Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1576471

Sv: SILLY SEASON 13/14
Kahn: för fyra säsonger sedan kom Granis nästan upp i den produktion som Jimmie Ericsson har år efter år...

Någon som minns med vilka Granis spelade de två åren i rad då han var relativt produktiv?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Tänk att man inte blir förvånad längre när man ser att Honken förlängt och att man då ett år till satsar på årets sämsta målvaktspar! Är ju helt sjukt vilken syn man har på en "satsning".

Brynäs ska va topp-4 i Sverige...
Jo, tjena! Hur i helvete ska vi kunna bli det om det fortsätter såhär?!
Honken i all ära, ja visst, förläng med honom då om det är hårt för Sundlöv att sparka trotjänare. Men då ska ju Rahm lånas ut/bryta kontrakt och en FÖRSTEMÅLVAKT värvas in så Honken får andraspaden, Johansson i J20 en tredjespade för att ta Honkens plats nästa år. Å när jag menar förstemålvakt så pratar jag en målvakt i Markström, Lindbäck, Jocke Eriksson, Lehner, Svedberg, Fredrik Andersen. Typ.

Topp-4 framstår ju mer å mer som en utopi. Möjligen att man är topp-4 bland ES-klubbarna att träna juniorer, men det kan ju inte vara det som ska vara prio 1! Har man som mål att vara topp-4 i Sverige måste det ju vara A-lagets placering i tabellen man pratar om och inget annat...
Hur å när ska vi komma före FBK, SAIK, HV, Luleå, å troligen Linköping å Frölunda är före oss också med den här "satsningen". 

Näe, det är för dåligt...

In med den här förstemålvakten, Honken andraspadar, Ekholm hem plus hans finske kompis i Milwaukee, Joonas Järvinen. Släpp ut Löf, låna ut Djoos... Bertilsson, Djoos, Ekholm, Gunderson, Jacobsson, Järvinen, Kilström (verkar ju va klar), Persson, Sunqen.
Efter att ha presenterat en backuppsättningen i klass med den här så kan Sundlöv känna sig lugn inför nästa säsong...

Framåt så sägs ju att Brodin och Rödin kan komma hem å att ev. Dixon är den förstecenter som ersätter Järnkrok om han sticker. Ser ju gärna att Omark är med i bilden å ja, oavsett om Dixon/Järnkrok finns i laget. Skadar ju inte att ha två producerande centrar. Lindholm tror jag inte är redo att axla en 1:a eller 2:a lina själv. 

Har svårt överlag att ha den enorma övertro på juniorer! Har man som mål att lyfta upp 1, max 2 /säsong för att testa på A-lagsspel så måste ju det va nog! Kan ju inte skicka upp en lirare från J20 å i vissa fall från J18 å tro att dom ska producera som en senior! Näe, låt en back och en forward /år testa på A-lagsspel å utvärdera deras insatser efter säsongen. Tycker man dom varit bra, ge A-lagskontrakt, om dom inte hållit måttet, skicka iväg... Man måste driva föreningen elitmässigt, inte nån kompis-hålla-varann-bakom-ryggen-klubb! Funkar inte!

Kommentera