AIK

347 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2002174

Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Inför det annalkande speluppehållet lyckades Jussi Salo under eftermiddagen lotsa Gnaget till en BLYTUNG och extremt imponerande poäng mot Stentuffa Vita Hästen.
Till på köpet På Bortais !!

Att överhuvudtaget ta poäng mot ett så otroligt spelskickligt lag som Vita Hästen i deras Hockeytempel Himmelstalundshallen, är inget annat än en smärre BRAGD.
En svårare bortamatch får man faktiskt leta efter.
Jussi Salo gör en fullständigt glimrande Tränarinsats i AIK:s bås.

Det som Ytterligare förhöjer Gnagets insats, är att Vita Hästen inför denna säsong rekryterat en av 2010-talets Absolut största Tränarikoner, nämligen Djurgårdens forne Succetränare Tony Zabel.

Den Framgångsera som Tony Zabel åtnjutit som Tränare och GM med start Säsongen 2012-13 och framåt är FÅ Tränare förunnad !!!

Särskilt Zabels Sejourer i Djurgården och den i Västerås, samt hans sista tre framgångssäsonger innan denna, sticker verkligen ut!
Detta har med största säkerhet sammantaget bidragit till att han denna säsong belönades med en mycket meriterande anställning som Huvudtränare i Vita Hästen!

I våras lyckades Zabel i egenskap av GM bidra till att hålla Tyresö/Hanviken kvar i "Formel 1 Östra" vilket var en Bragd.

Jaa, den imponerande bedrift och den BLYTUNGA poäng som Gnaget spelade till sig i Himmelstalundshallen under eftermiddagen smäller riktigt högt, det råder det ingen som helst tvekan om!

Jussi Salo visade under Matchen,Verkligen! sin eminenta kvalite som Matchcoach.

Jag är övertygad om att AIK med Jussi Salo som pålitlig och extremt stabil Tränare i båset, har mycket goda chanser att innan säsongen är till ända sluta Sämst topp 8, kanske t.o.m topp 5 eller ev. ännu bättre.
Detta visade Gnaget med all önskvärd tydlighet en rejäl försmak på genom sin mycket meriterande insats under eftermiddagen i en kokande Himmelstalundshall.
Att det inte blev minst 2p eller t.o.m full pott som AIK Tveklöst Förtjänade rent spelmässigt, får helt och hållet skrivas på OTURSkontot..

FORZA Gnaget !!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jussi Salo visar Oanade Tränarkvaliteer !!!!!
Simon Karlsson: Jag känner en viss sarkasm i ditt inlägg men du har helt rätt, Jussi har varit en juniortränare och tagit det tänket med sig till vårt kära A-lag med katastrofala konsekvenser och då menar jag försvars mässigt där hans taktik är full fart framåt utan en tanke på försvarsspel och det håller inte vilket resultaten visar.
Ska vi bygga om så behövs en rutinerad tränare som kan lotsa dom yngre spelarna till att ta rätt beslut. Det betyder att Jussi måste bort annars väntar derbyn i Div.1 Östra mot Hammarby sedan så undrar jag vad vår berömde räddare i nöden (TT) tagit vägen? Han har väl råd om någon och jag hade gladeligen fixat fram pengarna som behövs om jag hade dom.
Kommentera