Frölunda Indians

59571 inlägg · 3390 ämnen

Inlägg #1968289

Sv: Semi
robban101: går själv aldrig in å mopsar upp mig på andras forum efter en seger det skulle aldrig falla mig in att håna och det riskerar ju att komma tillbaka med det dubbla!!
Djurgården var i final senast 2010 som dom förlorade och Svenska Mästare 2000 och 2001 och Frölunda har SM guld 3 ggr på 2000-talet och en förlorad final. Ganska dåligt av SHL o Cmore och domarkåren att det inte blivit många många fler! Dif åkte dessutom ur och var borta i 2 säsonger, konstigt!!!??

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Semi
Mike.F:
Avd dubbelmoral
Jag har följt lite vad som skrives här inne efter våra matcher och jag tycker att nivån varit bra och saklig. Även om vi ser saker på olika sätt pga våra färger.
Men jag måste kommentera det inlägg som jag svarar på nu. Du har ju vitt och brett lag ut vad du tycker om nivån på vårt och Skaiks forum. Och skriver i detta inlägg att du aldrig skulle gå in på ett annat lags forum och håna efter en vinst.
Men vad gjorde du igår mot Svannu i fbks forum?
"Alla gillar vi dicken"
Även om det är skrivet som ett skämt så garanterar jag att vissa tar det som ett hån

Så i slutänden är du inte bättre än de du kritiserat....
+1
Kommentera

Sv: Semi
Jaha strax nedsläpp och ny match i semin mot LHF. LHF som varit mycket bra i matcherna i Kållesum den här säsongen och varit bra under hela 18/19! Känns inte som dom haft en ända liten dipp faktiskt, så det gäller att vara på tårna ikväll!!

Mike.F
Kommentera