Almtuna IS

215 inlägg · 39 ämnen

Inlägg #336233

Sv: Almtunafans finns dom?
Hmm, här var det ingen vidare fart må jag säga......

Eftersom jag nuförtiden bor 10 minuters gångväg från Gränbyhallen passade jag på att kolla matchen AIS- Sundsvall häromsistens. Det var väl särskilt intressant för mig eftersom det finns gamla Moringar både i AIS ( Bodins ) och Sundsvall ( Liam Lindström ). Dessutom ville jag ju spana in en potentiell motståndare till MIK i SA, om vi nu tar oss dit, eller Sundsvall för den delen.

Jag blev faktiskt ganska imponerad av AIS. Ganska ungt och viljestarkt lag. Tyckte de mycket väl kunde ha vunnit matchen, men en viss Jimmy Danielsson i S- vallkassen var ju ruggig. Han blir nog inte kvar länge i andra divisionen om han fortsätter sådär. Kanske att AIS ändå körde lite väl enkelspårigt och förutsägbart med sin variant på "big ice"; valla i sargen och upp till väntande gubbe på offensiva blå. Lite för lätt att läsa sönder skulle jag tro. Där skulle nog den gode Eklund slänga in lite fler alternativ, lite oftare. Någon mer som har synpunkter på det ?

Ett stort plus som gör att ett lag vinner mina sympatier är tillgången på egna produkter. Almtuna har ju en sjusärdeles stor andel egna produkter, det är grymt imponerande !!

Det blir nog fler besök i Gränbyhallen vad det lider.
Kommentera