AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2004418

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Simon Karlsson:

du kan inte vara från norrland? Vi sparkar inte på de som ligger ned.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIKs NEGATIVA spiral AVGRUNDSDJUP!!!
Yoda Marklund: Ja, jäklar anacka i det snuset...,precis som jag och ALLA övriga initierade Hockeyjournalister i Sverige förutspådde, blev era AKUT 'löstands'behövande Gnagare MASSAKRERADE och fullständigt tillintetgjorda av Björklövens skoningslösa sovjetinspirerande Hockeymaskineri! under Lördagen..
Föga smickrande 8-1 slutade matchen.

Och nu är det precis som jag redogjorde för under gårdagen 9!! poäng upp till den säkra tofte platsen.
AIK står nu på 9 raka förluster, och det är fullt sannolikt att AIK om 2.5 vecka står på 16 raka förluster efter att bl.a den 4/12 ha blivit krossade av Västerås i Rocklundahallen...

Det blev verkligen mycket olyckligt att AIK:s största organisationsikon genom alla tider, Anders Gozzi, av oförklarlig anledning lämnade båset för några matcher sedan och ställde någon helt oprövad och okänd rookie i båset tillsammans med Jussi Salo.

Resultatet av det skiftet blev inte helt oväntat en veritabel katastrof.
0 poäng på 3 matcher och fullständigt ofattbara 3-19 i målskillnad..
Och AIK:s båda otröstliga Schweizerostar i kassen fortsätter 'som vanligt' att 'LYSA' av rost..

I övrigt borde ju Gozzi, naturligtvis, istället för att själv ha avlägsnat sig från båset, ha skickat upp Jussi på läktaren och ENSAM tagit ansvaret som Tränare!

Men men, nu är det som det är.

Det jag bara Inte förstår, är, VARFÖR man INTE hört något om att Tränargurun Per Bäckman och/eller Målvaktsikonen Gunnar Leidborg är på ingång.

Dessa herrar och då framförallt Gunnar Leidborg som Nygammal Målvaktsklippa, skulle garanterat förändra hela situationen.

Med en sån otroligt tät målvaktsklippa som Gunnar Leidborg mellan stolparna, skulle AIK:s målsnitt på 3.73 insläppta mål per match Aldrig! behöva bestå.

Forza AIK!!!, och snälla Per Bäckman och Gunnar Leidborg, anslut PRONTO till AIK:s trupp, för Gnaget är i skriande behov av era tjänster !!!
Kommentera