Brynäs IF

714705 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176319

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Vi hade behövt 2-0 i trycket vi skapade efter 1-0, då vinner vi idag.
Tror inte att FBK haft tillräckligt med motivation för att vända i det läget.
Istället får dom förstås en oförtjänt och billig kvittering och 1-2 på ett sånt där flyt som VI hade behövt idag. Surt som fan men lite signifikativt för hela säsongen. Att tabellen inte ljuger känns extra trovärdigt med tanke på den här berg och dalbanesäsongen i spelet.
Blir en rysare mot HV och vi behöver iaf få Bulan och Nicky tillbaka som ett första önskemål.
Hua, blir svettiga matcher och hoppas att man till sist får uppleva samma eufori och lättnad som på plats i Rocklundahallen när det senast begav sig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Gör mig en tjänst, gå och lägg dig! Trött på dina inlägg som inte har ett dugg med verkligheten att göra. Du lever i en fantasivärld. Vakna Huge och se verkligheten. Även om Brynäs skulle klara sig i kvalet kan ingen kvalificerad eller någorlunda kompentent hockeykunnig individ tycka att man gjort ett bra arbete i föreningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Vi hade behövt 2-0 i trycket vi skapade efter 1-0, då vinner vi idag.”

Vi hade behövt en kunnig styrelse, en klubbdirektör som inte bara snackade, en sportchef som kunde utnyttja en av shl:s högsta spelarbudgetar, en tränare som kunde sätta ett spelsystem på mindre än 51 omgångar, en spelartrupp som spelade för klubben och inte bara för sig själva.

Då hade vi vunnit ikväll.
Kommentera