Brynäs IF

714432 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2346344

Sv: A propósito de nada
Klubba: Ja, idealiskt sett ska en högerfattad klassforward in, men samtidigt vore en bra vänsterfattad spelare betydligt bättre än att få in en än högerfattad halvfigur som ändå inte klarar av att spela powerplay.

Koivula vore väl kanske främst intressant om man inte lyckas ta in Mäenalanen, men om Brynäs mot förmodan skulle lyckas värva skulle man ha en jäkligt tung forwardsuppsättning med helt annan profil än tidigare.

Rödin, Timashov och Palve är ju tre väldigt kreativa spelare som förmodligen skulle må bra av att omges av högklassiga powerforwards. Alla tre kan skapa mycket, men ofta blir det inte farligt när de får in tryck i anfallszon eftersom man saknar spelare som äger ytan framstor motståndarnas kasse.

Om Brynäs tar in 2 till forwards kommer man att ha 13 kedjespelare på kontrakt. Frågan är om man i så fall inte borde chansa och ta in en 14:e spelare som är en billig rightare som har hittat målet på lägre nivå, typ Semjonovs. Men bäst vore givetvis att få tag på nåt mer etablerat högerfattat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Frågan är om man i så fall inte borde chansa och ta in en 14:e spelare som är en billig rightare som har hittat målet på lägre nivå, typ Semjonovs”.

Inte enig här. Håll en plats öppen för Gunler istället. Blir han kvar och det ändå behövs förstärkas bör det finnas lediga spelare under hösten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja det är ju ett problem med bristen av högerfattad spelare överlag och dom som är av klass har förmodligen redan kontrakt någonstans och dom av klass utan kontrakt blir det huggsexa över, där vet jag inte hur vi står rent ekonomiskt eller populäritet. Finska spelare ja kanske men svenska där tror jag inte många är sugna på Brynäs om de inte har historik här.

När jag kollar på EP efter högerfattade målskyttar finns det inte många alternativ och det känns mer och mer troligt att den högerfattade målskytten vi kommer värva blir Wännström.
Kommentera