1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18444 inlägg · 1109 ämnen

SSK-FBK

512475 · » Till forumet


Sv: SSK-FBK
Sinuhe: Nej mest i allmönhet att dom kan vara partiska o ibland ganska okunniga med för den delen. Men i ditt fall så var det ju lite annorlunda vad det verkar.
Kommentera

Sv: SSK-FBK
mok: Nä itne sa du de men jag antog att du antydde att dom var partiska till FBK:s fördel
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Sinuhe: Sade jag åt vilket håll dom var partiska? Läs innan.....
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Dawidovski: du ta det lungt modo kommer krossa timrå
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Vi får hålla tummarna för modo på tisdag! och hoppas att FBK vinner mot MIF, det skulle kännas underbart om vi kunde gå om TIK i sista omgången:) Först tar vi en suddenvinst i timrå, för att sedan (förhoppningsvis) gå om TIK i sista omgången! Spelar modo som dom gjorde idag, så har dom stora chanser att rubba timrå i kraftlösarena, oj jag menar "ej on arena", nej jag får inte till det;)
Kommentera

Sv: SSK-FBK
mok: Ja konstigt om dom är partiska till FBK:s fördel för dom spelar ju i Södertälje vilket betyder at det är Södertäljes komentatorer som sitter där och inte Färjestads
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Segern i hamn!

2-1 borta mot SSK är ungefär vad jag förväntat mig (tippade 3-1-seger). Gerber är en vägg och det krävdes en straff lagd av oerhört skicklige straffläggaren Samuelsson för att "Tinu" skulle kapitulera. 97 i räddnings% talar för sig själv! Försvaret är magnifikt men dessvärre har vi bara gjort två mål de senaste två matcherna, men så länge vi bara släpper in ett är det ju inga problem ;)

Avslutning hemma mot MIF på tisdag med Hento i kassen, ska bli väldigt intressant att se vad han går för inför slutspelet...
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Sinuhe: Enligt webradion.... ja dom e ju att lita på och inte alls partiska...
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Svanru: Ja vi kvitterade till 54-4 och gjorde 2-1 :-)
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Sinuhe: det var inte Jenni utan Souray. Vi är ju bara gnälliga nu leder vi med 54-2
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Svanru: Enligt webradion så tar dommaren tagit några billiga utvisningar oxå. Men sedan så såg ju Jenni till att han fick matchstraff oxå och vipps vad minutrarna då tickar i väg.
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Sinuhe: Precis som vanligt leder FBK utvisningarna med 38-0. Dvs SSK spelar som vita jungfrur. De tacklar knappt enlitg mannen i s/v.
Kommentera

Sv: SSK-FBK
Sibbe: Fasen oxå Jenni får matchtraff och 1-1.
Nu får grabbarna skärpa sig
Kommentera

SSK-FBK
Kände mig lite tvungen att starta en ny tråd då den föregående hade ett olämpligt namn om man ser till dagens match ;)

De inledande fyra matcherna mot SSK denna säsong var alla målsnåla, men senast blev det målexplosion, 4-6 i Scaniarinken och en av tre FBK-segrar mot SSK denna säsong. Ikväll tror jag det åter igen blir målsnålt, Gerber är i storform och det står mycket på spel för SSK vilket gör att det kan bli avvaktande spel.

Nu inför slutspelet har jag varit orolig för motivationen i FBK, om den finns. Min oro har dock slagits tillbaks varje match och grabbarna har lirat mycket bra, aggressiv och frän hockey! Jag hoppas och tror att det blir så även ikväll, mitt tips lyder:

SSK-FBK 1-3
Kommentera

512475 · »