Fotboll

16172 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1267128

Sv: Premier League
mattias - 74: Arsenal har ju varit lite utanför vinstsnacket de senaste säsongerna, och det är möjligt att Chamakh kan vara en värvning som lyfter dom tillräckligt mycket för att utmana på allvar. Jag vet dock alldeles för lite om den spelaren (och hur han skulle passa i PL) för att uttala mig.

Personligen så tycker jag Arsenals problem varit skärpan i de avgörande matcherna, de hade ju ett riktigt kanonläge inför säsongsavslutningen i år, men lyckades inte ta till vara på chansen. Jag är osäker på att en spelare kan förändra det.

Hursomhelst så tror jag att Chelsea och Man U kommer slåss om titeln i år igen, samtidigt som Arsenal och City kommer slåss om tredjeplatsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
scim: Zlatan till City?
Kommentera

Sv: Premier League

scim: Arsenals grundläggande problem är att man har för många skador, något som man måste komma tillrätta med om man har tänkt sig att vinna något. Det är alldeles för många mjukdelsskador för att det ska vara otur, har man ständigt tre-fyra sträckningar/överansträngningar/motsvarande mer än motståndarna gör man något fel, så är det bara.

Chamakh bör, baserat på vad jag har sett av honom, bli en bra breddning av anfallstruppen och en spelare som kan ta både Robin van Persies centrala position samt spela ute till höger i ett 4-3-3. Anfallsmässigt ser det rätt bra ut, men försvaret måste stärkas för där finns i nuläget bara Tomas Vermaelen och Johan Djourou kontrakterade som mittbackar och det håller ju förstås inte, de kan ju inte gärna spela varje match hela säsongen. Och så vore det förstås på sin plats med en riktig målvakt också i stället för de vi har nu som bjuder på enkla mål i var och varannan match.

Kommentera

Sv: Premier League

scim:

låter rimligt...

Kommentera