Allsvenskan

986 inlägg · 140 ämnen

Inlägg #62624

Sv: Vilka slåss om ES- platserna?
Jag är inte heller så säker på att Leksand kommer tillbaka så lätt som det talas om. Jag har sett dem 7 gånger denna säsong, och de har sannerligen inte imponerat på mig. De har sin första line, sedan inget, inget, inget! Målvakten är väl inte ngn som rosar marknaden heller. Men helt klart är att trycket finns i föreningen. Man kräver elitserien igen. Jag ser gärna Leksand igen i ES.

AIK är ett lag man trott sedan en bra tid tillbaka, att deras tid är kommen. Men icke. På ngt vis har man kämpat sig kvar. Rutinen i laget har nog varit en bidragande orsak till det. Däremot verkar föreningen och ishockeyklubben så sakteliga dö ut. Det verkar inte som så många bryr sig om AIK som hockeylag längre.
För mig och väldigt många andra kvittar det om AIK inte längre spelar i ES nästa säsong.

Timrå IK är ett kapitel för sig självt. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta? Själv är jag mkt osäker om laget hinner hitta ett spel som håller hela vägen fram. Efter gårdagen blir man än mer skeptisk. Man kan inte, som Molin sa " sitta kvar i bussen", när man ska spela hockey.

Frågan kvarstår dock om det verkligen inte finns andra lag som kan skrälla i kvalserien. Det skulle inte förvåna i allafall.
Kommentera