Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1140975

Sv: Fbk-Bif kvart 4. Flaggan i topp eller förnedring?
Horace76c: Märklig sekvens där, han slänger handskarna och slår någon blodig och får 2+2+10........

Men som sagt flaggan i topp!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fbk-Bif kvart 4. Flaggan i topp eller förnedring?
Izah: Ska man summera säsongen 08/09 så blir det väl att det var starkt att nå slutspel. Samtidigt ligger det en fara i att ha slutspel som Det Stora Målet, eftersom man då får svårt att sätta upp ett nytt mål när man till slut når slutspel. Cz ska ha en eloge för sitt arbete. Han är en okonventionell gubbe i båset och man kan han synpunkter på coachningen då och då, men överlag har han fått ihop sitt material till ett lag.

Svagheten ligger, förstås, i truppen. För få producerande spelare, för många urtfyllnadsspelare och alltför låg lägstanivå för att man ska hävda sig högre upp i tabellen över en hel säsong.

Så--vad händer nu? Widing lär högst sannolikt lämna, Lindbäck kommer att övertalas att stanna kvar. Hermansson, Alcén, Persson, Björne, Nolander och Lind bör vi inte förlänga med, möjligen låna ut Alcén och Person. Vas och Lauritzen har vi kontrakt med över nästa säsong. Framför allt vad gäller Vas bör man undersöka om detta kontrakt kan lösas på något sätt. Man bör förlänga med Dixon, Jonte Carlsson och Molin. Jag är osäker på Sundströms vara eller inte vara i klubben. Eftersom han är center lär man vilja ha kvar honom.

Då kommer vi till den intressanta biten: nyförvärv. Brynäs behöver förstärkningar på alla positioner. Vi behöver minst en tung, defensiv back. Vi behöver en center värd namnet och vi behöver minst två vassa ytterforwards. Min gissning är att mormor lyfter in Silfver, Rödin och Thegel i A-truppen och vävar en allsvensk center. Inga spektakulära värvningar från AHL eller andra elitserieklubbar. Egna produkter och AS-spelare.

Och det lär inte räcka på långa vägar. Tror jag.
Kommentera