AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #1986718

AIK tog ikväll ett FELSTEG mot ett Eventuellt Negativt Kval
Det blev SANNERLIGEN INGEN Minnesvärd Säsongspremiär för AIK:s Gnagare denna bistra Onsdagskväll 2019-09-18..

De Fruktade Högtravande Vita Hästarna var obevekliga att tas med för Solnas under kvällen ordentligt tandlösa Gnagare, när de Kraftfulla Vita Hästarna på ett skoningslöst sätt trampade sönder Gnaget med sin mycket eleganta,excellent exekverade PIAFF.

När bataljen slutligen var tillända återstod endast köttslamsor och benflisor av Solnas för kvällen synbart panikslagna Gnagarkollektiv.

Det som känns SÅ tröstlöst i sammanhanget, är att De Vita Kusarna denna säsong tränas av det STÖRSTA FIASKOT till Tränare som Hela Hockeysverige i modern tid har skådat.
Den forne Djurgårdaren vars renomm'e inom Hockeysverige gått som ett SÄNKE genom hierarkin, sedan han för 5 år sen blev Avpolletterad ur Djurgårdens organisation.
Mannen i 'blickfånget' är Tony "zuperzopan" Z(n)abel.

Det är i sanning Fruktansvärt, att just Tony Z'n'abel, denna totalt Misslyckade Hockeyindivid ,under denna för AIK SÅ Ödesdigra Premiärbatalj, fick privilegiet att som "Tränare" för de YTTERLIGT mediokra Vita Kusarna få Triumfera på AIK:s BLYTUNGA bekostnad..

Det mest beklämmande i sammanhanget är egentligen att Z'n'abel, när han blickade ut över Hovets läktare, fick 'njuta' av den 'magiska' inramningen runt denna "tragikomiska" Hockeyallsvenska premiär, nämligen det Stora Blå 'O'publika HAV som bestod av en Herrans Massa TOMMA!! Stolar..

Säsongen 2019-20 lär sannolikt bli en LÅÅÅNG ökenvandring för Gnaget, med det primära målet att med näbbar och klor försöka UNDVIKA att hamna i det mycket Ovissa NEGATIVA Kval, som två lag från HAS framåt vårkanten Oavkortat kommer att hamna i...

Det är i sammanhanget ganska troligt att AIK, OM de hamnar där...(Gud Förbjude!), kommer att få sällskap av JUST den Vita Kusen. Just av den anledningen att Tony Z'n'abel "ALLTID" har MISSLYCKATS, mer eller mindre OAVSETT vilket Lag han varit involverad i..

Denna säsong kan sannolikt bli en riktig Rackarrysare för AIK, tyvärr sett ur ett NEGATIVT Perspektiv..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK tog ikväll ett FELSTEG mot ett Eventuellt Negativt Kval
Simon Karlsson:
Ditt skriftspråk håller hög klass.
Kommentera