Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1839765

Sv: Säsongen 2017-18
Tarasov:

Lasu erkände efter match att det var ett rent turmål.

Han vänder bort Wingerli och skjuter ett slagskott i samma rörelse, men eftersom han är i obalans blir det ett totalt misslyckat skott som missar mål med två meter. Det kan se ut som det var meningen, för han är så jävla dålig att han missar mål med tre meter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Yoda Marklund: om Lasu är dålig så kan du inte mycket om hockey!! Ingen lirare men han är jobbig att möta och jobbar alltid stenhårt! En mycket bra boxplayspelare mm mm! Hade platsat i alla SHLlag och dessutom är han en sån spelare som alla vill ha!! Dock inte så ful som vissa andra;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Säsongen 2017-18
Det där jävla målet kör de fortfarande med på jobbet. Oj oj oj vilket mål sen fniss på det. Det är jääävuslkt störande, samma sak med att målvakten kastar klubban i bytet innan, guld-Jimmies bortdömda mål för "offisde i målgården"... året innan när pucken tydligt är inne i mål och alla kan se det på TVn... jävlar vad de kör med det.

Jag har respekt för Frölunda för att det är ett roligt och skickligt lag... men dessa jävla domslut och denna jävla bonnröta... ja dessa indijaner från Jöttä-borrj alltså!
Kommentera