Fotboll

16212 inlägg · 40 ämnen

Inlägg #1270691

Sv: Premier League
scim:" sylf: Du borde läsa på lite matematik, för du begriper tydligen inte dig på kvadrater ;) City har f.ö. 29 spelare i truppen just nu"


"I dagsläget finns 38 spelare presenterade i a-truppen på Manchester Citys hemsida och då bekräftar Mancini att både Mario Balotelli och James Milner är på väg in."

skulle innebära 40 spelare, en startelva mer.........
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Premier League
sylf: Haha, du ger dig inte.

Räknar du de spelare som listas på klubbens sida så ingår mycket riktigt 38 spelare, men det innefattar då även lagets reservlagsmålvakter och flera spelare som redan lånats ut eller som utelämnats ur Mancinis 25-mannatrupp och därmed kommer lämna. Gör du samma kontroll på Uniteds sida så kan du enkelt räkna ut att deras förstalagstrupp innehåller hela 41 spelare, men samma sak gäller givetvis dom spelarna.

Har du någon poäng eller vill du bara spy galla över City oavsett om det du säger har någon bäring eller inte?
Kommentera

Sv: Premier League
sylf:

Balotelli räknas ju inte ens till de 25 spelare som ska registreras då han är under 21 år.

Hur många av de 38 spelarna är ungdomar som inte kommer räknas till registreringen av 25-manna truppen?

City har nog inte speciellt mycket större trupp än övriga lag i toppen, det är bara det att tidningarna gärna vill försöka att framhäva att så är fallet.

United har ju t.ex. runt 30 spelare i sin försäsongstrupp, men många av dessa är ju reservlagsspelare som fått prova på att spela och träna med A-laget under försäsongen.
Kommentera