AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2012757

Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Jaa, enligt de allra flestas förhandstips blev Uppsala Hockeys STORHETER Almtuna IS till slut en för svår nöt att knäcka för AIK under Måndagskvällen.
Återigen,och föga förvånande på ett Fullständigt ÖDE Johanneshovs Isstadion..

Almtuna vände med 'massiva' 7 minuter kvar av matchen '"inte ett dugg förvånande'" ett 2-målsunderläge till vinst med 2-3.
Till på köpet under ORDINARIE!!!!! speltid...

Publiksiffran rapporterades än en gång till "över"2000 'påhittade' åskådare...???
2103 för att vara exakt.

Det finns inte en enda tänkande människa , och definitivt inte någon enda av de MAXIMALA 900 personer som i VERKLIGHETEN befann sig på hovet denna för AIK slutgiltigt NATTSVARTA Måndagskväll, som ens i sin vildaste fantasi tror på den redovisade publiksiffran om 'massiva' 2103 åskådare...

Visste jag inte bättre så tror jag att Swehockey väljer att rapportera in "skönmålade glädjesiffror" beträffande AIK:s publiksiffror på Hovet för närvarande.

Detta för att statistiken i HISTORIEBÖCKERNA åtminstone ska se någorlunda anständig ut för AIK:s vidkommande, hellre än att istället redovisa de Alarmerande och EXTREMT Låga publiksiffror som visar det TOTALA OINTRESSET för AIK som för närvarande råder, och som med Mycket stor sannolikhet också kommer att BESTÅ Säsongen ut.

På onsdag ställs AIK mot Kristianstad på Hovet.
I ärlighetens namn skulle jag bli mäkta förvånad om publiksiffran på Hovet, i alla fall den 'Verkliga' siffran..., då överstiger 800 personer.
Men... Swehockey ska väl sin vana trogen skönmåla publiksiffran även på den matchen, och 'som vanligt' rapportera in en PÅHITTAD publiksiffra på just över 2000 åskådare...

Hur Hockeymatchen sen slutar lär i stora drag vara av akademisk betydelse, eftersom det nu torde vara i det närmaste HELT SPIKAT, åtminstone med 90% säkerhet, att AIK spelar Negativt kval till våren...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: AIK - Vita Kusen 1-2 efter straffar..

För första gången denna säsong rapporterade Swehockey in en publiksiffra på ETT Extremt ÖDE Hov som ÖVERSTEG 6100 TOMMA Stolar.

FIKTIVA 1989 personer rapporterades ha bevittnat matchen.
Men som ju alla initierade som bevittnade bataljen kan räkna ut m.h.a den Gigantiska blå Oceanen av TOMMA Stolar som uppenbarade sig, var att antalet personer på plats i Arenan under kvällen var max 800 st..

Och efter det mer eller mindre kassaskåpssäkra nederlaget mot Tingsryd nu på Onsdag, gissar jag på att Swehockey kommer att rapportera in en publiksiffra mot Karlskoga på Fredag på Hovet, som med RÅGE UNDERSTIGER 2000 personer.
Sannolikt är att det rapporteras in mellan 1600-1700 FIKTIVA åskådare, eftersom den VERKLIGA publiksiffran sannolikt kommer att ligga på mellan 600-700 åskådare.

Jag tror att det nu blott är en tidsfråga innan AIK har en VERKLIG publiksiffra på Hovet om ca 500 åskådare, d.v.s ca 7600 TOMMA STOLAR !!...
Kommentera