Brynäs IF

712982 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2519140

Sv: Alla Helvetes Kval
Det är lite roligt att en del skriver att det är så annorlunda spel i HA kontra SHL. Det är klart det är det. Allt går ett snäpp långsammare i HA, lite mindre fysiskt spel, lite mer utrymme, skickliga spelare får en sekund extra osv. Helt enkelt oskickligare spelare i HA än i SHL, inget konstigt med det. Det är klart att alla som hittills signat med Brynäs har potential att spela på en riktigt hög nivå i HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Blir lite som att åka på tältsemester att spela i HA. Åka runt lite spartanskt och se en annan del av Sverige, stöta på original som icing-Ove och käka matlåda.
Kan bli kul det här.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Helt korrekt är min känsla, HV71 kunde vinna HA mest på grund av många spelares individuella skicklighet, trots bristen på ett grundspel. I SHL tog det tvärstopp, tills man vågade bryta tunnelseendet. Jag gläds med starten på ert lagbygge, och fortsätter det så kommer ni kunna göra samma resa direkt upp igen som HV. Brynäs hör ju självklart hemma i SHL. Lycka till nästa säsong!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Lite kan väl vi se till att motståndarna får rätta sig till det spel vi bestämmer oss för och förhoppningsvis får kapacitet att köra.
Låst ämne