AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2009492

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Ska som många erkänna att en del skadeglädje infinner sig med tanke på hur AIK:s spel och resultat ser ut just nu, men ändå kan man inte komma ifrån att AIK är bland Sveriges mest anrika föreningar. Riktigt trist om de inte ens skulle finnas med bland Sveriges två högsta divisioner nästa år. KÄMPA AIK!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Nevink: AIK-Karlskrona under måndagskvällen: Resultat 5-6 Efter förlängning

Den Inrapporterade 'publiksiffran' skrevs till ENDAST 6022 TOMMA Stolar???..., eller om man så vill till finfina 2072 åskådare.

Dock vittnade ÅTERIGEN det gigantiska klarblåa "Stilla Hav" runt Hovets i stora drag Soprena Läktarsektioner, om att åskådarantalet denna måndagskväll Garanterat uppgick till MINST 7000 Tomma Stolar, vilket innebär att det VERKLIGA antalet åskådare PÅ PLATS!!. med stor säkerhet UNDERSTEG!! 1000 personer..

Och vad hände under matchen???
Jaa, den till synes "garanterade" 0-poängaren för AIK efter halva matchen, förvandlades hastigt och lustigt mot slutet av drabbningen till en potentiellt eftertraktad 3-poängare.

Tyvärr reducerades detta till en möjlig 2-poängare för AIK efter en kvittering av Karlskrona med ca 4 minuter kvar att spela, och förvandlades hastigt och mycket Olustigt efter ynka 18 sekunder spelat av sudden Death, till endast en medioker 1-poängare för AIK..

Efter en nästintill kassaskåpssäker 0-poängare för AIK mot Västerås nu på Onsdag, har man Oerhört svårt att tro, att 'publiksiffran' på Hovet mot Almtuna den 9/12 kommer att UNDERSTIGA 7200 TOMMA Stolar...

Detta skulle innebära att Åskådarantalet på Hovets gigantiska Klarblåa Stilla Hav, högst sannolikt kommer att Understiga 900 Personer på matchen mot Almtuna den 9 dec...

Allt ÖVER en 'verklighetstrogen' publiksiffra om 1000 åskådare på denna match måste faktiskt i nuläget betraktas som positivt för AIK!
Kommentera