AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2014091

Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: AIK - Vita Kusen 1-2 efter straffar..

För första gången denna säsong rapporterade Swehockey in en publiksiffra på ETT Extremt ÖDE Hov som ÖVERSTEG 6100 TOMMA Stolar.

FIKTIVA 1989 personer rapporterades ha bevittnat matchen.
Men som ju alla initierade som bevittnade bataljen kan räkna ut m.h.a den Gigantiska blå Oceanen av TOMMA Stolar som uppenbarade sig, var att antalet personer på plats i Arenan under kvällen var max 800 st..

Och efter det mer eller mindre kassaskåpssäkra nederlaget mot Tingsryd nu på Onsdag, gissar jag på att Swehockey kommer att rapportera in en publiksiffra mot Karlskoga på Fredag på Hovet, som med RÅGE UNDERSTIGER 2000 personer.
Sannolikt är att det rapporteras in mellan 1600-1700 FIKTIVA åskådare, eftersom den VERKLIGA publiksiffran sannolikt kommer att ligga på mellan 600-700 åskådare.

Jag tror att det nu blott är en tidsfråga innan AIK har en VERKLIG publiksiffra på Hovet om ca 500 åskådare, d.v.s ca 7600 TOMMA STOLAR !!...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Negativt Kval för AIK känns i det i det närmaste Spikat nu!!
Simon Karlsson: En inte helt oväntad utveckling och följer den sportsliga bristen på resultat. Jag tycker dock att dina kommentarer räcker med det jag uppfattar som hån mot en förening (hockeysektion) i fritt fall!
Kommentera