Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1476082

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

Jajjen:

Jag menar det att vissa Brynäsare hävdar ju att Brynäs inte alls har domarna med sig, det är ju bara att läsa innantill. Domare gör misstag och det händer ofta men misstag som idag skall inte få hända på den här nivån och framförallt inte i en kbvartsfinal i ett SM slutspel .. Håller du inte med?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
mattias - 74:

Som vanligt sitter du bara och gissar,om du nån gång skulle ta och se en match och skapa dej en egen åsikt och inte gå på olika länkar i olika forum.
Se en match vettja...
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
mattias - 74: Dom som har domarna mest med sej är Luleå som drabbas av minst utvisningar av alla. Vore spännande att höra din tolkning av den statistiken.
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar
mattias - 74:Såg du ens matchen idag?Det fanns många fler dommarmisstag!Så vart vill du komma?Ibland undrar jag hur du tänker igentligen när du surfar runt i alla gästböcker och smörar och sen går in i nästa och snackar skit om det lags vars  gästbok du nyss varit inne och smörat i.
Kommentera

Sv: BrownAss - Goa Gubbar

mattias - 74: Brynäs har inte domarna med sig mer än nåt annat lag. Om jag slår dej på käften och får sex månaders fängelse - har du domarna med dej då?

Misstag ska väl inte få hända på nån nivå, nånstans, i nåt sammanhang. Som brynäsare vet jag allt om domarmisstag. Det kostade oss ett SM-guld för ett antal år sen. Där kan du snacka om avgörande misstag.

Kommentera