i kassen fortsätter 'som vanligt' att 'LYSA' av rost..

I övrigt borde ju Gozzi, naturligtvis, istället för att själv ha avlägsnat sig från båset, ha skickat upp Jussi på läktaren och ENSAM tagit ansvaret som Tränare!

Men men, nu är det som det är.

Det jag bara Inte förstår, är, VARFÖR man INTE hört något om att Tränargurun Per Bäckman och/eller Målvaktsikonen Gunnar Leidborg är på ingång.

Dessa herrar och då framförallt Gunnar Leidborg som Nygammal Målvaktsklippa, skulle garanterat förändra hela situationen.

Med en sån otroligt tät målvaktsklippa som Gunnar Leidborg mellan stolparna, skulle AIK:s målsnitt på 3.73 insläppta mål per match Aldrig! behöva bestå.

Forza AIK!!!, och snälla Per Bäckman och Gunnar Leidborg, anslut PRONTO till AIK:s trupp, för Gnaget är i skriande behov av era tjänster !!!
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson:

du kan inte vara från norrland? Vi sparkar inte på de som ligger ned.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
pean: 'Schweizerosten' Johannes Jönsson var återigen i farten under kvällen,och släppte denna gång in 4 baljor av 5, när Timrå enligt ALLA förhandstips KROSSADE Solnas Cementerat Tandlösa gnagare inför en OCEAN av TOMMA stolar på ett Öde Hovet..

AIK står nu på 8 raka förluster, och kan efter matchen borta mot Västerås den 4/12, d.v.s om endast 3 veckors tid och 8 matcher bort, mycket väl stå på 16 raka nederlag.

Det som trots allt ändå var hyfsat glädjande gällande kvällens match var ÄNDÅ publiksiffran.
Denna uppmättes faktiskt till 'ENDAST' 5612 TOMMA STOLAR.
Enligt uppgift ska 'efter omständigheterna' publiksiffran ha uppmätts till MASSIVA 2482 åskådare.

Detta måste dock starkt ifrågasättas då jag betvivlar på att det var mer än på sin höjd 2000 åskådare på plats.
Den Gigantiska blå oceanen på läktarplats vittnar om det, och den såg faktiskt ut att Överstiga 6000 TOMMA STOLAR?!?, denna ur Alla Aspekter regntunga onsdagskväll..

Det mest intressanta just nu gällande AIK måste vara NÄR Även den Inrapporterade publiksiffran ÖVERSTIGER 6000 TOMMA stolar, och att publiksiffrans första siffra av 4 till antalet?...Inte startar med vare sig en fyra,trea eller tvåa, utan istället börjar på en etta...
Jag har en känsla av att detta "'storslagna"' ögonblick är NÄRA Förestående.

Och när detta defakto inträffar, skulle jag tro att publiksiffran i 'verkligheten' är 6600 Tomma stolar, d.v.s ungefär 1500 åskådare på plats...
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
pean: Då 1000 pers måste vart MoDo supportrar, så är du nog rätt ute med 2000. I ett län med 2.3 miljoner invånare. Vad beror detta på?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag antar på att det beror på att Gnaget redan nu har siktat in sig på glödheta möten mot Bajen nästa säsong... Detta under förutsättning att Hammarby Inte åker UR Div 1... Det skulle ju isåfall förta Allt "'underhållningsvärde"'

Man ser redan nu framför sig de stekheta Derbymötena mellan Bajen och AIK i Hammarbys "Hemma"rink SDC-hallen i Skärholmen, inför ca 200 skogstokiga supporters bestående av ca 150 Bajare och 50 Gnagare...

mmmmmmmm...
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: Då 1000 pers måste vart MoDo supportrar, så är du nog rätt ute med 2000. I ett län med 2.3 miljoner invånare. Vad beror detta på? Tänker inte sett över denna säsong, utan alltid. När ni var i SHL hade ni under 5000, I STHLM. Galet.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson: Under Lördagseftermiddagen infann sig massiva 3600 åskådare på Hovet.
Dessa fick "nöjet" att bevittna en smällkaramell utav sällan skådat slag, då "föredettingarna" från MoDo fullständigt massakrerade AIK:s stackars gnagare med 0-5..

Undrar just hur många åskådare som "orkar" bemöda sig med att äntra Hovet om ytterligare 4 dagar???...
Då ska AIK nämligen ta emot de bleknosade kringlorna från Södertälje.
Vilket "enormt nervkittlande" jumbomöte det bjuds på då...
Korphockey så att det står härliga till !!...

Min gissning blir att det infinner sig ungefärligen 2000 åskådare.
Blir det fler än 2200 st skulle jag bli jag mäkta förvånad.
Kommentera

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson}: Efter 2 RAKA segrar med STOR HJÄLP av 'högre makter' kom "massiva 3000" åskådare till Hovet denna fredagskväll och fick bevittna ett tragikomiskt nederlag med nesliga 0-2 mot de traditionellt sett Övervissna Björklöven...

Men icke så denna kväll...
Den med guds försyn fortfarande varande halvmossige men tydligt "nyfagre" Joakim Fagerwall Triumferade STORT!!!!!...

Jag undrar hur många 'desperata' åskådare som orkar bege sig till Hovet om 4 dagar då AIK ska ta sig an FÖREDETTINGARNA' MODO?...
Kommentera

AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Jaa..., det blev i sanning en Oerhört dyster tillställning för Solnas stolta men tyvärr Återigen helt TANDLÖSA... gnagare under denna dystopiska söndagseftermiddag..

Tingsryds hiskeliga rövarband anförda av den fruktade rövarhövdingen Nils Dacke, blev föga oväntat, men helt enligt förhandstipsen, Alldelses för svåra att tugga ner för AIK denna grådaskiga söndag i Tingsryds kokheta Islada Dackehallen.

Men... för Gnaget att kunna gnaga ner dessa hårdhudade Småländska rövare när allas våra Gnagare HELT saknar Gnagargaddar, skulle föga förvånande visa sig bli en fullständigt OMÖJLIG uppgift..

Nils Dackes muskulösa rövare däremot, var ohyggligt skräckinjagande och skrämde fullständigt livet ur AIK:s, för säsongen 2019-20 totalt harmlösa och helt Tandlösa Gnagare..

Dackes rövare laddade precis som Kristianstads snapphanar gjorde i AIK:s föregående batalj, sina skräckinjagande Armborstar, som de vid hela 3 tillfällen med enorm kraft genomborrade en försvarslös Johannes Jönsson i Gnagarburen med...

Under fjolåret var ju AIK:s Gnagare,"åtminstone under grundserien", utrustade med SYLVASSA Gnagargaddar, som de OERHÖRT effektivt gnagde ner allt motstånd med och ÖVERLÄGSET gick segrande med ur grundserien.

Men i samband med inledningen på den Allsvenska finalserien mot Oskarshamn ordinerades AIK helt oannonderat att göra en total nyrenovering av sina för tillfället SYLVASSA Gnagargaddar...

"Tandläkaren" som ordinerade denna ytterligt diskutabla och synnerligen kontroversiella åtgärd var AIK:s dåvarande Skeppare Tomas Mitell, numera 'glassig' assisterande Tränare i NHL..

Tyvärr för AIK:s vidkommande kan 'Tandläkare' Mitells MONUMENTALA FELBEDÖMNING av dåvarande situation framledes bli OERHÖRT KOSTSAM för Gnaget.
Detta eftersom AIK med extremt stor sannolikhet kommer att bli involverad i bottenstriden gällande de negativa kvalplaceringarna 13-14...
Kommentera

2010413 · »