Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1183735

Sv: Silly Season 09/10
Klinth: Med så många bra spelare i laget skall man klara av att spela dugligt ändå, fastän spelartapp. Klart man fortfarande har tålamod, saknar dock ett stabilt grundspel, vilket man tycker Uffe borde kunnat få in vid det här laget. Se till förra säsongen? Ja, man startade uruselt, slutade dock starkt och blev trea. Men det räcker inte hela vägen pga det finns inget stabilt grundspel, man lever för mycket (endast?) på individuella prestationer, och det håller givetvis inte i längden. Vi får väl se hur det ser ut om en sisåsdär 10 omgångar, jag är hur som helst klart oroad....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
qslig: Trea ja men ändå långt långt efter både HV och framförallt FBK (minns 8-0). Problemet måste ligga någonstans i huvudet på spelare och ledare med den spelartruppen borde ni totalt överlägsna om de hade presterat normal nivå. Alla måste inordna sig i sina roller låt t ex de sk fixstjärnorna harva i fjärde linan och släpp fram ungdomen och de andra i de första tre kedjorna så ska ni se att det ordnar sig. Men framför allt känslan måste finnas man lallar sig inte till ett SM guld genom att tro att man är bäst det krävs blod, svett och tårar.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
qslig: En liten nyfiken fundering från min sida. Det är många som pratar om att Frölunda har "så många bra spelare".

Vilka är dessa för att vara exakt, som är så bra?

Och nu måste vi ju utgå från att de ska vara så bra att de utmärker sig på just den position de spelar på, och skulle vara given i vilket elitserielag som helst.

Min poäng är redan nu klar: Det finns väldigt många riktigt bra spelare i de andra elitserilagen. Hur bra skulle det gå för dom om derar 2-3 bästa spelare var borta?

Hur bra hade t.ex Luleå varit senast utan 2xAbbot och Fabbe?

Sedan är detta visserligen ingen ursäkt för att inte gå in 100% i närkamperna, visa hjärta och jävlar anamma. Frölunda måste spela mer rejält i försvaret och vara effektivare vid målchanserna. Inget snack om den saken, men det tror jag kommer...
Kommentera