Brynäs IF

717133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #611225

Sv: Nån av dessa spelare väljer Boork att köpa!!!
Även jag tror att Jämtin hade varit ett bra nyförvärv. Men det går bra för honom i TPS så det känns inte troligt att han skulle komma nu...

Boumedienne är drömmen på backpositionen. Som jag ser det finns det ingen landslagsmässig back i truppen och inte heller någon bra vänsterskytt. Sedan vet vi vad Boumedienne kan, ja, han är idealisk.

Angående ny forward så sa väl Boork att han ville ha en "tanks". Typ Abrahamsson är väl så långt ifrån en tanks som man kan komma.

Och jag tror definitivt inte att spelaren i fråga måste vara från Almtuna. Snarare tvärtom - varför skulle Boork vilja sno spelare mitt under säsongen från sina polare i Almtuna och varför skulle Brynäs riskera ett dåligt klimat mellan klubbarna?
Kom ihåg att Almtorp bara lånades in förra säsongen medan Almtuna hade speluppehåll...

Daniel Olofsson, Johan Markusson, Jens Svensson eller Daniel Karlsson är mitt tips. Remember who said it first. Om det nu inte blir Tobias Tschöp. Många gissningar, ja, men det är ändå hyfsat kvalificerade.

Jag vet inte riktigt hur Boork rankar gamla Bajen-lirare som Liam Lindström & Johan Ejdepalm, men åtminstone den sistnämnda dominerar i allsvenskan just nu.
Kommentera