Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1568638

Sv: A propósito de nada

atilla: Visst skrev jag mer när jag var som mest aktiv inom Brooklyn Tigers och Brynäs men jag har varit här inne så gott som varje dag och läst alla inlägg enda sedan 2004.

När Peja frågade mig om jag ville hjälpa honom att hålla forumet rent eftersom vi har har känt varandra länge och har många lika åsikter i saker och ting så var det bara att hoppa på båten.

PS. Påhopp är det slut med, dessa kommer att tas bort och i upprepade fall så kommer vi stänga av personen. Hjälp gärna till att anmäla inlägg om vi skulle missa något.

Tack!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

www.expressen.se/sport/hockey/elitserien/brynasback-kommer-att-fa-lamna-klubben/

Berglind verkar få lämna också. Helt rätt tycker jag.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
AD: Perfekt. Har bara något år gammalt konto så därför jag inte sett dig tidigare, men det låter jättebra. Detta är vad detta forum behövt under en längre tid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
AD: Exakt. Skulle även vilja tillägga att det redan finns regler här på hockeysnack och jag & AD kommer naturligtvis inte att ändra på de, men däremot se till att de följs mer än tidigare. Se länken för regler.

Och så vill jag säga att vi kommer att börja moderera från och med de inlägg som skrivs nu. Vi kommer alltså inte att rota i folks inläggshistorik och göra någonting utifrån det. Så alla kan börja om på ny kula och förhoppningsvis får vi ett trevligare debattklimat.

Redigerad kommentar

Kommentera