Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1844700

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F:

grattis till Morgan domslut!

Ett sent grattis till att måldomaren inte kunde se på reprisen att pucken var en meter in i mål bredvid benskyddet, vilket alla vi andra såg på reprisen. Grattis till att guld-Jimmies mål blir bortdömt för offside i målgården när han var en meter utanför när pucken passerade mållinjen och Gustavsson filmade. Grattis att Gustavsson får kasta klubban utan att det blir straff när Lindholm har öppet mål.

Det blir ganska många grattis i rad när man lägger ihop dem.

En riktigt underhållande match mellan två bra lag ikväll, hockeygodis. Men tyvärr är det man kommer att komma ihåg att domarna dömer mål i sudden efter videobedömning, matchavgörande beslut nummer 100 i rad till er fördel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Yoda Marklund: Så e det ju att Gud gillar dom goda och försöker tränga tillbaka ondskan till Helvetet!!!! Skall kanske inte vara mål men borde ju kanske vara straff!! Kan inte reglerna men det Pudas gör eller för all del hakningen på Olofsson borde kanske betala sig på något sätt!!
En undran bara, varför håller Skellefteå på och hugger och slår och petar med handskarna i ansiktet precis HELA matchen??? Efter varje avblåsning vid Skaik kassen!! Är det för att Frölunda skall lacka ur helt eller? Hur som helst riktigt pinsamt är det och det var likadant förra säsongen!! Det är väl Berts idé så klart!!!
Frölunda resor bättre i 2 perioder sen blev det match efter 2 riktiga pissmål!! Gött att Fbk looosade alltid lika gött!!!

Mike.F
Kommentera